reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Hej, hej . Ja juz wyprałam, rozwiesiłam, solarium zaliczyłam i teraz obiad musze szybko zrobic wiec znowu zmykam ;-) Do wieczorka

reklama
aga widze ze podzielamy zainteresowanie domami:) my namietnie poki co czytujemy muratora na papierze, ale dzieki tobie zaczniemy podczytywac rowniez forum:) czeka nas budowa swojego domu na ziemi wiec przygotowania teoretyczne pelna para:)

oj zazdraszam:rofl2: z jednej strony z drugiej współczuję nerwów które chyba są nieodłącznym elementem każdej budowy
kira a macie już projekt wybrany pochwal się :-):-) ja chętnie pooglądam:-D:-D

Witajcie , ja na szybko...
Kardiolog powiedział, że operacja , nic innego nie spodziewałam się...

Ania 3mam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

aga teraz Ty dostaniesz placka w tyłek ;p
pokazałaś nowe linki i juz od rana siedzialam, ale koniec z tym....bo po pierwsze nie mam dochodów, po drugie ledwo skkonczylam sypialnie a juz zrobilabym ją zupełnie inaczej, po trzecie brak mi smykałki, bo czwarte te wnętrza sa takie piękne ze aż dla mnie niemozliwe zeby je wykonac ;/, po piąte ech.....juz mi czacha dymi ;p

i to forum muratora przez ktore jak patrze sie na moje mieszkanie wszystko bym w nim zmienila.............wrrrrrrrrrrrrr

;P

DARCY ma swojego bloga Decoratorium wiec nie trzeba na muratorze wszystkiego czytac zeby zobaczyc zdjęcia :)
i o dziwo bardzo duzo rzeczy kupuję w ikea, sklepie ktory dla mnie nie był namiętnie wykorzystywany we wnętrzach, oni potrafią tak wszystko dobrac ze dech zapiera

edit. urzekła mnie konsolka u darcy w holu wiec troszkę poszukałam co ona kupila:
Decoratorium
i znalazłam taką samą jaką ma ona:
Sklep Internetowy : Romantic Home | Meble stylowe | Meble kolonialne : Lampy
cena POLWALA.................
ogladam to forum i bloga a mąż się wkurza.......mówi ze widać ze ludzie mają pieniądze, ze tak pięknie urządzają dom, a ja gdzie tam, ze wystarczy dobrze poszukac i miec do tego smykałkę.......znalazłam stolik, zobaczyłam cenę...................juz nic nie napiszę buehehehheehehehehe

Ula to wciąga... ale masz za swoje bo to przez ciebie;-);-);-);-)

co do konsoli to na allegro są w "normalnej" cenie tam na forum też jest dziewczyna/kobieta która nie wiem czy robi czy renowuje meble:-):-)

Nam chyba idą dolne trójki, ale nie jestem pewna.

Ula Miłek też ma często plamy na polikach, czerwone, ale od czekolady. Niestety nieraz nie da się jej uniknąć , szczególnie jak przyjdą babcie:baffled:

My umieramy z nudów! Nie chce któraś wpaść na kawę?

nudzisz się jeszcze????.... a za 10 godzin też się będziesz nudzić?? to wsiadam w pociąg :rofl2::rofl2::-D:-D

Witajcie:-D
my juz po urlopowaniu. Sobota i niedziela była w miarę ładna choć chłodna. Mimo tego byliśmy na świeżym powietrzu. Była krowa , koty , psy , owca , kurki , perliczki i Antek w siódmym niebie. Do tego plac zabaw , wolna przestrzeń i Antek w raju. My też ze znajomymi oderwaliś,y się od swiat bez komputera i zjadacza czasu- telewizora:tak: do tego wieczorami kominek , ajerkoniak , drinki i zaciekłą walka w ... chińczyka. Wczorakj nawet byliśmy an festynie strażackim:tak: mówię Wam ubaw po pachy:tak:
dziś jeszcze naciągnęłam Etne żeby wpała bo była w okolicach:tak:
Dziunka głowa do góry :tak:

A co jest z Aza ?gdzie jestes?

marta super że weekend udany zazdroszczę po ciuchutku:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale do dziunki jadę więc sobie odbije hahaha;-);-);-);-)

hello
Aga4444 cieszę się że przesyłka dotarła ,oby dobrze służyła :)))
dziunka chętnie bym wpadła na kawę ale troche mam daleko ;) ,myśleliśmy żeby w lipcu się zatrzymać na parę dni w Karwi ale chyba nie wypali bo doszliśmy do wniosku że tydzień to dla nas za długo a na krócej to ciężko znaleźć nocleg
mama współczuje chociaż u nas idą 3 trójki na raz i też momentami idzie zwariować , byliśmy w parku ,karmimy kaczki a on nagle popatrzył na mnie i w płacz ,oby szybko przeszło
u mnie na szczęście chłodno ale słonecznie ,ale jak zobaczyłam fotkę ile śniegu nasypało w złotoryji to aż mnie zatkało , szok po prostu szokno tylko że pisałaś że u was tam nie ma prądu na działce a mojemu to nie leży ,poza tym mój brzuch może być pokaźny ;) a auto mamy takie Zobacz załącznik 351241 śmieszne co nie :))) a w środku mamy szafkę i umywalkę :) więc dla nas na podróż idealne :)
oczywiście ten dach się składa ;)

