Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
E tam, od razu ciąża....... w dzien jadłam hmmm az jedna rzecz zjadłam ;/ a kaw z milion pewnie z głodu mnie zemdliło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie.
Dziś znów podoga pod psem.Znów ból głowy.Mam już dosyć.
Agrafka w bon prixie zawsze trzeba kupować rozmiar mniejsze.Agrafka pokaż co kupiłaś?
Butów niestety nie kupoałam dla siebie przez internet ale dla małego tak.Za to ciuchy owszem.
Mama no,no,ciekawe.Tak szybko ciąża;-)
Siedzę w robocie, a myślami daleko..., tęsknię do tych czasów co były jakieś 4 lata temu... człowiek nie miał takich stresów tylko innego typu. Ehh
ANAWAWKA tak 4 lata temu co to był za raj. Ale jak tak myślę to wtedy, też się zapewne czyms martwiłam i denerwowałam taki typ.
AGRAFKA zaszalałaś z zakupami, ja jakos dla siebie to musze wszystko poprzymierzac.
4 lata temu.. ja już nie pamiętam co było wtedy.. hmm... aha , pracowałam w innej firmie i rzadko wychodziląm z pracy prze 20.00. Strasznie się na to wkurzałam. A poza tym miałam oceany wolnego czasu, który marnowałam - ale wiem to dopiero dzis
Pathanka - ja też musze przymierzać, ale w sklepach poprostu szlag mnie trafia. Jedyna zakupy udane to te na którę chodze z moją mamą w lublinie. Mama zawasze mi coś wyszuka i jest szybciej. Poza tym w lublinie się fajnie chodzi po sklepach (chodze do jednej duzej galerii) bo jest porzadek i duużo mniej ludzi niż w Wawie.
A przez internet - zobaczymy - najwyżej odeślę lub wymienie![]()