reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej laski:-)

Testu dziś nie robiłam, zrobię jutro znowu, bo okresu nie ma widac, a objawy nadal są, nie mogłam przełknąc ukochanej kiełbasy upieczonej na ognisku:eek: Nie wiem o co chodzi, mam nadzieję że to jednak stres i okres się wykluje. Ale też jeszcze nie wykluczam ciąży...
A jeszcze jak Marta powiedziała że pierwszy był negatywny a na drugi dzień pozytywny to mi wogóle dało do myślenia...

Wolelibyśmy jednak poczekac do momentu aż Asia pójdzie do przedszkola...

Wczoraj trochę ludzi się u nas przewinęło, a potem wybraliśmy się na ognisko do mojej rodziny. Było ogromne :-) Dzieciaki szalały w najlepsze, Miłek z Asią stawali przy ognisku ze znalezionymi patyczkami i udawali że pieką kiełbaski:-D O 23 byliśmy w domku.
Muszę fotki ściągnąc od brata i dziadka bo swojego aparatu nie wzięłam.

U nas jest karuzela i jutro wybieramy się całą rodziną + kilka znajomych ostro zaszalec http://www.krasnaleuropark.pl/karuzele.htm

reklama
Dziunka mówiłam Ci , ze robiłąm test w dniu spodziewanej miesiaczki i był negatywny. Potem robiłam po jednym , czy dwóch dniach i juz pojawiły sie dwie kreski. Jezeli okres spoznia Ci sie tydzień to test juz pokaze z niemal 100 % pewnoscia

hej ;)
etna, martolinka udanego wypadu:-) bawcie sie dobrze:tak: ach, tez bym tak chciala:zawstydzona/y:
Oj, ja tez nie lubie pakowania;/ Zawsze jak lecimy do Polski to juz tydzien przed zastanawiam sie co i jak:zawstydzona/y: maz sie ze mnie smieje, On to najchetniej spakowalby sie 10 min. przed wyjazdem:-D

Moje dziecko wlasnie poszlo spac, wstal po 8 dzisiaj. ja pospalam za to do 10.30 :)
Maz wrocil z pracy i zajal sie Mlodym:tak: teraz obydwoje spia, ja biore sie za chwile za obiad a potem jedziemy do miasta, musze pokupowac pare rzeczy. Wybieram sie juz od tygodnia ale zawsze cos, jak nie pogoda to moj leń, a że dzisiaj jestem wyspana to jade:D

Dziunka - wg mnie nie jesteś w ciąży prawdziwej, a objawy masz urojone :-D:-D ( tak na serio może podświadomość woli być w ciąży niż myśleć o zabiegu? ) - ja powiem tak z Gośką ostatni okres miałam 29 stycznia, 21 lutego miałam dostać, a test robiłam 28 lutego i wyszedł pozytywny... , z Hanką ostatni okres 10 listopada, miałam mieć 6 grudnia, test robiłam 11 i wyszedł pozytywny! ( mam je na pamiątkę ;-) )
Karuzela super...;-)
Martolinka - trzymam kciukasy za pogodę i Waszą dobrą zabawę.
Cleo - wg jakichś tam badań ważny początek i koniec wyrazu. by rozumieć sens wypowiedzi :-D:-D:-D, a klawiaturka taka bomba, mi Hanka tylko powyrywała klawisze te podwójne funkcyjne - tylko, że z laptopa, więc w razie co chyba tylko będę mogła podłączyć zwykłą klawiaturę :-D:-D , bo wymiana laptopowej to koszty.

martolinka, etna miłego wypadużyczę.

Dziunka ja z Kubą jeszcze w 8 tc. mialam test negatywny, pod koniec 9 pojawila sie bladziusieńka kreseczka a chłop jak byk jest i siedzi obok.

a mi sie jjuż @ nie spóxnia :((

anawawka gratuluję żłobka i przedszkola, to się Wam udalo!

ja tez mam test na pamiątkę ;) pamietam, ze ostatni okres mialam 4 lutego, test zrobilam 13 marca i wyszedl pozytywny:tak: ale ja juz wczesniej po prostu wiedzialam, ze jestem w ciazy:)
a testu wczesniej jakos nie robilam bo moje cykle byly tak nieregularne, ze brak słów :/ (nawet 40 dni)
dziunka hmm, ciekawe może rzeczywiscie nie jestes w ciazy tylko tak jak pisze anawawka. Powtorz jutro ten test
kilolek Ty tez rob test :)
a mi sie dzisiaj plodne zaczely:-D

a w ogole dzisiaj mialam dziwny sen, ze zrobilam test i wyszly dwie kreski :) bo okres teraz mialam normalnie ale caly czas jestem glodna i spac mi sie chce (moze cukrzyca?!:() i przy mezu robie test a tu dwie wielkie czerwone kreski, takich jeszcze nie widzialam:-D
mam w domu dwa testy, moze zrobie hehe

Ostatnia edycja:
Dziunka jakiej firmy test robiłaś?

Tej samej co z Asią http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?c=333&products_id=1934

No widzicie, ile ciąż tyle różnych historii testowych
laugh.gif
Nie mogę byc w urojonej niechcianej ciazy - to się chyba wyklucza?
rofl.gif

MARTA ETNA obyście nie przesiedziały weekendu w domkach, bo u nas leje jak z cebra! Kciuczę za dobrą pogodę!

Czy u Was też jest zwyczaj palenia ognisk na Jana, czy to tylko na Pomorzu?

Ostatnia edycja:
niestety Dziunka urojona i niechciala sie nie wyklucza, ale to zwykle w przypadkach gwaltów wystepuje. Ale moze ta tarczyca ci juz na móżdżek źle wpływa :D

reklama
Do góry