reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ilonka WITAMY :)

Ja czekam az Oli zrobi kupę,cały czas podchodzę do niego a on "nienie nie" i wygania mnie ;p pytam sie czy robi jeszcez kupę a on "tak" i teraz to buzią chyba robi bo kupa to juz jest od dobrych paru minut i mowi feee. Ja nie wiem skąd on to fe wziął, zawsze jak robił kupkę mowil be a ja do niego spokojnie ze nie be to tylko kupka, zaraz ją sprzatniemy itd a on teraz ze "fe". Smiac mi sie chce jak juz się z nim cokolwiek porozumiec mogę, taki dorosły mi sie wydaje :)
Ja czekam bo chce go ubrac i na targ pojechac a potem na spacer a on mi sie nie daje ;p

Dziunka tak Cię tutaj wszystkie mamy, ktore Cię poznały zachwalają ze i ja mam ochotę poznać Cię na żywo :) no serio ;p

To zapraszam na obiad, kawę i casto truskawkowe tylko dzien podaj :-p aaa nocleg tez się znajdzie;-)

Asia jak zrobi kupę to macha koło nosa palcem i mówi "Fuuuuu" a potem krzyczy "Mama kupa taa" albo ciągniesie za pieluchę i mówi "kupa".

reklama
Ku*wa mać, przeszukałam forum w nadzieji że okres miałam później, a tu się okazuje że miałam równo 20.05, więc powinnam dostać koło 17-tego czerwca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic nie wskazuje - jeśli chodzi o mój organizm żeby coś się działo w sensie ciąża:baffled:

No kochane, zbierajcie wyprawkę bo Dziunki nie stać na kolejnego dzidziucha:crazy: tak to jest jak człowiek na gumkach jedzie:baffled::baffled::baffled:

Hej dziewczyny:-)
My już po ekspresowym spacerku, mała nakarmiona(zupka jarzynowa z mięskiem) i śpi;-)..

Dziunka, zamiataj po test, a się nie denerwuj - i nas nie trzymaj w niepewności, hihi:-):-)..ja się wkręcę w przyszłym roku do Ciebie na kawkę;-), bo w tym roku wymyśliliśmy po blisku, tzn. okolice Żywca..
Anawawka - podziwiam Cię kobieto!!!:tak:
Kilolek, mam nadzieję, że katar ustał i że to było chwilowe..
Ilona, gdzie zdjęcia ze ślubu???:-)
Uleńka, fajnie masz z Olim..moja wszystko po fakcie..posiedzi na nocniku i nic..a w pampku od razu wszystko..:sorry:
Lotka, dzielni jesteście- ja sobie nie wyobrażam z Marychą takiej podróży..

Po godzinie zrobilam kisielek z jagodek ktore przywiózł kochany tesc i zjadł bardzo duzo :) wiec Oli je ale trzeba trafic w smak, po prostu mama musi się bardziej postarac!!! Nie ma jakiegos tam obiadu, musi byc specjalny :) jak mama, jak mama :))

Ula wybacz ale nie byłabym sobą gdybym nie napisała:tak:Zauwazyłas , ze przypisujesz małemu wiele Twoich przyzwyczajen , nawyków i smaków? Nie pierwszy raz to zauwazyłam. Wydaje mi sie , ze niejadka ksztaltujesz na swój obraz i podobieństwo (wspominałąs wielokrotnie , ze byąłs niejadkiem).

ja chetnie bym sie spotkala, jedziemy nad polskie morze po 17 lipca(wtedy maz ma urlop dopiero), mysle ze pewnie uderzymy w rejony Karwii(jak tu Dziunka polecala) ;-) ! :-)

Lotka podaj tylko konkretny dzień i ja tez sie pojawie:tak:
Dziunka tak Cię tutaj wszystkie mamy, ktore Cię poznały zachwalają ze i ja mam ochotę poznać Cię na żywo :) no serio ;p
Dziunka stwarza tylko takie pozory. Ja ja juz znam od tej drugiej strony:-D

Cze,
jezuuu jak u mnie się dzieje, to się dzieje. Wczoraj wieczorem trafiliśmy do szpitala, bo starszej puchła noga i podejrzewaliśmy skręcenie, okazało się, że to najprawdopodowniej reakcja alergiczna na.... owada lub inszą rzecz. .

Zdrówka dla małej!!! widze , ze u Ciebie nie moze byc spokojnie:-D

Dziunka jak bede nad morzem z miłą chęcią poznam Was dziewczynki :)
:)

Ciekawe Czy się nie pozabijamy?:-D
No kochane, zbierajcie wyprawkę bo Dziunki nie stać na kolejnego dzidziucha:crazy: tak to jest jak człowiek na gumkach jedzie:baffled::baffled::baffled:

Dziunka a mało miałas nerwów z wyjazdem A? nie jestesmy zegarkami i nasz organizm czasem moze sie nieco rozregulowac

Antek spi...

A żebyści widziały co ona z dziećmi robi? Jej A wykonuje polecenia , które wyczyta z jej wzroku... Jedno spojrzenie i człowieka prostuje do pionu :p

reklama
Do góry