reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Potrzebuje pomocy dziewczyny:)
jestem tu nowa zupełnie i nie wiem jak się odnaleźć:(
chce ustawić zdjęcie profilowe i nic mi nie wychodzi. Moze ktoś mi pomoże??:)
Tak w ogóle witam Was i może się przedstawię:) Jestem mama małego Tomka urodzonego podobnie jak Wasze maluchy w listopadzie dlatego też Was proszę o pomoc.
Od 2 lat mieszkam w Pierwoszynie i dopiero po tak długim czasie dotarła do mnie cywilizacja INTERNET. Mam nadzieje że trochę umili mi to nadal bardzo trudne aklimatyzowanie się w "TRÓJMIEŚCIE"' i znajde pare osob zeby tak po prostu sobie pogadac:)
pozdrawiam Marzena:)

reklama
ooo kochana jak trójmiasto to znajdziesz tu wsparcie myslę :d
Witamy
pisząc "zdjęcie profilowe" mas zna myśli to w podpisie, na dole? Wydajje mi się, ze trzeba mieć kilka postów (choć nie pamietam ile) by bylo go widać

No nie, znów Trójmiasto :-DMoże w końcu ktoś z lubelszczyzny?
Witamy.
Anawawka Kacper też ma chorobę lokomocyjną. Dostawał polskie leki ale nie były skuteczne. Sprowadzam z Niemiec czopki po których nie wymiotuje.Niestety jeździć nie lubi :-(co mnie martwi i bardzo utrudnia życie bo nigdzie nie można się z nim wybrać.

Ostatnia edycja:
Dotarłam do netu, choć dzieci od godziny śpią.... naszło nas na podziwianie podświetlonych chmur ... oglądanie prezentu dla Hanki ,,,
Kikolek - a byliście z drugiej strony górki na przyrządach do ćwiczeń dla dorosłych?;-) mnie ta wielka huśtawka przeraża...:-D:-D:-D raz sobie pozwoliłam na bujanko z Gosiakiem, małżon z Hanką z drugiej strony... miałam trudności żeby zejść z tego ustrojstwa..:-D:-D
MamoTomka - witamy i zapraszamy.
Dziunka - to choć o tyle dobrze, że jutro nie poleciałaś do szpitala i dopiero tam by Cię oświecili...;-); co do badań ... cholerna forsa.

Lecę na insze wątki .

coś dla śmiechu :)

W Nowym Jorku otwarto nowy sklep, gdzie kobiety mogą wybrać i kupić męża.
Przy wejściu jest wywieszona instrukcja korzystania ze sklepu:
- możesz wejść do sklepu tylko jeden raz,
- jest 6 pięter, a cechy charakterystyczne mężczyzn zwiększają sie z każdym piętrem,
- możesz wybrać jakiekolwiek mężczyznę na piętrze lub iść piętro wyżej,
- jak wejdziesz wyżej nie możesz juz sie cofnąć.
Pewna kobieta decyduje sie wejść do sklepu żeby znaleźć tego jedynego.
Na pierwszym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę.
Kobieta decyduje się wejść wyżej.
Na drugim piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę i kochają dzieci.
Kobieta znów postanawia wyjść wyżej.
Na trzecim piętrze jest napisane: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, i są bardzo przystojni.
Wow, myśli kobieta, ale postanawia wejść wyżej.
Na czwartym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni i pomagają w pracach domowych.
Niesamowite, pomyślała kobieta, z ciężkim sercem odrzuca taka ofertę i postanawia wejść na wyższe piętro.
Na piątym piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni, pomagają w pracach domowych i są romantyczni
Kobietę kusi żeby zostać na tym piętrze, ale decyduje sie wejść na ostatnie piętro szóstete piętro:
Jesteś na tym piętrze odwiedzająca numer 31 456 012, tutaj nie ma mężczyzn, to piętro istnieje tylko żeby pokazać Wam kobietom, ze nigdy nie mozna Wam dogodzić!
Dziękujemy za odwiedziny w naszym sklepie.

Naprzeciwko tego sklepu został otwarty sklep "żon".
Na pierwszym piętrze są kobiety, które kochają sex.
Na drugim piętrze są kobiety, które kochają sex i są bogate.
Na piętro trzecie nikt nie dotarł ;)

reklama
hej laski
agrafka jeśli Ala cierpi na chorobę lokomocyjną to oprócz leków słyszałam o zaklejaniu pępka (ale nie wiem czemu i czy to pomaga) ,a że sama cierpię to się teraz trochę w to zagłębiłam i znalazłam jeszcze coś takiego TRANSWAY PLASTER ZAPOBIEGAJĄCY CHOROBIE LOKOMOCYJNEJ 1 PARA - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
podobno w PL nie ma ale u mnie w aptece widziałam jeszcze opaski SEA BAND które działają na zasadzie ucisku odpowiedniego miejsca w nadgarstkach (akupresura) ale nie wiem czy działają ,mam zamiar sobie kupić i wypróbować

Do góry