Ania auto REWELACJA!!!! marzy mi się takie:-):-)

jeszcze raz WIEEEEELKIE DZIĘĘĘĘĘKI ZA TOREBECZKĘ:-):-):-):-)

ja bez prądu się jeszcze jakoś parę dni obejdę kwestią zaporową dla mnie jest brak bieżącej wody

cześć Mamuśki!
Aż mi głupio pisać, bo pewnie już o mnie zapomniałyście, ale za sprawą fanty jestem z powrotem. Chciałam oczywiście się wytłumaczyć z mojej nieobecności, ale nie mam nic na swoją obronę. Poza ruchliwym dzieckiem, ciągłym nieskutecznym poszukiwaniem pracy i złym samopoczuciem.
Muszę poczytac co tam się zmieniło u was. Mam nadzieje że same dobre wiadomości. A może już któraś ma kolejnego dzidziusia ??

oj zazdraszam:rofl2: z jednej strony z drugiej współczuję nerwów które chyba są nieodłącznym elementem każdej budowy
kira a macie już projekt wybrany pochwal się :-):-) ja chętnie pooglądam:-D:-D

Ania 3mam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ula to wciąga... ale masz za swoje bo to przez ciebie;-);-);-);-)

co do konsoli to na allegro są w "normalnej" cenie tam na forum też jest dziewczyna/kobieta która nie wiem czy robi czy renowuje meble:-):-)

nudzisz się jeszcze????.... a za 10 godzin też się będziesz nudzić?? to wsiadam w pociąg :rofl2::rofl2::-D:-D

marta super że weekend udany zazdroszczę po ciuchutku:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale do dziunki jadę więc sobie odbije hahaha;-);-);-);-)

Ania auto REWELACJA!!!! marzy mi się takie:-):-)

jeszcze raz WIEEEEELKIE DZIĘĘĘĘĘKI ZA TOREBECZKĘ:-):-):-):-)

ja bez prądu się jeszcze jakoś parę dni obejdę kwestią zaporową dla mnie jest brak bieżącej wody

aga my gustujemy poki co w prefabrykowanych;) cos takiego:

Drewniany dom w pięć miesięcy. Dom z prefabrykatów.

cześć Mamuśki!
Aż mi głupio pisać, bo pewnie już o mnie zapomniałyście, ale za sprawą fanty jestem z powrotem. Chciałam oczywiście się wytłumaczyć z mojej nieobecności, ale nie mam nic na swoją obronę. Poza ruchliwym dzieckiem, ciągłym nieskutecznym poszukiwaniem pracy i złym samopoczuciem.
Muszę poczytac co tam się zmieniło u was. Mam nadzieje że same dobre wiadomości. A może już któraś ma kolejnego dzidziusia ??
dziubasek ma

Widze masowe powroty, witam, witam

doznałam dziś sozku i to 2 razy

1) nie raz pisąlam, ze mam strasznie brudno w domu, ze rzadko sprzatam, bo nie mam czasu i siły itd. no więc, jja po prostu nie wiedziałam co to znaczy brudno. Bylam dzisw domu u jednego dziecka i o Matko Święta! Bardzo się staralam ne ubrudzić ale sie nie udąlo :( nie wyobrażąłam sobie, ze mozna mieć taki brud, zwłaszcza, ze widzieli, ze przyjdę
weryfikuję więc opinię o moim mieszkaniu- panuje w nim lekki nieporządek a moim podlogom brak sterylności.

2) spotykam dziś koleżankę z pracy, ktora ma szczęście byc na wychowawczym i ona mówi, ze wraca do pracy, bo bieda, kryzys wiadomo, kasy nie starcza "na nic" a 5 minut póxnniej temat schodzi na wakacje i co oni robią? jeszcze w czerwcu Chorwacja (tanio, objazdowo tylko we dwoje na 10 rocznice slubu) fajnie, spoko, w lipcu już cala rodzina Turcja - 5 osób - 10 tys! szok jak usłyszalam te 10 tysiecy, nie to, że nie mozna, bo pewno że mozna, gratuluję serdecznie tylko jakoś ta "bieda" mi do tego nie pasuje

Powiem Wam po cichu (przed moim mężem), ze zaczyna mnie wciagac ta jego wizja 3 dziecka tylko ten kryzys musi minąc no to sie pytam mojego chlopa ekonomistę europeistę bądź co bądź z wyksztalcenia kiedy będzie lepiej a ten patrzy na mnie jakbym się z kosmosu urwala i calkiem powaznie odpowiada "przeciez już bylo lepiej!!!!" hahahaha

Ostatnia edycja:
kamcia ma drugą córkę :tak:
1) nie raz pisąlam, ze mam strasznie brudno w domu, ze rzadko sprzatam, bo nie mam czasu i siły itd. no więc, jja po prostu nie wiedziałam co to znaczy brudno. Bylam dzisw domu u jednego dziecka i o Matko Święta! Bardzo się staralam ne ubrudzić ale sie nie udąlo :( nie wyobrażąłam sobie, ze mozna mieć taki brud, zwłaszcza, ze widzieli, ze przyjdę
weryfikuję więc opinię o moim mieszkaniu- panuje w nim lekki nieporządek a moim podlogom brak sterylności.

