reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Anka a daj przepis na to ciacho z rabarbaru :-)

Ula a nie mozesz ubrać go na cebulkę? U Was zimno? A w tv mówią że ciepło, a tylko u nas na Pomorzu chłodniej.
Wieje też, mocno, ale to normalka, za to niebo błękitne, ani jednej chmurki, Asię rozbierałam (miała body z długim, bluzę polarową i bluzę z futerkiem) i czapkę w końcu zdjęłam bo aż główka spocona. Zimowe rzeczy daaawno pochowane.

Zaraz obiadek, potem do znajomych. Cieszę się bo mają fajny ogród, córki w wieku Julki i Asi i słodkiego malutkiego synka - kiedyś u nich mieszkaliśmy hehe, tam spłodziliśmy po 3 latach starań Asię:-D tzn nie w ogrodzie, w mieszkaniu, tse tse tse:-D

A jutro kierunek ZOO:tak:

reklama
Witam sobotnio!
Ja dziś tylko na chwilkę. Od rana jestem zaganiana :-D. Nie dawno wróciliśmy ze spacerku i teraz usiłuję położyć swojego Kubę spać, no a później czas zabrać się za obiad. Miłego dnia Wam życzę! :tak:

Naszej Asi się całkiem odmieniło jeśli chodzi o spanie w dzień. Kiedyś nie zasnęła za chiny ludowe w domu, zawsze trzeba było wyjść na dwór. Wtedy moment odlatywała. Teraz prędzej włoży sobie zapałki w oczy niż zaśnie na dworzu, trzeba ją zabrać do domu i dopiero wtedy zasypia w kilka chwil.
No i śpi góra 1,5 godziny w ciągu dnia.

Hej laseczki, ale miałyście przygody. Dobrze ze wszystko dobrze sie pokończyło. Kurcze zaczelam klikac w klawiature i szatan sie obudził ;/ Ale spał 3 godz bez 15 min :) Tutaj fajnie, ciepło. Marcel świruje bez czapki bo wiatru brak. dopisze pozniej papa ale atrakcji ma ze hej :):):):):):)

....MARTA buziaki w guzka dla Antosia;-) wiesz codziennie ok 20 jak mój mały jeszcze lata (ostatnio zasypia ok 21.30-22 bo wibratorek ma na wieczor w pupie) mówię Olisiowi, ze Antek cioci Marty z Sopotu to juz dawno spi :-D

Ula powiedz Olinkowi że dzisiaj paweł wyprzedził Antka i poszedł spać o 19.30 a Antek jeszcze szaleje w samochodzie.

Spotkanko udano, oj zeszło pare butelek, chłopaki sie na koniec całowali (dzieci :p) i mamusie też hihihi. Dzisiaj panowie na coli hihihi

Caly czas bylismy na powietrzu, ale powiem wam ze w koncu z Marta sie doczekałysmy tego pieknego widoku jak nasze dzieci sie razem bawily,goniły, w piasku siedzieli, gadaly po swojemu i aż lezka się w oku kręcila

My też już z powrotem, Asia śpi, popijam kompot , mniam!

Trochę się martwię, bo była nadzwyczaj spokojna... albo ilość dzieci ją przeraziła w co wątpię (pięć babeczek i jeden chłopczyk) albo nie wiem (tfu, tfu byle nie to uderzenie i jego skutki). Okazuje się że Nadia ( ta która miała pęknięcie czaszki) miała objawy po 3 dniach dopiero! A przed wystąpieniem objawów wszystko normalnie.
Do tego Asia nie jadła jakoś inaczej, a kupkę zrobiła dopiero niedawno, a zawsze jest już po dwóch.... i do tego zielona srakusia.

Normalnie mam stracha:zawstydzona/y:

Jak ja Wam zazdroszcze ze dzieci tak wczesnie chodzą spać.

U nas drzemka się zakonczyla po 14. Wlasnie wrocilismy z kulek, chlopaki sie myją, zaraz ja wkraczam do akcji, ubieranie wycieranie blablabla. Mam nadzieje ze pojdzie wczesniej spać małe bzibzi bo mama ma ochotę napic sie martini i zagryźć je chipsami ;p

U mnie zimnooooo pada i wiejeeeeeeeeeeee brrrrrrrr

mam nadzieje ze nie padnę przy zasypianiu i jeszcze zajrze poczytac co u Was :)

Dziunka musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziunka dzwonie do was i nie odbieracie, tak ja mowi Ula musi byc dobrze, a jak masz watpliwosci to jedzcie na pogotowie. Marta mnie rozpiła i nawet jeszcze dopijam winko

Pijoki jedne:-p

A nie odbieram, bo gdzieś go położyłam i nie mogę znaleźć a dźwięki ściszone:angry:

A wiecie, dowiedziałam się że u nas w jednej z fajnych knajpek organizują na sali dancingi, powyżej 18 roku życia, wstęp bezpłatny, płaci się tylko za to co zje i wypije, czyli jak na normalnej dyskotece. Chyba się wybierzemy za tydzień jeśli A jeszcze będzie. Stwierdziłyśmy z koleżanką ze nam pół kieliszka wystarczy na spółę i już pod stołem leżymy:-D(obie karmiące jesteśmy;-))

reklama
hej dziewczynki :-):-)
dziunka nie denerwuj sie tak tylko jedzcie na pogotowie czy do szpitala. Po co sie masz tak stresowac? Na pewno okaze sie, ze wszystko ok;-) a Tobie kamien z serca spadnie:tak:
etna, martolinka super, ze sie spotkanko udalo:-) ile wypilyscie tych winek??;-)
Ula moj to poszedl dzisiaj o 19.10 spac:-D, mniej wiecej taka pora jest dla Niego normalna:tak: a ja jestem zadowolona:-) czasami zdarza sie, ze przed 20 ale to rzadko.
Ilona super, ze sie udalo Wam pojsc na to wesele, pewnie sie teraz dobrze bawicie ;) fajnie...

ale mam dzisiaj dzien:wściekła/y: szkoda gadac :wściekła/y:

Do góry