reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Wrrrrrrrrrrr zjadło mi posta.

Wiec pisałam ze weekend mija dobrze, a jutro wielki dzien, ide w sprawie pracy do firmy znajdujacej sie 5 min ode mnie, poszukuja pracownika biurowego. Mam nadzieje ze uda mi sie załapac, chociaż na staż :-)

reklama
Cze,
jezuuu niech się ten dzień skończy, ale ... najpierw ;-)
Martolinka - super, że już u Was bez gorączki... choć wiem jak anginka jest "upierdliwa" w tamtym roku przechodziłam to z Hanką... w sumie w lipcu było apogeum, gardło na maxa zawalone i antybiotyk, a tak ... zaczęło się od maja, przechodziło, pojawiało się itd....
Ula - ależ u Ciebie ruch.. jak w jakiejś knajpie;-)
Agrafka - niezłe jedzonko ma Twoja Ala.., nie zazdroszczę takich weekendów..
Ilona - mam nadzieję, że uda Ci się załapać..

A ja zaczęłam dzień od 4. Mój postanowił pojechać na ryby i że Gonia ma sen po mnie to to usłyszała i do 6 nie było spania, zgłodniałam na maxa, poszłam wszamać jabłko i jakoś Goniak zasnął, obudził mnie małżon ok. 9:15.. Pojechaliśmy na wieś , Gonia w super humorze, nie takikm jak wczoraj, za to dziś Hanka humorzasta i myślałam, że gada zadusze.... Wszystko nie tak, jak tata chciał się z nią bawić to nie, mordę rozpruła, wyła, aż ja nie przyszłam...Tragedia. Po powrocie niestety obie zaczęły koncert i lekko psychicznie wysiadam... Dobrze, że jutro do roboty, bo bym dostała na łeb jak nic.
Życzę miłego wieczoru.

Moja siostra odkryła swoją pasję - masaż:tak: kończy kurs za kursem i niezle jej do idzie. Ostatnio zainwestowała w nauke masazu bańkami chińskimi. Postanowiłam się poddać tym zabiegom w celu pozbycia sie cellulitu Antycellulitowy masaż bańką chińską
powiem Wam , że bolało jak chol... i na własne oczy widziałam jak z moich ud wychodziły zielone wybroczyny:szok: myłam się zaznaczam:tak: to wychodziły toksyny.
Bede sie u niej pojawiac co 3 dni przez 10-12 razy. Ona sie na mnie uczy , doszkala a ja moge jej odpalić symoliczna kaske:tak:

Ilonka trzymam kciuki!!!
anawawka Ty to masz cyrk nie dom:tak:

My po "dniu matki" u mamy;-) Było dużo ciacha (moje herbatnikowe zrobiło furorę;-)), potem obiad, lody a teraz już w domku z bratem.
Potem wstawię fotki z zabawy Asi i Rockiego - psa brata ;-)

Asia spała dziś u mamy w łóżku 2,5 godziny - w hałasie, szok.

Maciek dziś mówi że wstyd iść z Asią przez miasto, taka poobijana, twierdzi że została bossem osiedlowego gangu:-D

Kurde, u nas znowu nie ma kupy :((( za to marudztwo na maxa. Lali ię calusieńki dzień. Dobrz,z ę już spią
A ja mam taki huk roboty, ze nie wiem w co ręce wlozyc buuu
już mam plan na wakacje - pierwszy tydzień leże plackiem na środku (aż zaczne śmierdzieć) i nie ruszam nawet małym palcem, normalnie zdechl-pies, a potem przez 2 pelne miechy szoruję chałupę ile wlezie do upałego, bo jeszcez chwila i trzeba bedzie rzeke przepucic ak przez stajnie Augiasza

A ja mam taki huk roboty, ze nie wiem w co ręce wlozyc buuu
już mam plan na wakacje - pierwszy tydzień leże plackiem na środku (aż zaczne śmierdzieć) i nie ruszam nawet małym palcem, normalnie zdechl-pies, a potem przez 2 pelne miechy szoruję chałupę ile wlezie do upałego, bo jeszcez chwila i trzeba bedzie rzeke przepucic ak przez stajnie Augiasza
:-Duwielbiam Cię czytać:-D

Michaś bidulka:-(

Witam sie i ja!!!

Martolinka jak ci zazdroszcze tego masazu, a jeszcze bardziej siostry :)
No i juz nie musze pisac że ciesze sie iż Antoniusz nabiera siły i zdrowieje jupi!!!!!!
My z Pawelkiem dzisiaj modlilismy sie w kosciele o jego zdrowko :)

Musze sie Wam pochwalic, ze jestem mistrzynia w pieczeniu ciasta. Kolejne mi nie wyszlo :(((((( i to zakalec po calosci. Dziunka wybacz mi, ale i z twojego przepisu nie udalo mi sie stworzyc ciasta.
Mój mąż te moje wypieki to mi bedzie do konca życia wypominal :p

Kilolku moze to taki chwilowy zastoj, nam sie tez przytrafia dzien bez kupy. Powiedz jak babcia sie czuje.

Zaraz wstawie obiecane zdjecie bukietu z dnia matki no i nowa zjezdzalnie Pawla. Oj ale sie dzisiaj nazjezdzal.

Babcia nie najlepiej niestety. Boli ją bardzo mimo bardzo silnych środków. Do tego xle się czuje z tym, ze musimy ja obslugiwać. Zmieniamy się, jest nas 4, ja akurat dyzurów mam najmniej ze względu na dzieci. Babcia nie zrobi przy sobie doslownie nic a do tej pory była całkowicie samodzielna. No i babcia nie chce jeść. Podejrzewamy, że nie chce się zalatwić dlatego nie je. :((

Podchodzę sceptycznie do produkcji telewizyjnych typu "jak oni tańcza , spiewaja , gotuja itp. Ale w dwóch tego typu programach znalazłam 2 perły- Piotr Lisiecki z Mam talent (jego nowa płyta działa na mnie jak balsam kojacy:tak:) i Gienek z X factor. Jak ten facet spiewa to mam dreszcze ... wszedzie:tak: mówiłam mezowi , ze jak kiedys spotkam Loske na ulicy to niech mnie trzyma , bo nie zapanuje nad soba:tak:

Etna dziekuję za pamiec :)
Kilolku moze jutro z kupka bedzie lepiej? OBY !!!!!!!!!

reklama
Do góry