2) spotykam dziś koleżankę z pracy, ktora ma szczęście byc na wychowawczym i ona mówi, ze wraca do pracy, bo bieda, kryzys wiadomo, kasy nie starcza "na nic" a 5 minut póxnniej temat schodzi na wakacje i co oni robią? jeszcze w czerwcu Chorwacja (tanio, objazdowo tylko we dwoje na 10 rocznice slubu) fajnie, spoko, w lipcu już cala rodzina Turcja - 5 osób - 10 tys! szok jak usłyszalam te 10 tysiecy, nie to, że nie mozna, bo pewno że mozna, gratuluję serdecznie tylko jakoś ta "bieda" mi do tego nie pasuje

Powiem Wam po cichu (przed moim mężem), ze zaczyna mnie wciagac ta jego wizja 3 dziecka tylko ten kryzys musi minąc no to sie pytam mojego chlopa ekonomistę europeistę bądź co bądź z wyksztalcenia kiedy będzie lepiej a ten patrzy na mnie jakbym się z kosmosu urwala i calkiem powaznie odpowiada "przeciez już bylo lepiej!!!!" hahahaha
zauważyłam tendencję do narzekania na brak pieniędzy u ludzi którzy je mają , bo osoby które nie mają ich zbyt wiele nie płaczą cały czas że biedni
najlepszym przykładem jest moja ciotka która wiecznie płacze że nie ma a w między czasie kupiła 2 mieszkania , z czego jedno kompletnie wyposażyła (swojej córce)

byłam dziś u lekarza i śmiać mi się chce , bo oprócz tego że zabrali mi 4 probówki krwi do badań oraz zrobili standardowo badanie moczu i krwi z palca to lekarz podał mi termin porodu i wyznaczył termin kolejnej wizyty za tydzień żeby mi założyć kartę ciązy :szok::-D:-D:-D bo powiedział że potrzebuje na to czasu (chyba się musi psychicznie na moją ciąże przygotować :-D:-D:-D:-D) w każdym bądź razie idę znowu za tydzień

cześć Mamuśki!
Witamy!!!
Opowiadaj co u Nikoli?? ty pracujesz?

kamcia ma drugą córkę :tak:

zauważyłam tendencję do narzekania na brak pieniędzy u ludzi którzy je mają , bo osoby które nie mają ich zbyt wiele nie płaczą cały czas że biedni
najlepszym przykładem jest moja ciotka która wiecznie płacze że nie ma a w między czasie kupiła 2 mieszkania , z czego jedno kompletnie wyposażyła (swojej córce)

byłam dziś u lekarza i śmiać mi się chce , bo oprócz tego że zabrali mi 4 probówki krwi do badań oraz zrobili standardowo badanie moczu i krwi z palca to lekarz podał mi termin porodu i wyznaczył termin kolejnej wizyty za tydzień żeby mi założyć kartę ciązy :szok::-D:-D:-D bo powiedział że potrzebuje na to czasu (chyba się musi psychicznie na moją ciąże przygotować :-D:-D:-D:-D) w każdym bądź razie idę znowu za tydzień

Dobre hihihiiiiiiiiii - to musi byc lekarz z powołania nie ma co :)

Mysmy dzisiaj usypiali szkraba i sami tez poleglismi, wlasnie wzielam prysznic i trzeba znowu isc spac.

Dziunka ja tam wpadam jak tylko pogoda sie poprawi, bo w taka to ja nie lubie nosa z domu wystawiac. P
rzyjecia sie zaczynaja u nas juz w ta niedziele, potem mamy urodziny chrzesniaka meza i jego brata a potem okragle urodziny mojego szwagra, potem dzien matki i tak imprezowy maj sie szykuje.

Kilolku 3 szoook hihihi
trzymam kciuki i podziwiam za odwage, bede wam kibicowac. Ja tam na razie nawet o drugim nie mysle.

reklama
to wszystko wyjasnia :)
swoja droga to dziwne co?? czy ten lekarz pierwszego kontaktu ma jakies w tym celu kwalifikacje?
normalnie cie bada ginekologicznie?
ma i nawet ma fotel gin. w gabinecie hehehe ,co prawda nie dałam się zbadać w pierwszej ciąży ale za to mnie "doglądał" po połogu ;) , no i z dzieckiem też się do takiego lekarza chodzi a dopiero on kieruje do specjalisty typu ginekolog,pediatra , kardiolog itp.

Do góry