reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

kurna dziunka babo jedna jeszcze nie zrobiłaś tego testu????? ledwo do końca z niecierpliwości doczytałam a tu nic nie ma!! No ile ten Twój chlop do apteki idzie?

reklama
Polaa super synowa dla super tescia :)

Wiec ja zrelacjonuje :p dziunki A poszedł jak gdyby nigdy nic z dziecmi na procesje i ma około 13 juz byc wdomu z testem , który miał kupic wracajac :p czaje sie na dziunke na gg i ja molestuje ale na razie cisza

Kurna ja też wróciłam z procesji.położyłam małego,mój mąż gotuje obiad a ja usiadłam i szukam czy Dziunka w ciąży czy nie.I co? Guzik z pętelką.Nic nie napisała.:confused2:

ale tu u mnie na 10tym wieje... sztorm jak sie patrzy . Jedna skarpetka byłą zle przypieta klamerka i juz leży na dole:)
Gosiulek pomimo , ze to internetowe znajomosci poniekad zżywamy sie ze sobą :) niektóre znamy sie blizej

hehe no co najmniej jakby o mój brzuch chodzilo tak przezywam :D a ona z nas kpi, czarownica jedna :D

Zastanawiam się właśnie gdzie moich panów po poludniu wyciagnąć... cos musze ciekawego wymyslec, bo A jutro i w niedziele pracuje to trzeba dziś wykrzysttać. No i coś na sobotę. Jęczą mi o tym muzeum wojska polskiego ale na to to nie mamochoty jak nie wymysle nic lepszego to nie bede mala wyjscia

Martolinka i tych bliższych znajomości Wam zazdroszczę (w dobrym tego słowa znaczeniu):-)Fajnie Wam że możecie się spotkać, pogadać. DZieci w jednakowym wieku.Super.

Kilolek dziś otwarte to muzeum?
My po południu na spacer po prostu sie wybieramy a przy okazji na cmentarz.

reklama
Do góry