reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

POlaa jeszcze ten nieszczesny ząb . Moja pani doktor na urlopie wiec dopiero za tydzien moge sie umowic. I do gina pewnie w piatek :)
Poczekam jeszcze 1 lub 2 cykle i do roboty :)

reklama
hej
pola nie przejmuj się teściową , tak to już z nimi jest ;)
kilolek myśmy też dostali walizę ze sztućcami i chyba w końcu je wykorzystam bo mi się psują te co mam to nie trzeba będzie nowych kupować ;)
jejku mój zaraz z pracy przyjdzie a ja zamiast obiad robić to na bb siedze , ale korzystam póki Kuba śpi :) ,będzie musiał chwilkę na jedzonko poczekać ;) a dzisiaj pierogi z truskawkami , już tak dawno nie jadłam że szok

Ula Wszystkiego Naaajlepszego ;) duzo miłości...i kolejnych kilkadziesiat takich rocznic, moja siostra tez brala slub dwa lata temu o tej porze ;)

wiecie co dziewczyny, jestem mega wkur....:/:wściekła/y:
po prostu "kocham" swoja tesciowa!!!:wściekła/y:
wrrrrr, normalnie musze sie uspokoic :(

Ech, zamknij oczy, policz do 10-ciu, a jak teściowa stanie na balkonie to tak lekko, wiesz, miotłą:-D
Żarcik, głupi :zawstydzona/y:

Marta Ty się tu zębem nie zasłaniaj, do roboty:-p oj, skończy się laba:-D może poczekajcie do września, co byśmy się jeszcze piwka napiły jak odstawię Asię pod koniec miesiąca:-D
My z Etną to sobie będziemy szaleć, a Marta z brzuszkiem będzie kwitła:-D

No nie, żartuję, wiesz dobrze z zazdrości.

No ale co prawda to prawda:-D:-D:-D

Ania już 17 tydzień! Wow, jak to leci, a dopiero co mówiłaś że w ciąży jesteś:-)

U nas upał nieziemski, jest wiatr ale mam wrażenie że gorący... siedzę w domu z dziećmi bo na dworze nie można wyrobić...

Ula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) tak mi sie wspomniało ze mogliśmy razem tzn w tym samym czasie obchodzić rocznice bo ja miałam termin do wyboru teraz na 6/7 czerwca lub 21/22 no i wybrałam 21 czerwca :D wiec mam za 2 tyg. ..........

Dziunka a my własnie wrocilismy z placu zabaw :) jest w cieniu wiec przyjemnie :)
kurcze kusisz mnie z tym piwkiem.. ile czekam zeby sie z Toba piwka napic? :p

Słuchajcie, bo dostanę świra zaraz. Tyle jedzenia ostatnio wyrzucam że aż wstyd! Z pieczywem juz A mi podpowiedział żeby kupować odliczone bułki, w ten sposób nie marnuje się bochenek chleba...
Ale co z obiadami?? Zaraz moja czwartkowa zupa z klopsikami wyleci do kibelka:wściekła/y: Asia z niej zjadła cztery klopsy, ok. 10-ciu zostało:wściekła/y:

Ale najgorsze jest to że nie mam pomysłu co młodej ugotować!

Co byście zrobiły posiadając - śmietanę, włoszczyznę, pierś z kurczaka i świeżego ogórka:-D mam ryż i makaron, nie mam ziemniaków (bo za ciężkie a ostatni kg zakwitł...)

Widzę że Was przytkało i pomysłów brak:cool2:

Dziewczyny właśnie po kąpieli, lecę je położyć - walczyłam jak lew aby nie zasnęły o 18:szok: obie wlazły pod kołdrę i już prawie był odlot:szok: i tak w ryku i marudzeniu a w końcu w kąpieli przetrwałyśmy następne 40 minut...

Hahahah Bardzo interesująca rozmowa - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu

Przepraszam, to już mniej smaczne, ale prawie się posikalam http://www.wiocha.pl/78921,Wielkie_Pytanie

A ja się pytam: DŁUGO BĘDĘ TAK DO SIEBIE TU GADAĆ??? Moje dzieci już śpią, a za oknem wichura...

Ostatnia edycja:
reklama
Spójrzcie! Dwie tęcze!!! I jest deszcz- nawet nie wiecie jak się cieszę - moja alergia po prostu już mnie wykańczała...

DSC00078.jpgDSC00080.jpgDSC00077.jpgDSC00081.jpg

Do góry