reklama
agrafka80
Fanka BB :)
chcialabym zobaczyć jak to sobie pokazująDziunka M miał pokazac A jak celować na chłopca , ale widzę , ze nie zdążył... no zrób test , zrób .. umre z ciekawosci
E
etna36
Gość
doczytalam was co mi godzine zajelo uffffffff
Jesli chodzi o Pawla to ten stan podgoraczkowy to bylo jakies nieporozumienie uffffffffff
Dzisiaj okaz zdrowia, cale szczescie
Taka ładna pogoda byla ze my z pawlem i potem nawet tata do nas dolaczyl siedzielismy na swieżym powietrzu do 20, a przed 21 pawel juz slodko spal wykapany
Jesli chodzi o Pawla to ten stan podgoraczkowy to bylo jakies nieporozumienie uffffffffff
Dzisiaj okaz zdrowia, cale szczescie
Taka ładna pogoda byla ze my z pawlem i potem nawet tata do nas dolaczyl siedzielismy na swieżym powietrzu do 20, a przed 21 pawel juz slodko spal wykapany
E
etna36
Gość
Etna a wiesz, Miłek miał jeden dzień i jedną noc gorączkę, syn kuzynki jedną noc i ciotka teraz i wydaje mi się ze to jakiś wirus![]()
no moze, ja jeszcze podejrzewam ze tesknil za nami. Caly weekend byl z nami, rano w pon tez i potem sie obudzil i juz nas nie bylo. Moze to to ????? nie wiem
Dzisiaj za to nas olllllllał i tylko dal mi buziaka, tacie czesc i poszedl do babci. Mąż musial jechac jeszcze do pracy ja zaczelam prasowac i wrocil wyrodny syn i zaczal sie przytulac i poszlismy na spacerek i do piasku. Przez pierwsze pół godziny wołał na mnie baba, a potem juz sie przestawil na mama. Normalnie czasami serce mi pęka, ale juz mam prawie wakacje
AniaSm
o rany ale naprodukowałyście dzisiaj
no i nie pamiętam co chciałam napisać
agrafka zdrówka dla Ali , a jeśli chodzi o kwiatka to ja jak anawawka mam sztucznego bluszcza i raz na jakiś czas go tylko myję pod prysznicem
))
kilolek zdrówka dla ciebie , no i dobrze że udało ci się znaleźć kogoś dla Michałka
dzisiaj miałam wizyte u lekarza no i okaz zdrowia jestem
hehe wszystkie badania super , tylko mam dalej kwas foliowy łykać i nie zapominać o nim ,potem skoczyłam na szybkie zakupy do H&M bo są wyprzedaże i kupiłam moim dzieciom trochę ciuchów
,w czwartek powtórka
)
agrafka zdrówka dla Ali , a jeśli chodzi o kwiatka to ja jak anawawka mam sztucznego bluszcza i raz na jakiś czas go tylko myję pod prysznicem
kilolek zdrówka dla ciebie , no i dobrze że udało ci się znaleźć kogoś dla Michałka
dzisiaj miałam wizyte u lekarza no i okaz zdrowia jestem
Dziunka, Marta Wy poczekajcie z Tymi ciążami bo ja chce się z Wami napić!!!! Kilolek widze tez szaleje hehe... No ciekawe czy cosik bedzie... Ja póki co stosuje najlepszą antykopcecje czyli abstynencje więc głowa wolna hehe...
Kilolek super, że udało Ci się kogoś załatwić. Fajnie, że u Was są przedszkola od 2 lat, ciekawe czy u nas też?
AnioSm fajnie masz z tymi zakupkami dla maluszka i jeszcze przeceny hmmm... Zaraz sprawdze kiedym mam samolot do Ciebie
)) Cieszę się, że wyniki w porządku i tylko tak dalej...
Etna dobrze, że nie rozwinęło się żadne choróbsko...
Co jeszcze miałam napisać hmmm... nie wiem...
To napisze Wam, że właśnie wróciłam z aerobiku, zaszalałam poszłam na 2 zajęcia pod rząd. Potem na solarke i jestem smierdząca nie tylko od aerobiku ale i od solarki... bleee.. jednak nie czas na kąpiel, musze wstawić kalafiora i zieloną fasole bo mąż zaraz wróci z pracy. Aaaa... i jeszcze rozwiesić pranie, wyłozyć naczynia ze zmywarki, posprzątać filtr w akwarium ehhh... Pewnie znów o 1 pójde spać ale jutro spie do oporu bo dopiero o 18 dzidka odbieram od mamy
))
Kilolek super, że udało Ci się kogoś załatwić. Fajnie, że u Was są przedszkola od 2 lat, ciekawe czy u nas też?
AnioSm fajnie masz z tymi zakupkami dla maluszka i jeszcze przeceny hmmm... Zaraz sprawdze kiedym mam samolot do Ciebie
Etna dobrze, że nie rozwinęło się żadne choróbsko...
Co jeszcze miałam napisać hmmm... nie wiem...
To napisze Wam, że właśnie wróciłam z aerobiku, zaszalałam poszłam na 2 zajęcia pod rząd. Potem na solarke i jestem smierdząca nie tylko od aerobiku ale i od solarki... bleee.. jednak nie czas na kąpiel, musze wstawić kalafiora i zieloną fasole bo mąż zaraz wróci z pracy. Aaaa... i jeszcze rozwiesić pranie, wyłozyć naczynia ze zmywarki, posprzątać filtr w akwarium ehhh... Pewnie znów o 1 pójde spać ale jutro spie do oporu bo dopiero o 18 dzidka odbieram od mamy
E
etna36
Gość
Aza co masz za akwarium i jakie rybki???
AniaSm
Aza dobrze że mi przypomniałaś ,muszę zmywarkę opróżnić
,a samolot łap szybko a ja będe czekać na ciebie na lotnisku
,jak patrzyłam na allegro ile taki komplecik kosztuje co kupiłam to nawet w przeliczeniu na złotówki zapłaciłam jakieś 10-15zł mniej
aaaa i zrobiłaś mi smaka ostatnio na bób a teraz na kalafiora , dobrze że ten drugi dostane w sklepie 
reklama
A mam 220 litrów i rybki same olbrzymy, takie na patelnie się nadają m.in. sumy rekinie, skalary, pielęgnice, glonojady prawie na pół akwarium... Ogólnie mam misz masz bo co chwile mi ktoś coś oddaje a ja zbieram takie niechciane hehe
))
Aniula bób wezme ze sobą, już sie pakuje
PPP
Aniula bób wezme ze sobą, już sie pakuje