reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

martolinka zdrówka dla Antka

agrafka
, dobrze,z ę już w domu

etna zbieraj przez miesiąc puszki, a na dzień ojca pozgniataj i powbijaj na druciki, dołóż trochę listowia i jak znalazł będzie bukiet z 10 puszek :D czy on twierdzil, ze maja byc pełne?

reklama
Dziunka doczytalam wczesniejsze posty i ciesze sie że jestes w lepszym nastroju. Na pewno to dobrze zrobi ci i dziewczynka. Dla nich musisz byc silna. Opowiadaj co dalej z tym psem hihihi?????

Czesto mi zwracaja uwage (zwlaszcza jak jestem w Polsce) ze za lekko ubieram Kube, byc moze dlatego nie choruje bo jest zahartowany jak to mowia?! Zawsze wolalam Go za lekko ubrac niz przegrzac.

Polaa ja tez tak robie/zrobiłam.. i juz nie wiem co robic;-)jak ubierac
Martolinka - mam nadzieję, że to 3-dniówka i Antonio będzie jak nowo narodzony po.. a może to emocje związane z dniem matki , zoo aaaaaaa może brak taty przez kilka dni też na niego działa?? .

Tata jest , ale pozno wraca;-) moze faktycznie az za nim teskni:-D

Etna gorączkę zbiliśmy do 38, 5. Przykryłam go 3 kocami bo cały czas się trząsł a pod kołdrą nie chciał leżeć. No i śpi w rajstopach:tak:;-) zagladam do niego co godzine i łapie schize.
Z tej zlosci na siebie dostałam sprzatawicy i mieszkanie oprocz pokoju Antka lśni...

Agrafka super , ze jestecie w domku:tak:

martolinka wiem wiem, nie twierdze ze Go za cieplo ubieralas, absolutnie :)
widzisz jak to jest z tymi chorobami, nie ma sie wplywu czasami, bedzie dobrze ;)
szkoda Antka bo goraczka wykancza doroslego a co dopiero dzieciaka:(
oby jutro bylo lepiej a Ty sie nie denerwuj :) nie Twoja wina Kochana!

Martus trzymam za was kciuki i uciekam spac. Rano bede do was dzwonic. Mimo wszystko życzę spokojnej nocy.

Dobranoc mamuski :)

kilolku swietny pomysl tylko nie wiem czy mi sie bedzie chcialo :p i nie pojde na łatwizne kupienia pelnych plus kokardka na czubku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta dużo zdrówka dla Antka :) ,oby szybko przeszło :)
agrafka wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ,zwłaszcza że szpital macie za sobą :))
etna przynajmniej nie będziesz się musiała zastanawiać co chce dostać ;)
Aza w PL będziemy w lipcu ale jeszcze dokładnie nie wiem od którego bo D ma urlop oficjalnie od 18 -go ale może uda nam się wcześniej wyjechac jak mu się uda odebrać wolne za nadgodziny , w sobote mamy ustalić już konkretnie date żeby kupić bilety ,no i nie wiem jeszcze jak to będzie ale chcemy sobie urządzić objazdowy weekend i zaliczyć m.in. Wrocław ;) tylko mój brat z rodzinką też chcą jechać więc nie wiem jak to będzie ale przy dobrych wiatrach może nam się uda spotkać -zobaczymy :)

reklama
Do góry