reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja tez dopiero zasiadłam i sie przywitam :-D
wczorajszy wieczór z dziadkami bardzo miły,z robiłam dwie pizze, a pod koniec awanturę z H :-D Przypomnialo mi sie ze dzis sklepu zamkniete (chociaz nasz osiedlowy otwarty ale tez duze zamkniete) a zakupy nie zrobione. Dalam listę H ok 21 a On ze nie potarfi rozczytac. Mial sam tez liste w pracy zrobic i nie zrobił wiec wkurzylam sie na niego ze teraz juz za pozno i ma sobie dac radę, bo ja musze malego usypiac. Pojechal, polowy rzeczy nie kupił. Ok 21 przypomnialo mi sie ze NIE ZAMOWIŁAM TORTU NA SOBOTĘ :wściekła/y: Tak wiec nie bedzie super bajeranckiej ciuchci Tomek ale moze zadzwonie dod woch cukierni jutro z rana cos dziecinnego mi zrobią, gapa ze mnie ze szok!

Jutro u nas imprezka, tescie zrobią obiad i warzywną sałatkę, moja mama grysos salatkę a ja inne rzeczy. Nie wiem jak sie wyrobię bo dzis nie chce robic bo bedzie stare a jutro pewnie obudzę sie z ręką w nocniku. :-D

Dzis 18 mojego siostrzenca jedynego. PLANUJĘ......isc na nią sama lub z mezem ale nie wiem co Oli na to :-D

reklama
Cześć laseczki, witam się z rana..u nas jakoś szarawo za oknem i nic się nie chce..Tak sobie wymyśliłam, że może do kina wyciągnę mężula, a Marysia zostanie z babcią
wink2.gif
Tylko na co - "Wyjazd integracyjny" czy "Listy do M."? - co byście polecały kochane?
Agrafka, super, że po wizycie wszystko ok i że trafiłaś na swojego lekarza w końcu:-)
Zmykam na kawkę:-)

Ja chyba poszłabym i na to i na to:rofl2: ale zaczęłabym od Listów do M.

Ja tak szybciutko bo kompa okupuje Julka;-) też udało nam się wyjść na mroźny spacerek, trochę poszalały na placu zabaw, Julka jak zwykle znalazła kolejną figurkę, tym razem lwa. Dosłownie jakby zawsze jej ktoś pod nogi zabawki rzucał:-D albo kasę, bo to też się zdarza.

Asię wzięłam bez wózka i bez chusty, na nóżkach, spory kawał grzecznie szła, dała się trzymać za rękę, ale później już trudno bylo ją namówić do chodzenia hehe. Np. kucała i odpoczywała 5 minut a my musiałyśmy czekać, albo wolała pójść w zupełnie inną stronę i nic nie przejmowała się że mama zniknęła z pola widzenia...

siemanko

ja od rana mieszkanie sprzątam ale coś efektów nie widać aż tak..konca nie widać a to tylko 42 metry...

Dziunka na naszym forum zawsze wrze dlatego chyba jesteśmy wszystkie tak długo:-D

Ula Wszystkiego Naj dla Olinka ,żeby Ci zaczął ładnie jeść schaboszczaki i wszysto inne co mu ugotujesz:-);-)

cdn

Witamy w końcu mam troszkę czasu, Jasiek poszedł do dziadków i słyszę, że mocno tam łobuzuje, mąż śpi a ja mam chwile na bb. Dzis nareszcie kupiliśmy samochód i w sumie z wolnego dnia nici, bo od rana jeździliśmy w poszukiwaniach. Jasiek w nocy spał tragicznie od 3 budził sie co 30 min., ale jak zasnął to pospaliśy do 8.30.

MARTOLINKA nie miałam jeszcze okazji gratuluję córci :)

ULA STO LAT DLA OLINKA.

GOSIULEK oj nie mam pomysłu.

A jak tam nasze ciężaróweczki, Ania miała plan na weekend ciekawe jak tam, a Maxweel w kinie to jeszcze Martusia nie miała w planie wychodzić :)

Miłego odpoczynku :)

M kąpie małego i będziemy po raz 1001 oglądać gladiatora;-)
Jutro jedziemy do Pawełka na urodzinki a dzis jeszcze muszę mojego M wymasować:-D

Ula tylko nie zaszalej z jakimś 18nastolatkiem ;-)sama wiesz...świeża krew :-)

pathanka jakie autko kupiliście?

Co za dzień....
Dziewczyna z innego forum urodziła dzisiaj przez cc.Dziecko zdrowe,wyczekane,dwójkę wcześniej straciła.
Okazało się nagle że dziecko samo nie oddycha.Był w inkubatorze. Niedawno zmarł.urodziła w terminie a nawet przed w 39tyg.
[*]dla Jasia:-(

Hej dziewczyny wieczorkiem;-)
Gosiu..straszna wiadomość:-(..
[*]
[*]
[*] dla maleństwa..
Martolinka - Ty Twojego?? To on Ciebie powinien masować!!!!
Pathanka, gratulacje na ten nowy samochód..a jaki kupiliście?
Dziunka, z Julki niezła szczęściara jednym słowem!!:-)

A myśmy, koniec końcem w kinie nie byli..:zawstydzona/y: Jak Seba zadzwonił do teściówki, żeby przyjechała do nas na obiad, a potem posiedziała z Marysią (wręcz zaproponował, że po nią podjedzie), to ona na to, że dzisiaj chce sobie zrobić wolne i nie chce jej się:wściekła/y::szok:..no, więc kino dzisiaj nie wypaliło:-:)-(
Ja na razie w dwupaku, brzuch coraz bardziej mi się stawia i coraz bardziej pobolewa w dole brzucha, ale..wolę się nie nastawiać..

he laski, wreszcie udąło mi się usiąść.
Dzsiaj była impreza chłopaków. Fajnie było. Od rana szalałam, sprzatałam, gotowałam, piekłam o 15 to juz myślałam, że zejdę. Sama nie wiem jak dałam radę. Teraz czekam aż Michał wreszcie usnie żeby posprzatać ze stołow, bo jak tylko goście wyszli to my chłopaków do łazienki i do łózek bo już zmęczeni, marudni, zabawki noga na bok odgarnęłam, jutro to przejrzę i posprzatam. Nie mam pojęcia gdzie to się zmieśći, bo już chalupka w szwach pęka. Co zrobię z furą rzarca, która została tez nie wiem, bo do lodówki to się na pewno nie zmieści.

100 lat dla Olinka i Igorka!!!!

Ula to co ty zamierzasz jeszcze robic jutro, że nie wiesz czy zdążysz?

reklama
My też cały dzięn w kuchni, szkoda że nikt nam nie chce pomoc :(

udało mi się nakryć stół na 20 osób ufffffff, Antek i Maksiu muszą mi wybaczyć ale się nie zmieścili :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, zasiądą u rodziców :-p. Wiecie co? ja nie wiem jak nam się to udalo zrobic, jutro też jeszcze dużo roboty no i sprzątnie, sprzątanie, sprzątanie...

Maxwell &&&&&&&&&&&

Mój mąż zabrał się jeszcze za akwarium i mam latające rybki po pokoju :baffled:, nie mogą usiedzieć w misce:no:. Pawel je łapał dzisiaj palcami grrrrrrrr

Do góry