reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

dziewczyny help!

poradzcie oryginalny nietypowy prezent slubny, para jest ze szwecji slub ma w polsce wiec na pewno nic materialnego duzego bo nie wezma:/ to moja ukochana best friend wiec chcialabym cos naprawde zapadajace w pamiec;) mozna to zrealizowac we wrocku, do ok 200zl - jakies pomysly?

z gory dziekuje!

reklama
......
Mam nadzieję że wrócę żywa:-D tym bardziej że jedziemy ciapągiem...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dumrę ze śmiechu ciapągiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja jeszcze tym nie jechałam :)))))))

My tez juz w domku, pawel mi zasnal w samochodzie i do lozecza zostal przeniesiony.
Dziunka a jak z dziewczynami jak ci zasnely????

Martus obiad pyszny, lody tez smaczne, bardzo.

Nasze dzieciaki to juz prawie jak rodzeństwo,m chłopaki lubia sie z Julka bawic. Wiecie co dziewczyny, ale my gapy nawet jednego zdjecia nie zrobilysmy
dziewczyny help!

poradzcie oryginalny nietypowy prezent slubny, para jest ze szwecji slub ma w polsce wiec na pewno nic materialnego duzego bo nie wezma:/ to moja ukochana best friend wiec chcialabym cos naprawde zapadajace w pamiec;) mozna to zrealizowac we wrocku, do ok 200zl - jakies pomysly?

z gory dziekuje!
To trudne zadanie :dry::dry::dry::dry::dry:
pomysle

3tyg temu moja siostra wyszła za mąż. Co dostała? Pościel taką jaką chciała,obrazy,m.in w srebrze,sztućce,ręczniki ale przede wszystkim pieniądze. I dużo słodyczy bo prosili żeby zamiast kwiatów słodycze:-D

Jeszcze jakieś kieliszki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny help!

z gory dziekuje!
u mojego brata na weselu był położony taki duży arkusz grubego papieru i na środku była położona tekturka , goście podpisywali się na dookoła tej tekturki a potem w jej miejsce zostało wklejone zdjęcie pary młodej ze ślubu i oprawione w ramę , wygląda to super i mają pamiątkę na ścianie na całe życie
jak mi coś jeszcze wpadnie do głowy to napisze

:(( jakaś zdołowana jestem :((
i zmęczona, przemęczona raczej. a poza tym to chyba musze do lekarza się przejśc, bo słabo i w kółko, kręci mi sie w glowie i szumi ostro. Generalnie wszystko mi się pier... cos nie tak z ta moją głową :/

na prezent w tej chwili to tylko pamiątkowa księga przychodzi mi do glowy

Na prezent jeśli to Twoja best i mieszkająca za granicą to jakaś muza po polsku, niech małżon też niech łyknie polskiej kultury...:-D Nie wiedzieliśmy co kupić siostrze małżona, to daliśmy forsę ( w grę wchodził ekspres do kawy i pralka przewoźna ), koleżance kupiłam ekspres, ale z nią pogadałam... myśmy dostali robota kuchennego x2,;-)

:(( jakaś zdołowana jestem :((
i zmęczona, przemęczona raczej. a poza tym to chyba musze do lekarza się przejśc, bo słabo i w kółko, kręci mi sie w glowie i szumi ostro. Generalnie wszystko mi się pier... cos nie tak z ta moją głową :/

na prezent w tej chwili to tylko pamiątkowa księga przychodzi mi do glowy

Kilolek do lekarza marsz.
Ja mam silne bóle głowy.Oprócz migren zapalenie zatok.Wzięłam już 4serie antybiotyku.Zatoki to takie paskudztwo że trzeba wyleczyć.
Moja znajoma to aż mdlała.Nie wiedziała że ma chore zatoki.Miała tak zaawansowane że czekała ją operacja.Trafiła na dobrego specjaliste i na razie ok.

Witam kochane wróciłam. Będzie mnie teraz mało, ale juz niedługo wrócę na dobre. Prawka nie zdałam wymusiłam pierwszeństwo na rondzie i byłam na siebie mocno wściekła, bo zrobiłam to pod koniec.

POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH.

Do trzech razy sztuka, głowa do góry!;-)

pathanka nie martw się pierwsze koty za płoty :). Ja też oblałąm za pierwszym razem za wymuszenie na rondzie.. :)

dziunka - u mnie to było do 6-u razy sztuka :D

myśmy dostali robota kuchennego x2,;-)
też dostałam robota od znajomych i mimo, ze go ze mną konsultowani to teraz go nie cierpię. Wtedy nie mieliśmy własnego mieszkania, wiec robot ani kolorystycznie nam teraz nie pasuje, ani gabarytowo. Poza tym mikser w robocie to mega porażka bo za każdym razem trzeba myć tę miskę w której robot miesza, wiec jak masz zmiksowac kilka rzeczy.. eh :)

reklama
Do góry