reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie już w piątek!
Martolinka - jak tam nocka? Trzymam kciuki by wszystko było dobrze...
Znam kilka dzieciaków, które przeżywały właśnie porzucenie zabawki u dziadka i późniejszy powrót taty do domu gorączką.:szok:
Kirakold - u nas też katar, najpierw jedna, potem druga, też myślę, że pogoda nam daje w kość... niech się wreszcie ustali, bo mnie też zaczyna coś łapać...:wściekła/y:
Etna - to co to za bukiet i kwiaty, że aż taaaki długaśny?:-D
Kikolek - jak tam u WAS kupowo?

U nas znowu w nocy koncert Goniakowy.. cholerny świat, dlaczego ona o 4 nad ranem zaczyna sobie śpiewać??:wściekła/y::szok: Czy ona ma coś z ptaka czy co?? :-D Dobrze, że nie pieje nam, ale za to super udaje psa - porobiłam wczoraj foty, jak wrzucę na kompa to pokażę ;-)
Miłego dnia bez chorób i gorączek...

Kurczę Marta trzymajcie się z Antkiem!!
Mam nadzieje ze dzisiaj juz lepiej....
A jakies inne objawy są typu chrypka, kaszel....bo gdyby sie przeziebił od wody to z tymi objawami hmm i na noje oko chory byłby juz w srode a nie czwartek. Moze to faktycznie 3-dniówka lub zeby 5 dokuczają? Pamietasz, Marcel tez miał 39,2 gorączki na czwórki. która pojawiła sie tak samo znikad i po jakims czasie zniknęła sama. Nie wiem nie jestem lekarzem ale na moje oko nie jest to od wody. Nie obwiniaj sie absolutnie. Dla "pocieszenia" powiem Ci że Marcel codziennie po kilka razy w wannie ma mytą pupe no i nogi tym sposobem też sie moczą w lodowatej wodzie. A to dlatego ze mamy bojler elektryczny którym wode podgrzewamy zazwyczaj tylko na kąpiele wieczorne. A bąk mój <odpukac w niemalowane> zdrowy - jeden z najzdrowszych chyba na forum. Nigdy nic mu nie dolegało nie licząc kilku katarków przez zęby, 2x gorączki przez zęby i jednej jelitówki.... Głowa do góry, bedzie dobrze :) Antek szybko do siebie dojdzie. :)

Hej dziewczyny. Już w weekend najprawdopodobnie zaczynamy remont pełna para wiec czasu bede miała coraz mniej, ale ciesze sie strasznie, przynajmniej przestane myśleć o głupotach, odpoczne :eek: psychicznie chociaż :-p

Martolinka zdrówka dla synka. Jak noc??

ja tak na chwilke. Cała noc przy 40 stopniach. Po lekach na godzinke spadało do 39-39,5
Bardzo duzo pił , pocił sie ale tez trzasł z zimna:szok:lezac pod kilkoma kocami. Z nami spac nie chciał. Teraz padło do 38.5, ale mimo wszystko jade do lekrza bo niepokoi mnie , ze nic innego mu nie dolega. Gardło , nos - wszystko "czyste". Historia agrafki mnie uczuliła.

Dam znac potem. Dziekuje za kciuki

U nas znowu w nocy koncert Goniakowy.. cholerny świat, dlaczego ona o 4 nad ranem zaczyna sobie śpiewać??:wściekła/y::szok: Czy ona ma coś z ptaka czy co?? :-D Dobrze, że nie pieje nam, ale za to super udaje psa - porobiłam wczoraj foty, jak wrzucę na kompa to pokażę ;-)
Miłego dnia bez chorób i gorączek...

Haha może śpiewaczka operowa Ci rośnie:tak:

Marta jak nic trzydniówka!!! Mówię Ci!

Marta byc moze to tylko trzydniówka - trzymam kciuki zeby nic złego nie było!!! Weszłam na bb tylko dlatego zeby zobaczyc co u Was.
tak abstra****ąc od wszystkiego, ja zawsze kiedy wchodzę do morza i jest zimna woda zaraz wywala mi zimno na ustach albo łapię zapalenie pęcherza - ale tak abstra****ąc!
A jeżeli chodzi o choroby zauwazylam ze one wlasnie się 2-3 dni wykluwają, kiedy u nas był kolega Olinka w grudniu taki chory Olis po 2-3 dniach się rozłożył, nie następnego dnia. Ja mam tak samo, nigdy na nastepny dzien, zawsze to iles tam trwa.

Zmykam bo pospalismy dzis do 9 :) to juz ktorys dzien z rzędu :) no fajowooooooo :)

zmykam ogarniac, prac, prasować, odkurzac itd itp

reklama
mamy wizytę do lekarza na 12.20. Teraz go trochę położyłam i zasnął. Goraczka znowu sie podnosi a przeciez nie moge mu podawac ich co godzine...ech
Ula morze zazwyczaj w naszym klimacie jest zimne (choć to słowo moze różne rzeczy znaczyć dla każdego z nas) , mimo wszystko ja jestem zaprawiona w bojach;-)
zobaczymy co pani doktor powie:happy:

Do góry