gosiulek73
mama K&K&A
Nie martw się Etna.Przestanie mówić baba. Tak teraz ma. Co zrobisz.
Usmiechnij się. Jutro będzie lepiej,zobaczysz :-)
Idz spać.Wyśpij się.
Idz spać.Wyśpij się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wybaczcie, ale usunelam postaNie martw się Etna.Przestanie mówić baba. Tak teraz ma. Co zrobisz.
Idz spać.Wyśpij się.
jestem za za taka zamianąTo my sie musimy powymieniać - rybki za rośliy bo ja mam dżungle w akwarium
etna nie martw się mój też do mnie mówi baba za to do babci ada, jeśli chodzi o teściową to może porozmawiaj z nią , jej się może wydaje że robi to też dla ciebie a nie wie że ty tego nie chcesz , że twój odpoczynek będzie równie dobry jak spędzisz czas z synkiem
![]()
myślę że to pomożetrzymam kciuki
![]()
Dobrze ze juz wakacje moze moj synek przestanie mowic do mnie baba(((((((((((((((
Dziunka to daj znac co z tym testem. A jakie Ty masz objawy hmm?
ciekawe czy ja bede miec hahahahaha
co do mówienia mama, tata to Marcel na nas mówi mamuś i tatuś ewentualnie tati. Ale pomieszało mu sie z babą bo jemu każą mówić baba ja mówie do tej samej osoby mama i on zgłupiał wiec wołał baba mama mabawszystko na raz a potem maba
- połączył sobie dwa wyrazy