reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Kurcze, A w pracy do 16 (nawet nie pytajcie! jak mi wczoraj ręce opadły tak do dziś nie mogę ich podnieść:angry:), za oknem piękna pogoda a mi się nic nie chce:baffled: na placu zabaw pewnie i tak mokro...coś tu by trzeba pokombinować....

Cześć laseczki, witam się z rana..u nas jakoś szarawo za oknem i nic się nie chce..Tak sobie wymyśliłam, że może do kina wyciągnę mężula, a Marysia zostanie z babcią
wink2.gif
Tylko na co - "Wyjazd integracyjny" czy "Listy do M."? - co byście polecały kochane?
Agrafka, super, że po wizycie wszystko ok i że trafiłaś na swojego lekarza w końcu:-)
Zmykam na kawkę:-)

Martolinka to ja kkupuje kocyk, różowy oczywiście :-D, ciuchy to pewnie na 62cm bo pewnie dluga będzie
dobrze dobrze kochana;-)

Etna czuję że to będzie nasze wspólne dziecko,a Marta w końcu będzie musiała przed nami uciekać:-D
Gosia zapisze sobie to i zapamiętam:tak:ja tu dziecko do żlobka zapisałam a nianie mam 2 chętne:tak::-D

Jestem zywym przykładem na to , że dziewczynka w ciąży odbiera urodę!!! tyle pryszczy nie miałam nawet w okresie dojrzewania grrrr

Mój też dziś w pracy ale wcześniej : zrobił śniadanie , kaczkę przygotował na obiad , pozmywał , posprzątał u kota więc mnie ugłaskał. O 13 powinien byc w domu:tak:
my zaraz idziemy na spacer. Zamierzam zjeśc mega wielkiego rogala marcińskiego. Wryło mi się w pamięć jak miałam ochotę na niego w zeszłym roku a tu dietka:tak:

Maxweel słyszałam , ze "wyjazd integracyjny " to zupełna klapa. O "Listach..." nic nie wiem

Dziewczynki właśnie przeczytałam na innym forum że dziewczyna 28 lat w ciąży zginęła w wypadku.Straciła panowanie nad pojazdm i wjechała pod ciężarowego volvo.Zginęła na miejscu.Zostawiła małe dziecko....:-(

reklama
Ana gdzie suwaczki Twoich dziewczyn?;-)
Gosiulek też juz to czytałam .. przykre

Młody własnie zasnął. Mrozik szczypał nas nieźle w nosy , ale było fajnie;-)

Do góry