reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

hej dziewuszki!!!
ja dopiero posadzilam pupkę na krzesle, od rana jak to ja zapitalam ;p
zrobilam dzis zupkę dla Olisia (ktorej oczywiscie i tak nie zje wiecej niz 3 lyzeczki, no ale sumienie czyste mam ;p )
zupkę dla nas na podtawie zupki Olisia-wyszła ogorkowa ;p kupilam udo z indyka wlasnie lezy w roznych pierdołach i się gryzie, potem upiekę, ziemniaki obralam i czekają az je wstawię i zrobilam surówkę z pora-tesciowa robi przepyszną a ja i za duzo jabłka dałam i chyba sosu no ale jest i niech ktos pomarudzi ze niedobra.

Dziewczyny muszę się niesmialo pochalic aaaa tfuuuu zeby nie zapeszyc po serku homogenizowanym wtrąbionym przez małego nic na buzi nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niesmialo się jeszcze cieszę ale - no cholerka cieszę się :)
dzis troszkę dałam mu ale zjadł mało, moze z 1/3-1/4. Pewnie robię błąd ze nie zaczynam powoli ale ja cholera nie mam czasu kiedy Olis mi nic w nie jadł ;p no nic zobaczymy! nie chce przesadzac wiec jutro i pojutrze nic mu z nabiału nie dam :)

jem zupkę, mam capuccino i drozdzówki i lecę oglądac gotowe na wszytsko :)

MILEGO!!!

NOWE DZIEWCZYNKI JA TAKŻE WITAM!!!

reklama
hehe. czesc :D mało mnie tutaj ostatnio, czytam ale jakos weny nie mam do pisania.
Ula - jak juz zaczęłaś to dawaj codziennie po trochu - a raczej tyle ile zje bo On i tak je troche. Przerywanie jest bez sensu. Jak ma mu wyjść to wyjdzie prędzej czy później. Jak chce to niech je.

A mój zbój dzisiaj pije jak smok. Normalnie juz nie nadarzam z tetrami az 3 komplety ubrań zlane :D
Aha wiecie ale jaja, szperałam w szafce i wyleciał smok Marcela - którego nigdy nie uzywał bo i nie chciał. A on szybko siup do dzióba i tyle........cisza, dziecko gryzie, ciamka - no szok! Po kilkumastu minutach stwierdziłam ze musze jakos mu zakosić smoka i mu juz nigdy nie pozwole. Nie chce zeby sie "na starość" nauczył i nie chce miec potem problem. Ale dziwnie wyglądał w tym smoku, jak nie moje dziecko. A jaka cisza!! Nic nie gadał, az śmiesznie mi było. A tak to dzisiaj cały dzien buczy bóóóóóóóóóóój. Bo ciągle mówie do niego "mój zbóju". A troszke dzisiaj ogarnęłam dom, popakowałam się - bo jutro jedziemy do rodziców :D:D:D:D :)))))

Fanta tak niestety jest już ciągle, a najgorzej w weekendy - wtedy tu nawet pies z kulawą nogą nie zagląda :-(

Aga27g witaj, napisz coś więcej o WAS i zapraszamy też na inne nasze listopadowe wątki :-)

No coś Ty nie może być chyba aż tak źle. Widzę, że jest dużo mam nowych na tym wontku więc zawsze się coś dzieje :tak:. Ostatnio pisałam do dziewczyn na PW i tylko nie które się odezwały, a niektóre nawet znów zaczeły znów pisać:tak:.
Dlaczego nie zostałaś moderatorem?
Myślałam, że zostaniesz:-(.
Czytałam, że Twój M wyjeżdża do pracy zagranice. Biedna musisz sobie rade dać z dwujką cieci:szok:

Kosmetyki naturalne ZSK - Zrób sobie krem - sklep z półproduktami i surowcami kosmetycznymi ZSK
kobitki polecam Wam te stronę :) powoli wkręcam sie i doczytuje kolejne rzeczy :)
czekam na M . Chyba go dziś zastrzelę :) miał być już 2 godziny temu
Martolinka może zabalował?;-). Zaczełaś robić kosmetyki?
Rzeczywiście Dziunka, miała rację że coraz mniej babeczek siedzi na wontku listopadowym :-(.
Zawitam do Was jutro. Miłego popołudnia i spokojnego wieczoru!

fanta kolezanka , gdy urodziła swoją córeczkę zaczęła sie interesowac tymi kosmetykami i cała rodzina zaczeła je stosowac. Ja miałam okazję wyrpróbować masło shea i masło mango:) skóra super. Prawdą jest , ze sa tłuste. Mozesz kupic sama bazy i dodawac pozostałe połprodukty tworzac swoj własny krem :) polecała tez jakis czysty kwas (nie pamietam nazwy , anie doczytałam do stosowania na rozstepy).
co do M to on nie baluje raczej beze mnie :) ale zazwyczaj am na swojej drodze rózne przeciwnosći losu

http://www.kolorowka.com/zestawy-gotowe,115.html
tu tworzymy samodzielnie zestawy do makijażu

Ostatnia edycja:
Witajcie:tak:

fanta zdrowka dla Kubusia:tak:
Ula aby tak dalej:tak: zeby Malemu nic na buzce nie wyskakiwalo;-)
aga witaj ;)

u mniej dzisiaj byly anadri i Klaudzia, dzieciaki sie wybawily :tak: no Kuba przespal 3 godziny ale co zrobic hehe:-) pozniej spacerek i tak zlecialo ;)

Ostatnia edycja:
hmm martolinka mi niestety jak na zlosc zepsula sie karta w aparacie:/ a chetnie bym wstawila ale Klaudzia robila zdjecia wiec moze mi jakies przesle to wstawie ale jej chyba na nich nie bedzie;P bo Ona pstrykala:D

reklama
Do góry