reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hej dziewczynki witamy Was urodzinkowo :) Dziękujemy za życzenia!!!

My juz po pierwszych gosciach, była sąsiadka z rownolatkiem Oliska, chłopaki długo sie nie widzieli bo ciągłe choroby, razem przechodzili wiec zabawy za bardzo nie było. Tamten z sierpnia wiec juz bunt dwulatka mu sie troszkę przyciszył a Oli wlasnie w niego wchodzi!
Dla chłopaków zrobiłam słodką pizzę, no dziewczyny polecam kolejny raz jest mega pyszna Słodka pizza z owocami , dla nas nakupowalam kilka gatunków ciast. Olis dostał książkę z bajkami Disneya.

Kurier w samą porę przywiózł nam kolejkę FP Tomka ktorą maż kupił i zaplacił za wysyłkę ekonomiczną bo tylko taka była, był stres ze nie dojdzie, a nawet byłam pewna ze nie dojdzie na czas a tutaj niespodzianka. Olis jeszcze jej nie widział, dostanie jak tatus wroci.

Wieczorem przychodzą dziadki jedni i drudzy, robię pizzę ze szpinakiem i fetą, drugą mięsną i ciasta juz kupione. Nie piekę nic.

Oli z trudem zasnął o 14, ja musialam ponownie napalic w piecu, idę cos zjesc i odpocząc, szykując siły na wieczór. Imprezka druga w sobotę.

Do tego mojej jedynej siostry Syn urodził sie 11 listopada, ma juz 18 lat. Jutro robi imprezkę w klubie i chyba ja zostawię Oliska z tatą jak usnie a sama pojdę pobujac się :-D no taki plan był ze 3 tygodnie temu nie wiem czy moj H sie nie rozmysli i nie pojdzie ze mną a OLi zostanie z babcią, tyle ze Oli sie budzi wiec histerii moze byc wiele. Ja się odpicuję i poczuję jak sprzed 3 lat :-D H powiedział ze się o mnie nie mratwi ze ucieknę i mzoe mnie samą puscic :-D

reklama
Dziunka poważnie?
to my jesteśmy klasą samą w sobie w takim razie;-)
czekam na M , zjemy obiadek i pogonie go do sprzatania a sama jakies zakupki z młodym zrobie:tak:

Dziunka ja kiedys podczytywałam październik 2009, ale to juz było bardzo dawno i wtedy u nich mało się działo. Często podglądałam zakupki u nich bo bardzo fajne rzecvzy sobie polecały. Nie zaglądałam do nich juz z rok czasu.

A wiecie co mialam wlasnie napisac....niby mialam dzis tyle ganiania ale jak tylko tylek posadzilam postawnowilam Was odwiedzic :-) Nałog czy przywiązanie???:-D
to troszkę zgubne jest bo albo moglabym w tym czasie sie wyspac albo ogarnac siebie albo dom a ja siedzę i pierdzę :-D

Dziewczynki przepraszam, nie mam od wczoraj czasu czyta ani pisac. u mnie ok, wizyta wczoraj super, uwilabiam ta moja lekarke, od razu nabralam pozytywnego nastawienia :)
Dzis jedziemy do rodzicow, moze uda mi sie odezwac w weekend. buziaki :)

Posprzątaliśmy trochę z M. Teraz panowie pojechali myć auto;-)
Jutro M zaplanował zrobić swoje popisowe danie- kaczkę:tak:z rana jedzie na parę godzin do pracki a my udamy się ma plac zabaw.
Agrafka udanego weekendu!!!
Mama dasz radę;-)

Hej wieczornie,

1/4 mojej rodzinki śpi od 2 godzin, a 2/4 jeszcze poza domem:rofl2:

Młoda spała dziś w dzień 2 godziny!!! Jak na nią to straaaaaasznie dłuuuuuggoooo a jeszcze o 19 poszła spać na noc. Szok.

Moja mama mnie zaciągnęła do dentysty. Dentystka suuuper, jak bym była facetem to chodziłabym do niej codziennie:rofl2: Mam tylko jeden chory ząb, ale za to do leczenie kanałowego. Jak się okazało strach ma wielkie oczy i po dwóch znieczuleniach mogłabym tam siedzieć i do wieczora hihi. Za tydzień kolejna wizyta, a za 3 tygodnie ostatnia i będę miała cudny ząbek;-)

reklama
My też się ogarneliśmy po zakupach i pora iść spać. Jutro trzeba będzie ostro brac sie do roboty:baffled:

Agrafka dobrze ze juz masz "tego" lekarza :-) teraz juz bedzie dobrze

Martolinka to ja kkupuje kocyk, różowy oczywiście :-D, ciuchy to pewnie na 62cm bo pewnie dluga będzie

Do góry