reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ale czy nie jest tak ze fotelik wiklinowy = najtanszy fotelik rowerowy, bez atestów, z kiepskiego plastiku? itd? Tutaj się trzeba zastanowic? Ja najtanszego nie chcę kupic, dlatego jeszcze zwlekam.
a no wlasnie nie wiem jak z tym plastikiem i wygodą dziecka, bo te o których myslę atest mają oczywiście. Nie oglądalabym takich bez. Ja myslałam o takim za około 100zł. Z tym wiiklinowym to nie tyle o samą wiklinę mi chodizło tylko o to, ze on niski i plecki nie oslonięte no i że w takim miejscu malo bepziecznym chyba sie go montuje. Sama byłam wożona w takim i jakos żyję ale ruch na ulicach byl duzo mniejszy.
czysto teoretycznie jakbym miala kase to chyba bym nie kupila rozkładanego, bo w sumei dziecko jak zasypia na rowerze to w trakcie jazdy, a tu pewnie trzeba by się zatrzymać i rozlozyć i już się może obudzic tzn mój by się obudzil na pewno a drugi raz by na bank nie usnąl.
Dluższe wycieczki owszem będziemy odbywac ale raczej nie bardzo często.Głównie o ten dojazd do przedszkola mi chodzi. Maż może by nie w ten sposób odciązył - odwiózł by rano mlodego i pojechał do pracy na rowerze i zdażył na czas, bo autobusem to mu czasowo nie pasuje a ja pieszo tracę dzennie 3 godziny na odprowadzenie i przyprowadzenie.

A nie łatwiej do wulkanizacji?;-)
(...)

Co do rowerów - u nas babka jeździ z fotelikiem między nią a kierownicą, bardziej tak przy kierownicy się go montuje, przodem do kierunku jazdy,a za kierownicą ma taką półokrągłą "szybę", że wiatr dziecku nie wieje w oczy.
Oo coś w tym styluZobacz załącznik 352605
no na pewno łatwiej, tyle, ze drożej :D
kurcze o tym, ze będzie dziecku wialo to glupia nie pomyślałam. To chyba jednak na tyl się zdecyduję. Ale a szyba bardzo fajny pomysł.

reklama
witam ;)
etna, martolinka, dziunka ale macie fajnie z tymi spotkaniami :) dzieciaki sie wybawia ;) Twoj A za tydzien juz wyjezdza, tak?
Ilona super, ze sie wybawiliscie na weselu ;) a za miesiac juz Wasze, wtedy sie dopiero wybawicie hehe ;))

u nas dzisiaj pogoda byla w miare, duzo slonka, Kubus spedzil pol dnia na spacerkach z tatusiem ;) a ja odpoczywalam :D

Hej dziewczyny. Jeju jak mnie nogi bola, nie rusze sie z kanapy chyby, a tu tyle pracy na mnie czeka. Spać mi sie chce, oczy same zamykaja. Cieżki dzien przede mna.
Polaa my nie mamy wesela wiec sie nie wybawimy ;-) Ale nie ubolewam nad tym bo nie znosze wesel, oczepin i tej sztucznej oprawy wiec luzik ;-)
Mała w nocy spała pieknie, chyba dała rodzicom fory ;-)

Dzień dobry :)
u nas piękna pogoda :) zaraz ruszam z Antkiem na spacer. Ja mam dziś leniwy dzień wiec zrobie Panom pierogi leniwe :) jutro mama przyjedzie i zapowiedziałą sie , ze mam zrobic cos dobrego :p

Doszłam do wniosku po ostatniej wizycie u etny ,ze powinnam sie jeszcze troche poodchudzac :) ledwo usiadłam na ławke a ona sie zarwała :)

Twoj A za tydzien juz wyjezdza, tak?

No niby 16-tego ma być już w pracy, nie wiadomo jak z paszportem, babka obiecała 10 dni ale zobaczymy.

Nasz dobry klient był w Zakopanym (tzn 18km od miasta) willa, coś w stylu agroturystyki - b.ładna, widzialam w necie, za całe 25 zł za dobę:szok: taniocha jak nic, aż zaczynam się zastanawiać:szok:

Witam poniedziałkowo!
Dziś też niestety tylko na chwilkę do Was zajrzałam :-(, może uda mi się po południu usiąść przed kompem na dłużej. Teraz mam konkurencję bo T wgrał sobie jakąś wojenną gierkę i zasiada do niej na chwilkę, która okazuje się baaaaaaaaaardzo długa, a ja póżniej nie mam już szansy żeby zasiąść do kompa, bo zawsze coś. Pogoda w Szczecinie przepiękna, zresztą wczoraj też było ślicznie :tak:. Mój Kubulec jeszcze sobie smacznie śpi więc mam bynajmniej czas na wypicie kawki :-)

Wiem, że o polityce na forum nie bardzo, ale zrywam boki jak pod kazdym artykułem np. o dupie Maryni są komentarze najeżdżające na PO czy Tuska:-D

A mama dziś mi opowiedziała świetny kawał:

"Wczodzi Kaczyński do monopolowego,
a tam wina Tuska"

:-D:-D:-D

Witam:-)
Moje dziecko mnie dzisiaj niezle zaskoczylo, pobudka o 6:szok:
juz nie pamietem kiedy o tej godzinie wstawalam :-D
ale dzieki temu domek juz posprzatany, i co najwazniejsze moj maz wzial sie za ogrod:szok: wreszcie:-D
Kuba oczywiscie poszedl juz spac, ciekawe ile pospi?!
A dzisiaj konczymy poltora roku ;) ale to zlecialo szybko!

Ilona racja teraz sobie przypomniala, ze Wy planujecie obiad dla rodzinki, dobrze chyba pamietam?!;-)

U nas dzisiaj super pogoda, cieeeeploo:tak:
Pewnie cale popoludnie spedzimy na placu zabaw:tak:
mileego dnia:tak:

reklama
Do góry