reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Moja siostra odkryła swoją pasję - masaż:tak: kończy kurs za kursem i niezle jej do idzie. Ostatnio zainwestowała w nauke masazu bańkami chińskimi. Postanowiłam się poddać tym zabiegom w celu pozbycia sie cellulitu Antycellulitowy masaż bańką chińską
powiem Wam , że bolało jak chol... i na własne oczy widziałam jak z moich ud wychodziły zielone wybroczyny:szok: myłam się zaznaczam:tak: to wychodziły toksyny.
Bede sie u niej pojawiac co 3 dni przez 10-12 razy. Ona sie na mnie uczy , doszkala a ja moge jej odpalić symoliczna kaske:tak:

Martolinka ja sobie taki masaż zafundowałam przed ślubem - chyba 10 czy 12 zabiegów. I naprawdę działa - mam spory cellulit, a po tym zabiegu byla rewelacja.
Niestety nie ma już śladu po efektach ale to było 2,5 roku temu :)

Tylko uważaj jeśli masz tendencję do pękania naczynek, bo przy tym masażu mogą pękać na nogach.

reklama
Etna M ostatnio ma szybko odlot i śpi :) a ja sie nieco przez chorobe małego rozregulowałam :) Ale juz powoli zieeewam :)
czekoladki od Twojej tesciowej są pyyyyszne :):p

Jesli chodzi o masaż itp kosmetyczne zabiegi podobno działa cuda (m.in nawet na łuszczycę) rybne spa:tak: wykorzystywane są do niego brzanki ssące - GARRA RUFFA:tak:

Zjadają martwy naskórek i podobno po 5 minutach np. ręka czy stopa jak u niemowlaka. Nic nie boli i jest przyjemne:tak:

Etna M ostatnio ma szybko odlot i śpi :) a ja sie nieco przez chorobe małego rozregulowałam :) Ale juz powoli zieeewam :)
czekoladki od Twojej tesciowej są pyyyyszne :):p

tylko za duzo ich nie jedz, bo zaśniesz :)

Moj mąż też własnie wszedl do łóżka, ale mi sie jakos nie chce dzisiaj. moja strata :)

Zjadłam tylko kilka :p Etna do meża lec póki chętny :) nie wiesz kiedy znowu z domu wybędzie :)

Dziunka coś słyszałam o takich rybach.. i jakos chyba wolałabym miec ten swój cellulit :p

reklama
hej dziewczyny :)
ale ta niedziela szybko przeleciala jak zawsze:/
Na szczescie moj ma dlugi weekend:-) i dopiero jutro na noc ;) ale jakby bylo tak co tydzien to cos czuje, ze czesniej bysmy sie klocili:-D

martolinka mam tak jak Ty jesli chodzi o Gienka:tak:
uwielbiam goscia , mimo iz dzisiaj po raz pierwszy jakos nie mialam dreszczy jak spiewal pierwsza piosenke ale i tak jest niesamowity :)
etna moj tez odlatuje od razu :p hehe, nieraz jak idzie spac po calym tygodniu dluugich nocek i pyta czy ide spac, wykapie sie, slysze jak idzie do lozka, wiec sie zbieram do sypialni powoli ale juz za pozno, spi , czasmai to mam wrazenie ze na siedzaco usnie zanim zdarzy sie polozyc ;)
dziunka a co tam u Twojego A? Pracuje? Oczywiscie jak mozna wiedziec ;)

Do góry