reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Martolinka oj fajnie się gadało, no jak sobie wypijemy to swaitopoglądy uruchomią się jak nic :)))
Kilolek zdrówka! Kurcze, Ty to się masz z tymi przedszkolami... Mam nadzieje, że jakoś uda Ci się rozwiązać sytuacje.

Matko kochana nie bylo mnie parę godzin a bb tętni życiem :)

Bylam z małym parę godzin na dworzu, bez sniadania itd, po przyjsciu Oli zjadł II sniadanie a ja z nim. Co on wyprawia przy jedzeniu, ręce opadają, cały do przebania, standardowo podłoga do mycia, najpierw je a potem trochę się bawi. Najlepsze jest to, ze kiedy zaczęlam sprzatac Oli zaczął do szklanki, w ktorej bylo troszkę herbaty wkladac, serek, serek ze szcyzpiorkiem, buleczkę z maselkiem i to bełtac a na koniec wszystko wypił hehehehhe bleeeehhhhhhh
Najedzony, umyty i przebrany dopominał sie kocyka i smoczka oraz książeczki z bajkami i tak wtulony we mnie zasnał :)
Oli pije ze szklanki z uchem cięzkiej jak stary, nawet picie duszkiem opanował do perfekcji :) oraz na raty :)

Ja obaidu nie mam.......pomyslu tez nie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mam mnostwo polproduktow a mi sie chce spać. Idę sie polegnąc a jak wstanę cos wymyslę, jak nie zdążę ugotuję drobny makaron i dam ze sloiczkiem papkowatym. A moze zupkę jeszcze wstawię, moze Olis odgniewał sie na nią.

Marta wiesz.......z Toba to ja się bałabym spotkać ;P aczkolwiek kocham wyzwania ;P

Ula a czemu byś sie bała? tak ciekawosci pytam :p
Wysłałam M z małym do sklepu , bo mało na głowe dziś nie dostałam :) Dziunka do mnie dzwoniła i słyszała co sie działo...

Ostatnia edycja:
Agrafka a moze po prostu paproć?

Paprocie wbrew pozorom są trudne w utrzymaniu:tak:

Hey kobitki! Co do odwiedzin, to Ty Dziunka czekaj... jak mi się też uda w lipcu wybrać to jak zrobimy wszystkie nalot to i balkon nie pomoże :pPP Ja zrobie wszystko aby Was w lipcu odwiedzić, koniecznie...

TO MOŻE BB ZLOT??? KTO CHĘTNY???

Dziunka ten Twój okres u mnie się pałęta od trzech dni.Nie chcę go a on siedzi.Weź sobie..:tak:

Oj daj daj błagam!!!

Martolinka oj fajnie się gadało, no jak sobie wypijemy to swaitopoglądy uruchomią się jak nic :)))

O MATKO, CHCĘ TEGO POSŁUCHAĆ:-D:-D:-D

Marta wiesz.......z Toba to ja się bałabym spotkać ;P aczkolwiek kocham wyzwania ;P

Też bym się bała:-p ale wiesz, na pierwszym spotkaniu Marta nie pokazuje swojego prawdziwego oblicza:-D

Marta ależ on pięknie śpiewał!:tak: Niczym bracia Legunowie [video=youtube;KKfm5QRu4dg]http://www.youtube.com/watch?v=KKfm5QRu4dg[/video]

ZAPOMNIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ!!!!
Asia od trzech dni jest karmiona piersią RAZ NA DOBĘ:tak::tak::tak: o 4 rano. I oprócz jednego 15-sto minutowego ataku złości (bez łez) pierwszego dnia to jeśli już to chwilę pomruczy bez płaczu i histerii i tyle;-) Najczęściej z winy Julki, która - gdy Asia jej przeszkadza - mówi "Idź do mamy, mama da Ci cycy":-D

hej :)

ale macie fajnie z tymi spotkaniami:tak: ja tez chce, zapraszam do mnie:-):-)

Moje dziecko dalo dzisiaj popalic, teraz spi:szok:
Postanowil, ze nie bedzie dzisiaj spał popołudniu, dwa razy Go kładlam ale odpuscilam po drugim razie jak weszlam do pokoju a tam zdziera sobie tapete w najlepsze i mowi: "mić" (miś - kubus puchatek) i w rekach kawalek tapety z Puchatkiem:-D
Ubralam Go i na spacer, wzielam wozek bo przeszlo mi przez mysl, ze moze zasnie (chociaz w wozku rzadko to sie zdarza). Ale po godzinie wrocilam (zaczal padac deszcze), pytam Go czy idzie spac a On oczywiscie nie nie i kreci zawziecie głową.
Nie minelo 5 minut a Kuba rozklada sobie scierke w kuchni na podlodze, druga wyciagnął z szafki, przykrywa nia twarz i zaczyna gadać ze soba jak to przed snem zawsze:) wzielam urwisa, zaniosłam do łozeczka i zasnal w 2 sek. doslownie:tak:
Kurde za chwile musze sie isc pokrecic po górze, zeby sie obudził bo pewnie spałby w najlepsze do 20, 21 :(

dziunka gratulacje jesli chodzi o karmienie ;-):tak:

hahah no Kubus boski! od tapety po ścierki - przebój

wiecie co zaspałam do przedszkola :D bylam umówiona z dyrekcja na 15 (podpisac umowe na kolejny rok) a otworzyłam oczy o 15,10 :D do tego Michala nie moglam zwlec i tak byłam zamiast o 15 to o 16 :D kolejka była niestety do gabinetu, ale nic nie mówila, moze nei zauwazyla kto na która skoro caly czas ludzie byli. Zabralismy manele i wyprowadzlismy sie juz na wakacje. Kuba wszystkim powiedziała, zę "dziś ma wakacje i jedzie smaolotem nad góry" hehe bujda oczywiście. Przeszlismy przez maisto ale nie bezproduktywnie, bo kupilam sobie spodnie (jeszcez nie wiem czy odwaze sie w nich wyjsc) i kazdmeu po parze butów, a co :D

Kilolek to wakacje ma już Kuba a Ty kiedy zakończenie roku jutro???

widzę że o zlocikach mowa...fajnie by było taki porządny forumowy zrobić:-)
tylko gdzie hm może w Warszawie:-Dno cooooo:-D

Ilonka a my kiedy mini zlocik co;-)wiem wiem najpierw się powysypiaj kochana :tak:

Cleo a wiesz ,z e pociagi od nas do Wawy jada juz 7 godzin!!!! :tak:wyobrazasz sobie? to ja 8 godzin jechałam do wrocławia do Azy:szok:

Dziunka ja prawdziwe oblicze pokazuje tylko w sypialni:-D:cool:
poza tym mamy nadzieje , ze Ty odstawisz młoda od piersi do czasu przyjazdy Azy to podyskutujemy razem:-Dchyba , ze zajde w ciaze:cool:

reklama
matko czemu az 7???? Ja kiedys pamietam jeździłam na 1 dzień nad morze. Jechałyśmy z koleżanką raniutko, na plażę, długi targ i wieczorem wracałyśmy do domu. Wyjeźdżałyśmy o 5 a wracalysmy przed polnoca. Ale wtedy człowiek byl młody i nie objuczony dziatwą :/

Cleo od jutra jestem wolnym czlowiekiem :D w weekend to pociagi prawie nie chodza na naszej wspaniałej, wiecznie remontowanej trasie, wiec proponuje poniedzialek

Do góry