reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny ja trochę z innej beczki :)
Znacie się trochę na kwiatach doniczkowych ? Poszukuję roślinki do przedpokoju, jakiegoś bluszczu albo czegoś innego co trochę opada, bo będzie stało wysoko na półce.

W przedpokoju nie żadnego okna, ale wpada światło z kuchni i sypialni wiec całkowicie ciemno nie jest.

Generalnie nie mam za bardzo ręki do kwiatów, ale mam kilka obczajonych gatunków które przeżyją wszystko : zamioculus i skrzydłokwiat.

Ala padła, pan monter kończy montować szafę i nawet wiercenie jej niż nie przeszkadza :)

reklama
Agrafko ja całkiem niekwiatowa ale od 2 lat mam amarylisa i ma się bardzo dobrze:tak: więc polecam, ale to parapetowa roślinka.
no ja właśnie potrzebuję półkową, cieniolubną, zwisającą - parapety już całe zastawione. Mam dużo kwiatów, ale niektóre nie przeżywają i muszę wymieniać :)
Musze znaleźć jakiś dobry sklep z roślinami w którym mi ktoś doradzi.

Lotka - to super, że dotarliście bez szkód do domu.
Dziunka - Ty się z tym dzieckiem nie wygłupiaj... ;-) ja tu dla swoich ledwo ciułam :-D, poczekaj do następnego roku :-D
Agrafka - tylko jaki bluszcz chcesz, jest kilka rodzai, poza tym może jakieś sztuczydło? Ja mam w jednym miejscu sztucznyt bluszcz i się sprawdza, prawdziwy nie przeżył.;-) Na Bakalarskiej jest rano giełda kwiatowa, można fajne rtzeczy wypatrzeć, poza tym obi, leroy i insze podobne markety mają swoich doradców.

Hey kobitki! Co do odwiedzin, to Ty Dziunka czekaj... jak mi się też uda w lipcu wybrać to jak zrobimy wszystkie nalot to i balkon nie pomoże :pPP Ja zrobie wszystko aby Was w lipcu odwiedzić, koniecznie...

ja właśnie małego wywiozłam do babci i jutro go odbieram. Byliżmy odebrać paszport dla małego. Jak robiliśmy zdjecia to poprosiłam o korekcje ran bo nie wiadomo jak to za miesiąc czy 2 bedzie wyglądać. Jestem zdziwiona, że na paszport tylko tydzień się czeka, szok normalnie... Właśnie zrobiłam kawe a tu mleka w lodówce brak i teraz czekam do 14 aby sklep nasz osiedlowy otworzyli...

To musimy Ci jakis godny aparatament znalezc :p u mnie 2 pokoiki , dziunka ma wieksza chate :p
Na drineczki pisze sie z checia i takie miłe pogaduchy jak ostatnio :p
udało sie autko sprzedac?

Licze na jakies dyskusje swiatopogladowe :) fajnie sie ostatnio gadało

reklama
hej dziewczynki
alez się kiepawo czuję. Głowa mnie boli. Chyba mam goraczkę. Trochę się dzisiaj zdenerwowałam. Njpierw się ścielam z dyrekcja w prac a potem byłam na rozmowiez michalkowymm przedszkolu i niestety może przyjść dopiero od listopada :/
Mowię mojemu A. że potrzebuje lewezwolnienie tylko nalepiej od psychiatry żeby mi nic udowodnić nie mogli i żebym w domu nie musiala siiedzieć a ten, ze od psychiatry to ja na dzień dobry prawdziwe dostane, prosiak jeden :D

Posżłam do kuchni wyłaczyć ziemniaki, woda sie prawie wygotowąla, a one nadal na desce :/

ide spac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry