reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Aza to masz bardzo napiety plan :)

Ja dzis poszalałam z obiadem . Zrobiłąm pierwszy raz młoda kapustkę zasmażaną do tego ziemniaczki z koperkiem i łopatka pieczona ze śliwka :p mmmm :)

reklama
Aga na zdjęciu to chłopiec czy dziewczynka? Wygląda na dziewczynkę. ŚLiczne w każdym razie, bardzo, bardzo...:-)

Aza po ile te chusteczki pampersa?

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :)

martolinka ale dobry obiadek zrobilas :tak: nie ma co ;)
Ja zrobilam zupke pomidorowa dla Kubusia, i na drugie robie szaszlyki :-)

jesli chodzi o rybki to swojego czasu (dawnoo temu) mialam akwarium ale male :) i tez byly to jakies samobojczyni jak u Cleo:tak: wyskakiwaly czesto, zdarzalo sie uratowac jak zauwazylam w miare szybko ale niekiedy rano sie budzilam a rybki juz kolo akwarium lezały :-( pierszwa moja rybka byl skalar:tak: trzymalam go w kuli, zarazilam sie wtedy od kolezanki z gimnazjum, ktora miala piekne, duze akwarium.

Przed chwila polozylam Mlodego do spania, cisza jest wiec chyba zasnal:-)
Mam nadzieje ;)

Gosiulek chusteczki 6 opakowań za 26 zeta :))))

Kobiety masakra!!! Sprzedałam auto... Niby dobrze ale z drugiej strony ja bez auta jak bez reki. Dobrze, że mam je jeszcze do wtorku ;)))

to np nie polecam pyszczaków i pielęgnic bo to inny rodzaj akwarystyki [tanganika] i one sa wieksze, agresywniejsze i małe rybki pozjadają. Ponadto żyją w akwariach o podłozu piaszczystym z duzymi kamieniami.

Oj w Etny akwarium zostałyby małe szkieleciki:-D

My właśnie ręki do roślin nie mieliśmy:-(

Dziunka zapracuj swojego też tak będzie. Mój od roku pracuje 6 dni w tygodniu na 3 zmiany i zawsze 2 razy w tygodniu po 12h. Jedyne czego pragnie to odpoczynku hehe :)))

Co do akwarium to niezłe mieliście. Mi się marzyło 500l ale za mało mam miejsca. Jednak jak kiedyś uda nam się załatwić jakiś domek(bardzo kiedyś i może...) to pierwsze co kupie to bedzie akwa 500l :)))

Eeee tam 500l, mój A mnie straszy, że chce 800:szok: zawsze jęczy w zoologicznych:-D

Gosiulek chusteczki 6 opakowań za 26 zeta :))))

Kobiety masakra!!! Sprzedałam auto... Niby dobrze ale z drugiej strony ja bez auta jak bez reki. Dobrze, że mam je jeszcze do wtorku ;)))

Super że sprzedałaś i szkoda że sprzedałaś;-):-D

Aza a męża tak nie zamęczaj:-p

Ale dziś dzień... najpierw koniec roku w szkole (potem wstawię jakąś fotę), potem do kawiarni na galaretkę i kawkę się wybrałyśmy z Julką, potem do szpitala po wypis Asi, później po chomika a to wszystko w odległych częściach miasta, a teraz siedzę i kombinuję jak tu zrobić obiad z niczego:baffled: bo za chiny nie chce mi się schodzić do sklepu, nogi mam w d....!
Dobrze że Asię dostałam z dostawą do domu:-D

Kurcze jakiś kurier dzwonił na domofon, nie zdążyłam otworzyć, a ja przecież nic nie zamawiałam:confused:

Ostatnia edycja:
hej
młody śpi więc mam chwilkę
Aza to fajnie że udało ci się tak szybko sprzedać auto :) ,no a ja się wczoraj na ciebie wyczekałam na lotnisku ;) heh a ciebie nie ma :p hahaha ,też zrobiłam grecką tylko wczoraj wieczorem i od razu zjadłam pół miski :)
dziunka też miałam problem co zrobić na obiad ale na szczęście byłam w sklepie i po oględzinach robię spagetti :) ,chciałam pierogi z truskawkami ale jak zobaczyłam jak truskawki podrożały od zeszłego tygodnia to mi przeszło

na rybkach się nie znam bo nigdy nie miałam , mój tato jako młody chłopak miał rybki ,a że trenował piłkę nożną i ciągle miał treningi to zapomniał raz wyłączyć grzałkę i je ugotował od tej pory nie chciał już ryb i my przez to też nie mieliśmy ale za to od zawsze miałam pieski :) i mam nadzieje że jak w końcu uda nam się kupić jakieś swoje lokum (domek) to wtedy sobie sprawimy pieska :)

Echhhhhhhhhhhh co za dzien ;//
Normalnie pechowy........... wszystko mi leci z rąk.
do marcelowego serka który był juz w miseczce wpadł mi jogurt naturalny, chlupło jak nie wiem co :angry:
nastepnie otwierając lodówke sama wyleciała mi miseczka z makaronem [mój dostanie opier***] oczywiscie cała podłoga uwalona :baffled:
a do tego teraz wyleciał mi koncentrat z rąk jak chciałam łyzeczka go wyskrobać i kurde rece mi opadły ;/ meble, podłoga, krzesło, grzejnik, sciana i moja tunika w koncentracie......boze co za dzien :wściekła/y:
do tego jak wrocilismy z placu zabaw Marcel zrobił taki ryk stulecia ze głodny i przez to zapieprzałam z odgrzewaniem obiadu a okazało sie ze zjadł 1/3 :sorry2::wściekła/y:

martolinka obiad pycha.......wyślij no porcje kurierem na moje skołatane nerwy :happy2::happy2:

reklama
Cze,
od razu mówię, że ja w temacie akwarium nie mam doświadczenia, ja tylko karmiłam rybki jak wyjechali znajomi ;-)
Jak WAM fajnie, że zaczynacie wakacje, ja na razie marzę o chwili spokoju, relaksu..
Ania - super, że wszystko ok, zazdroszczę zakupów tych malutkich ciuszków ;-)
Kikolek - jakie kupiłaś te spodenki? że tak się boisz w nie wbijać?

U nas jak zwykle kołomyja, ale miałam zbyt nudne życie, więc teraz na nudę nie mogę narzekać ;-):-D Byliśmy ze starszą u pediatry wg niej jednak to ugryzienie , Hanka już normalnie biega, ale czasami sobie pojękuje "dosyć" ;-) , bo chce na baranka.Gonia jest na etpie, chcę sama a jak ktoś jej pomaga drze się, obraża - cyrk.
Znikam.. na rassko
mniej więcej takie Jeans HAREMKI (R31) Alladynki Rybaczki r 27 (1676396792) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

My mamy akwarium 200l a w nim sale rośliny i ślimaki!! tak się porobilo, a ciagle kasy brak by je do kultury doprowadzić ale trzeba sie wziac, bo nasze dzieci włączają światlo w akwarium i się ślimakom przyglądaja :/

Do góry