reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dzień dobry :tak:
weekend jak zawsze intensywny:tak: Antek łądnie już spi. Długo nie spacerowalismy bo upał jest nieziemski.
To mi udało się zdać za pierwszym razem:tak:
Pathanka do...dwóch razy sztuka:tak:

reklama
hej dziewczynyki:-)

Ja tak na szybko, musze napisac, ze jestem mega zadowolona z gosci:tak:
Kuba ma towarzystwo do zabawy, ja moge troche odpocząć:tak: jest ok, na szczescie. A tak sie obawialam, teraz sama nie wiem czego:-D
Jedyne co mnie martwi to Mlody od wczoraj wieczor znowu ma brzydki kaszel.
Mam nadzieje, ze przejdzie a jak nie to jutro przejdziemy sie do lekarza, goraczki nie ma.

pathanka zdasz nastepnym razem;-) powodzenia :) nie martw sie czasem...;)
kilolek to nie czekaj tylko tak jak pisze gosiulek, marsz do lekarza:tak:

hej
U mnie od wczoraj żar leje się z nieba ale wieje dosyc mocno, a dzis urywa głowy wiec idzie wytrzymac.
Wczoraj bylismy na komuni w sali weselnej na jakiejs wiosce, piękny duzy zielony plac, masa dzieci, przewaga chłopców wiec Oli był w siódmym niebie.

Juz w kosciele tzn pod upatrzył sobie chłopca 5 lat a było ich mnóstwo latających po schodach, okazało się ze chłopiec na tą samą imprezę przyjechał. Olis z nim pięknie się bawił, został nazwany przez stadko dzieci "Agentem Ucho" ;p Biegali, szaleli do upadłego. Niestety po 15 padł i musialam go budzic ok 18 i dzieci juz nie było. Pospał dzis do 8, ale juz o 11 poszedł na drzemkę, wlasnie wstalismy. Mój Agent Ucho dzis pojdzie pięknie wczesnie na noc spać :)

My dzis mamy rocznicę, jak co roku jeździmy na sushi ale nie wiem czy dzis w taki upał bedzie nam się chcialo jechac i zostawiac malucha, idę bo piszczula piszczy :)

Ula Wszystkiego Naaajlepszego ;) duzo miłości...i kolejnych kilkadziesiat takich rocznic, moja siostra tez brala slub dwa lata temu o tej porze ;)

wiecie co dziewczyny, jestem mega wkur....:/:wściekła/y:
po prostu "kocham" swoja tesciowa!!!:wściekła/y:
wrrrrr, normalnie musze sie uspokoic :(

U mnie tez wieje ze szok! Rano nie bylismy na spacerze bo zanim sie wygrzebalismy Oli szykował sie do drzemki od 10, jak wstał wyszlismy do piaskownicy na podwórko gdzie jest cien ale jest taki upał ze az trudno się oddycha. Na termometrze w cieniu sosnowym ponad 30 stopni, szok!! Nie oglądalam pogody ale pewnie burze nadchodzą, co?

Olis wczoraj na komuni cały dzien na butli, bo to bo tamto, bo nie ma czasu, a jak juz glodny to zasnął ech..a dzis od rana cos innego podtykam pod nos, chociaz jak zjadł rano o 6 mleko, o 9 podawalam kanapeczki, serek wiejski i tylko dziubał, o 11 sie polozyl spac ale zasnąć nie mógł i piszczał z głodu wiec podalam butlę musowo. Teraz placuszki z bananem, naleśniczki, serek waniliowy rolmlecz. No mam nadzieje ze sie najadł. Obiadu jako takiego mu nie robię bo w ten upał nie ruszy, wiec do do wieczora? Muszę jeszcze jeden posiłęk bezbutelkowy wymyslec ;/ Rusz głowo, rusz!!!!!!!!!!!

U rodziców na dole chłodek a u mnie na gorze ponad 27 stopni ;/ chyba ewakuujemy się na doł :)

U sąsiada traktor z przyczepą zbiera gruz, dziecko moje w sypialni w małym okienku lezy, patrzy sie i smieje :) Teraz na topie oprocz pociągów są samoloty (każdą kreseczkę na niebie zauwazy), wczoraj gniazdo bocianie bylo hitem :), koniki, krowę muszę mu pokazac jeszcze. Nie ma to jak mieszkac blisko wsi :) kazde zwierzątko domowe mamy obok siebie :)

edit. Pola hehehe a pisalas ze jes super hehehe wiesz tesciów jak i rodziców dobrze jest trzymac na dystans :) co za duzo to nie zdrowo :) Co się stało? Policz do 10 i przejdzie :)

Polaa a co tesciowa nabroiła?
Ula wszystkiego dobrego!!!!:)

Ja mam dzis dni plodne i boli brzuch jak zawsze... wrrrr
Antek spi trzecia godzine , ja troche posprzatałam i czekam juz z obiadkiem

reklama
Ula tak napisalam, racja:tak: ale to juz czas przeszly BYLA super:-D
policzylam nawet do 100 i nic nie dalo :(
ha, my juz az 7 msc po slubie, tez jakas rocznica w sumie:-D
dobrze ze sa suwaczki :))
martolinka nawet nie ma o czym pisac, bo az wstyd:/
normalnie w szoku jestem. Jak tak mozna w ogole?!!:szok:
Oj wnuka chyba predko nie zobaczy, wiem wiem to glupie co pisze ale nerwy mam takie, ze masakra:/ zreszta maz to samo :( jego to mi zal dopiero, mamusia hahaha.
Marta skoro dni plodne to moze staranka wczesniej rozpoczniecie?:)
Na suwaczku widze, ze jeszcze troszke ponad 3 tygodnie. Wiem, pisalas ze to tak oreintacyjnie;-)
Kuba tez spi 3 godzine juz:tak: a ja odpoczywam, maz z babcia i ojcem pojechal do miasta :) ale biore sie zaraz za obiad bo pewnie lada chwila wroca.

Do góry