reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka nie odpowiedziałas na moje pytanie :p
tak sobie myślałam o sobie , ze druga ciaza juz nie bedzie taka fajna tzn.nie bedzie mozna sie nia tak delektowac bo jest Antek , którego rozpiera energia. Nie miałam tych wszystkich filmowych objawów ciazowych oprócz mega sennosci . Nie szłam na zajecia i spałam całymi dniami:) teraz nie bedzie takiej opcji

ha, dziunka przy Kubie nam wystarczyl jeden raz:-D a teraz juz 3 miesiac dzialamy i nic:-( ale mam nadzieje, ze tym razem sie uda:-)
kiedy bedziesz robila test? We wtorek, dzien przed operacja?;-)

martolinka tez odrysowalam raczke Mlodego ( tak jak doradzalas;)) i sie "podpisal":-) oprawilam ale dzisiaj kupilam super ramke z napisem "daddy and me", sliczna i wlozylam ich wspolne zdjecie i to chyba dam:tak: plus ladna kartka ;)
kupilam oczywiscie tez taka sama ramke z napisem "mummy and me":-D musza byc dwie, a jak:-)
Wlasnie polozylam Kube ale slysze, ze jeszcze dyskutuje zawziecie a byl strasznie zmeczony:/ mam nadzieje, ze zaraz usnie. maz pojechal na 19 do pracy, wroci kolo 3 w nocy, obiecalam, ze poczekam hehe:-)

Pola super pomysł.Muszę zrobić coś takiego.

My o Karolka walczyliśmy prawie rok.Kacper wyszedł od pierwszego razu.Myślałąm że teraz się też u:no:da a tu kicha

Hej mamuśki, ja tak na szybciora..poczytałam sobie dzisiejszy dzionek i biorę się za pakowanie - jutro z rana jedziemy w góry na 4 dni:-)
Ja już po wizycie u mojej ginekolog..niestety, nie mam fotki, bo coś dzisiaj jakieś niewyraźne były ujęcia, a do tego będę miała drugą dzidzię "z gumy", bo dzisiaj była zgięta w pałąk..no właśnie..była..:-) Moja lekarka stwierdziła, że prawie na 100% będzie dziewczynka..

Edit:
Gosiulek, Polaa i Martolinka - trzymam mocno kciuki;-):-)
Dziunka - czemu dopiero we wtorek????mam na myśli test..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry