reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
dziunka oprócz stawiania się brzucha to nie wiele , mała na pewno ma głowę nisko bo czuję w podbrzuszu takie dziwne uczucie ,
Marta mi też się czasem zdarza chrapać zwłaszcza w ciąży :tak: ,ale to co ta laska miała to po prostu horror był ,mój D jak popije to nie dałby jej rady przebić :tak::-D:-D:-D , najlepsze że to chyba rodzinne bo mała też sobie pochrapywała :-)

Hej:-)
Teściówka już wyszła, za 1,5 godziny wraca mężol..oj, chciałabym już urodzić, bo normalnie czuję się wielka, gruba i w ogóle "nie"..:-:)zawstydzona/y:
AniaSm, może uda mi się Ciebie wyprzedzić? Moja mama byłaby zadowolona, bo jutro ma urodziny, fajny by miała prezent..:-D A Ty jak się w ogóle czujesz? Z tą pełnią też słyszałam..:tak:
Agrafka, niezłego misz-maszu Alutka się najadła..fajne smaki:-)
Martolinka, biedna..ale to na szczęście było pewnie!!

Ania, maxwell - może urodzicie tego samego dnia;-):-D
Martolinka - mam nadzieję, że lampa na szczęście, emocje niestety są.
Agrafka - co po wizycie??
Polaa - jak tam wizyta u położnej?

A co do Goni, to tylko na tą panią tak reaguje, wygląda na to, że po prostu źle na nią popatrzyła lub zwróciła jej uwagę, a że Gonia pamiętliwa to tak się zachowuje. Uśmiechnięta wychodzi z sali, więc jest ok.
Teraz Gonia wrzuca komórkę za bluzkę i jej wypada. :-D:-D:-D:-D nie może pojąć dlaczego...
Ehh znikam, bo Hankę mam na kolanach , więc niezbyt mi wygodnie pisać...

Martolinka dobrze, ze Antkowi nic się nie stało:tak:

anawawka wizytę opisałam na "Kolejny maluszek":-)

ha właśnie Ania i maxwell może tego samego dnia?!:-D

Nie ma to jak pozbyć się odrostów:-D od razu człowiek czuje się lepiej:-) ale chyba mnie jedna z praktykantek nie lubi (albo za bardzo lubi) bo robiła mi masaż głowy 15 minut i o ile przez pierwsze 10 było bardzo przyjemnie, o tyle pod koniec już wymiękałam, a nie chciałam jej urazić więc tylko w myślach prosiłam by przestała:-D

maxwell kto wie ;-):-),może się uda chociaż ty się wybierasz a ja jeszcze muszę poczekać :-D
anawawka mój też czasem lubi sobie coś wrzucić za koszulkę tylko że z reguły ma body ;-)
dziunka ciekawe czym jej podpadłaś hehehe , co do odrostów to ja ich co prawda nie mam ale kilka siwulców mi wyszło i jak urodzę to się ich pozbęde ;)

reklama
hej dziewczynki
nie mam wogóle teraz czasu, bo w dzien jak to w dzień chłopaki rozrabiają a noca Michałek nadrabia to co przepi jak ja estem w pracy. Ostatnio na topie jest buszowanie od 2 do 4, dodatkowo masakra z wieczornym usypaniem. A najgorsze, ze w dzięn jest tak zmęczony, że nie ma bata musi isc spać. Czasem jak jestesmy my w domu i naprawde jesteśmy skonani to go jakoś w dzień przetrzymujemy, wyje od 17 ale za to śpi od 20 do 7.
Poinformowałam dziś dzieciaki, ze odchodzę za tydzień, róznie to przyjęły.
Jutro jade na wycieczkę i stresa mam strasznego, ze będę rzygała :-(

Do góry