reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
gosiulek to widac golym okiem i nawet jak to ma dziecko to moze mowic tylko seplenic moze niestety i o to sie boje najbardziej:( dlatego nie ma co i zabieg bedzie:tak:
Kuba nie wystawia jezyka tzn. czasami sie stara ale nie da rady:no: boki jezyczka wychodza na warge a srodek trzyma to zakichane wedzidelko:wściekła/y: nie boli Go ani nie przeszkadza w jedzeniu dlatego do tej pory moglo byc no a ze zaczyna mowic trzeba dzialac:tak:

ok, tylko jeszcze kilka osób musi byc do tego zeby mozna bylo glosowac na swoje typy. postaram sie zrobic taka sonde - glosowanie jak zrobila kilolek. nie wiem czy mi sie uda - bo robie to pierwszy raz. jak D pojdzie spac to zasiąde do tego. Ok. po namysle sonda pojdzie w poniedziałek. Teraz piszcie kogo mam umieścic do głosowania........

anawawka i kto dalej???? jakies chętne sa do tej roli? to moze obejdzie sie bez głosowania..

Ostatnia edycja:
AZA - to się nazywa dobry reset:-D:-D ; ułańską fantazję ma Twój małżon;-)
Martolinka - to super, że Dziunka już po , jak dojdzie do siebie, to już się boję;-):-D:-D co będzie.
Kilolek - mam nadzieję, że w środę dotrzesz do gina i powie , że wszystko ok.
Polaa - jak czytałam o operacjach serca, to się zdziwiłam, ale .. podają takim maluchom jakieś środki by nie pamiętały pobytu w szpitalu i operacji... :szok:
Ania - cholewcia, że ten Tarnów tak daleko ;-), super, że takie koncerty w różnych miastach się odbywają i akurat Twój brat wygrał bilety; ciekawe jak drogie były...

Moje śpią, więc mam chwilę relaksu, a potem muszę coś wykombinować na tyłek jutro do roboty, a mnie się nie chce myśleć:zawstydzona/y:

anawawka niezle ale mysle, ze Kubie nie bedzie potrzebny taki srodek, dwie, trzy godzinki i po sprawie ;)

kurde ciezko mi sie zabrac do tego sprzatania ale ide, samo sie nie zrobi a szkoda:-D

OOOO same dobre wieści Dziunka wychodzi a Kubuś będzie miał zabieg i będzie po strachu.

Moi panowie śpią a ja zrobiłam sie teraz nocny marek. U nas zrobiło się zimno.

ANAWAWKA kochana ty przy dwójce swoch pociech to masz kondycje jak niejedna 16 :) Tobie się nie chce myśleć co na tyłek a ja musze swojemu mężusiowi coś na śniadanie wymyśleć bo o 4.45 to moje rozumowanie jest bardzo kiepskie.
MARTOLINKA tunika super tez bym chciała taką miec muszę się brać za tego mego chłopa ;)

Ostatnia edycja:
anawawka z tego co widziałam cennik to najtańsze były po 60 zł ale rozeszły się szybciutko ;)

właśnie zjadłam pół mojego drożdżowego i czuję się przesłodzona więc muszę to zagryźć jakimś słonym chrupkiem :)))

Pathanka - kondycja fizyczna jedno, a psychiczna niestety siadła ( u mnie to zapewne sprawa hormonów przed @ );-) Jak dobrze, że mój małż gotuje i jak szedł do pracy sam sobie szykował, teraz tylko czasami robię mu rano kawę, ale to rzadkość, bo przeważnie chrapie.
Ania - to cena jeszcze przystępna,,, ja chciałam iść na mireille mathieu cena powaliła mnie na kolana...

ANAWAWKA mój to wode przypali a poza tym wole wstac i zrobic mu wszystko, bo on rano zachowuje się jak słoń w składzie porcelany. A tak ja 15 min i zrobione.
Domyślam się, że psychiczna kondycja w gorszej formie, ale kto jak nie ty dasz radę :-)

Budze swego lubego bo spi tu obok mnie na kanapie i uciekamy spać.

reklama
Do góry