reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka nie ma to jak facet któy budzi sie w nocy :p i nie może zasnąc :p

zapomniałam dodać , ze Myszkin stęsknił sie za swoim "małym-dużym kolegą" i spał z Antkiem niemal całą noc :)

Ostatnia edycja:
reklama
dotarłam do domku:-)

spotkanko jak zwykle udane.dzieci sie pobawiły,pobiegały,pomarudziły itp.Kuba szalał i był bardzo grzeczny :-) Michaś słodziak mówię Wam :-) i jak ślicznie mówi "żółw" byłam normalnie w szoku :-)

Ilonka nie do poznania.Widać efekty diety,włosy zapuszczone długie,oko podmalowane -laska bez dwóch zdań!!

jak wróci to może wrzuci foteczki bo pstrykała:-)

Martolinka jak to spanie z kotkiem wyglada??zrób fotkę bo musi to wyglądać przesłodziachno :-)

ja dzis upieklam zakalca...buuu (chyba za duzo wrzucilam na wierzch ciasta truskawek ktorych nie odsączylam z wody ;/ ) pospałam z Oliskiem (mały jeszcze spi) i głowię sie co by tutaj małemu jak wstanie dac. Przedwczoraj pootwieralam sloiczki malemu, ktore lubił a teraz miał je w nosie w nadziei ze dzis zje a tutaj nie :( i co ja mam mu wymyslec? Babcia zrobila pomidorowkę z wlasnym makaronem moze od niej zacznę ale wątpię :( obiadki jedzone rączką po 2x sie znudziły, zupki, papki tez, ech :(
ilez mozna serki mu dawac, albo dania z nabiałem :(
wstalam i czuję sie jak zbity pies :( bogoda istnie burzowo-opadowa ale nic z bieba nie kapie :)

mykam :)

Agrafka - to biedna Alutka, że rzuca pawiem w podróży... nacierpi się bidna, a Wy razem z nią.
Ula - fajnie tak wyskoczyć na zakupy nieplanowane i tyyle kupić, zazdroszczę;-)
Martolinka - Myszkin się stęsknił za wtulaniem;-) , fajne te zwierzaki są; ja niestety boleję, że nie mamy, ale ... to nie warunki na zwierzę.Ehh
Cleo - to super, że dzieciaki szczęśliwe, że mamy też w to nie wątpię;-).

A moje towarzystwo rzuciło się na pusty stół , waliło widelcami i jak Hanka zobaczyła fasolkę po bretońsku stwierdziła "Fujjj" i uciekła...:wściekła/y: Wzięła tylko chleb i chociaż tyle zjadła...

Agrafka - to biedna Alutka, że rzuca pawiem w podróży... nacierpi się bidna, a Wy razem z nią.
Ula - fajnie tak wyskoczyć na zakupy nieplanowane i tyyle kupić, zazdroszczę;-)

no biedna , biedna - chociaż po pawiu już było wszystko dobrze i humor dopisywał. Zatrzymaliśmy się, umyłam ją chusteczkami, przebrałam.. To moja wina bo myślałam, że trochę później wyjedziemy i będzie spała. A tak pozwoliłam jej zjeść tą kiełbasę jak się dorwała - 3 plasterki i wyjechaliśmy za dnia i jeszcze korek był zaraz za lublinem wiec powoli się jechało.
Także mam nauczkę.

Ula - ja też zazdroszczę takich zakupów. A tę poduchę kupiłaś finalnie czy jak się wyspał odłożyłaś na półkę ? :)

Martolinka jak to spanie z kotkiem wyglada??zrób fotkę bo musi to wyglądać przesłodziachno :-)
Cleo śpi mu w nogach albo nad głowa:tak: długo to nie trwa , bo Antek rzuca sie czasem jak ranne zwierze a dzis niemal cała noc

jak Hanka zobaczyła fasolkę po bretońsku stwierdziła "Fujjj" i uciekła...:wściekła/y: Wzięła tylko chleb i chociaż tyle zjadła...

Uwielbiam Cię czytac :-D

dotarłam do domku:-)

spotkanko jak zwykle udane.dzieci sie pobawiły,pobiegały,pomarudziły itp.Kuba szalał i był bardzo grzeczny :-) Michaś słodziak mówię Wam :-) i jak ślicznie mówi "żółw" byłam normalnie w szoku :-)

Ilonka nie do poznania.Widać efekty diety,włosy zapuszczone długie,oko podmalowane -laska bez dwóch zdań!!

jak wróci to może wrzuci foteczki bo pstrykała:-)

hehe uśmiałam ię. To niełe wrażenie musiałam zrobić w zeszłym roku, zapuszczonego babola hehe

Spotkanie super, chłopaki wyszaleli sie na placu zabaw, przegonili mnie po calości, a w domu odkryłam piasek nawet w staniku, taaaakaaaaa była zabawa :D
Igi, grzeczniutki, a jaki mądalek. Cleo nam siię tu nie chwali wcale, a wygląda super, włoski ma świetne, balejage, opalona jak prosto z solarki choć twierdzi, ze opalenizne nabyla w piaskownicy :D zwiedzilismy calusieńka okolicę, Cleo nas przegonila po cąłej dzielni :d
Michał troche marudzi, bo spał może ze 2 min. Jak już uda mi sie go położyć to wsawie fotki.

aa cleo mialaś rację - robole się poderwali tzn jeden i wtaszczyl mi wozek na samiutenka górę a tak zasuwał, ze mało klapek nie pogubilam ;)

A wiecie że mam zabieg w czwartek a nie w środę? Więc do szpitala idę pojutrze, a nie jutro. Popierdzieliły mi się daty...
Najgorsze jest że dopiero teraz wyczytałam że muszę mieć wymaz z nosa i czeka się dwie doby na wynik. Najpóźniej jutro rano musiałabym być w laboratorium, ale nie da rady:wściekła/y: skierowania juz nie załatwię, a kasy nie mam by pójść.
Wogóle dziś bieda, nawet obiadu nie ma...

Cleo, Kilolek czekam na fotki, Marta, Sandra a gdzie Wasze?????

reklama
Do góry