reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie.
Dziś znów podoga pod psem.Znów ból głowy.Mam już dosyć.

Agrafka w bon prixie zawsze trzeba kupować rozmiar mniejsze.Agrafka pokaż co kupiłaś?
Butów niestety nie kupoałam dla siebie przez internet ale dla małego tak.Za to ciuchy owszem.

Mama no,no,ciekawe.Tak szybko ciąża;-)

A propos "ciąż" itp. to wczoraj dostałam pierwszą od prawie 2,5 roku @ !!
Spodziewałam się jakiejś masakry, ale na razie zupełny lajcik :)

Gosiulek wkleję co kupiłam na "zakupkach" :)

Głowa mi leci na stół, oczy się same zamykają, kawa nie pomaga, ależ "super początek lipca" ...
Mama - nie zazdroszczę kupska.... i efektów
Agrafka - wow, C&A dla dzieci ma super produkty.. moje są obkupywane przez babcię ;-) a tak długiego braku @ też zazdroszczę, choć moja @ nie jest upierdliwa, ale objawy przed są koszmarne.
Lotka - dobry sposób, będę musiała spróbować jedną parę butów kupić tak jak Ty. Tylko gdzie ja znajdę takie buty co ja chcę :-D:-D
Gosiulek - mnie też ta pogoda przeraża...głowa boli, meteopatka ze mnie totalna.:sorry2:
Siedzę w robocie, a myślami daleko...:-D , tęsknię do tych czasów co były jakieś 4 lata temu... człowiek nie miał takich stresów tylko innego typu. Ehh

U nas też pogoda makabra. Jasiek od rana urządził ryk, że nie może wyjść oj ciężko było go zadowolić czymkolwiek terraz śpi ufff. Mi się nic nie chce jakaś podminowana jestem tym wszystkim. Mąz widzi ten mój dół i jutro mimo tego, że idzie do prac jak wróci jedziemy do moich rodziców. Tam troche odpoczne mam nadzieje.

ANAWAWKA tak 4 lata temu co to był za raj. Ale jak tak myślę to wtedy, też się zapewne czyms martwiłam i denerwowałam taki typ.

AGRAFKA zaszalałaś z zakupami, ja jakos dla siebie to musze wszystko poprzymierzac.

Siedzę w robocie, a myślami daleko...:-D , tęsknię do tych czasów co były jakieś 4 lata temu... człowiek nie miał takich stresów tylko innego typu. Ehh

ANAWAWKA tak 4 lata temu co to był za raj. Ale jak tak myślę to wtedy, też się zapewne czyms martwiłam i denerwowałam taki typ.

AGRAFKA zaszalałaś z zakupami, ja jakos dla siebie to musze wszystko poprzymierzac.

4 lata temu.. ja już nie pamiętam co było wtedy.. hmm... aha , pracowałam w innej firmie i rzadko wychodziląm z pracy prze 20.00. Strasznie się na to wkurzałam :). A poza tym miałam oceany wolnego czasu, który marnowałam - ale wiem to dopiero dzis :)

Pathanka - ja też musze przymierzać, ale w sklepach poprostu szlag mnie trafia. Jedyna zakupy udane to te na którę chodze z moją mamą w lublinie. Mama zawsze mi coś wyszuka i jest szybciej. Poza tym w lublinie się fajnie chodzi po sklepach (chodze do jednej duzej galerii) bo jest porzadek i duużo mniej ludzi niż w Wawie.
A przez internet - zobaczymy - najwyżej odeślę lub wymienie :)

4 lata temu.. ja już nie pamiętam co było wtedy.. hmm... aha , pracowałam w innej firmie i rzadko wychodziląm z pracy prze 20.00. Strasznie się na to wkurzałam :). A poza tym miałam oceany wolnego czasu, który marnowałam - ale wiem to dopiero dzis :)

Pathanka - ja też musze przymierzać, ale w sklepach poprostu szlag mnie trafia. Jedyna zakupy udane to te na którę chodze z moją mamą w lublinie. Mama zawasze mi coś wyszuka i jest szybciej. Poza tym w lublinie się fajnie chodzi po sklepach (chodze do jednej duzej galerii) bo jest porzadek i duużo mniej ludzi niż w Wawie.
A przez internet - zobaczymy - najwyżej odeślę lub wymienie :)

To ja z kolei z mężem on potrafi wyszukać coś fajnego i biedak robi to wszystko po to żebym nie ciągnęła go do kolejnego sklepu, ale to z korzyścią dla obojga. ja też nie jestem maniaczką łażenia po galeriach.

Ja kiedyś lubiłam łażenie, patrzenie, porównywanie, ale skończyło się jak pojawiły się na świecie kobitki. Przy nich coś wybrać to graniczy z cudem, więc zakupy są robione na raty, w pośpiechu, nie mówiąc o nerwach :zawstydzona/y: Im się po prostu nudzi, najlepiej je by było "sprzedać" na ten czas na placyk zabaw. :-D:-D Co jest tylko w niektórych miejscach wykonalne, bo np. w ikei jestplacyk zabaw od 98 cm wzrostu :szok: bądź od 3 roku życia, a te płatne to z opiekunem .:wściekła/y: Nam brakuje babć jak widać, by się wyrwać na normalne zakupy. :-D

reklama
Ja dla odmiany siedze dzisiaj w domu bez samochodu :)

Pogoda faktycznie okropna, nawet bym powiedziala że jest zimno grrrrrr

Jednak troche ogarnelam i teraz usiadlam przed ompem i nie wstane, az maly sie nie obudzi. Dzisiaj zeeeeeeeeeeeeero gosci i az mi się lepiej oddycha, maly zasnal o swojej godzinie, zupka pomidorowa pyszna czego wiecej chciec

Wczoraj mialam was doczytac i wlac sobie drinka, ale jak przeczytalam o smierci tej dziewczyny do zycie ze mnie odeszlo. Jeszcze dzisiaj mi to z glowy nie wychodzi, bala sie isc do szpitala na zabieg bo co zrobi bez nie 10 miesieczna coreczka, przeciez bedzie tesknic, a ona juz nie wrocila :(((( Coreczka zostala sama z tata, to jest potwornie straszne i rozgoryczona jestem jakas. Poczytalam sobie wczoraj o niej i naprawde taka matka chcialabym byc (***).

Dziunka co u ciebie ??????? jak zdrowko?

Do góry