reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Witamy i my u nas w nocy -4 ale teraz juz robi się ciepełko. Jasiek od rana znowu mega marudny ciągle tylko mama i na rączki juz sama nie wiem o co mu chodzi, bo nic w buzi nie widzę. Teraz śpi a ja relaksuje się w ciszy, bo niedługo płaczek wstanie.
AAAA i musze uczyć się testów - koniec relaksu.

reklama
Cześć dziewczyny!
Nie wiem czy mnie jeszcze któraś z Was pamięta. Dawno do Was nie zaglądałam ale już po niekąd zdąrzyłam nadrobić zaległości :tak:. Strasznie tego dużo do czytania ale nie poddaje się :-D. Teraz siedzę sobie na wątku mam siedzących w domach z dziećmi i jakoś tak nie zaglądałam do listopadówek :zawstydzona/y:. Miłego dnia życzę

Anawawka myślę o Was ciepło :) taka malutka a takie paskudztwa ją dopadaja ...

Dzis u nas 6 stopni!!! przecierałam oczy ze zdumienia .. Leze sobie własnie pod kocem , włączyłam płytke jeszcze ciepła Piotra Lisieckiego , do tego kawka :) mmmm

Pathanka ucz się ucz :) powodzenia
Fanta witaj :)

Ula Kuba tez nie lubi jak mu lekarz zaglada do gardelka, pewnie malo ktore dziecko to lubi:/
pathanka powodzonka w testach, aby szybko wchodzilo do glowy ;)
anawawka biedna Gosia ale jak mus to mus:( wszystko bedzie dobrze!!

ale macie z tym sniegiem ;) u nas nad ranem tylko 2 stopnie ale teraz ciepelko i slonko swieci na calego;) raz za czas wiatr daje znac o sobie ale tylko tyle;)
zeby tylko jutro bylo tez tak super bo z anadri i Klaudzia planujemy spotkanko w parku ;)

no własnie kurcze....... dziewczyny gdzie was wcięło. Gdzie sie podziewa anadri, aza, banana, pianistka i inne??!! eh klaudza to juz dawno temu nas opuściła ;[[

przywitam się: dzień dobry :D
i chyba nic więcej nie mam do powiedzenia
muli mnie ta pogoda :/

Nie wytrzymałam i musiałam zajrzeć hihi. Testy idą całkiem nieźle nauczyłam się a teraz mam płytkę z opcją rozwiąż test i tak wyrywkowo no całkiem nieźle.

ANAWAWKA buziaki dla Gosieńki. Będzie dobrze trzymam kciuki za Was.

MARTOLINKA ja też pod koc weszłam. Panicz śpi juz 3h jak wstanie to nie ma opcji trzeba ruszyc tyłek po zakupy. I nie wiem czy zakładać mu rajstopy, bo we wózku spodnie się podwijają. Ach ta wiosna.

FANTANA WITAJ :)

Mama dzieki.
Będę obserwowoac bo wlasnie mialam test mojego Olisia. Przyszła sasiadka z rownolatkiem i byla 2h, Olis grzeczny jak nie wiem co, ladnie się bawił itd. nawet zjadł łyzeczką płatki ryzowe z owocami, pod koniec kolega marudził a Olis dzielnie się trzymał. Za to jak wyszli urządził mi taki koncert jak mało kiedy. Nie - butla, nie pomogło przytulanie, ani odejscie zeby sie wypłakał, morze łez wylał i darł się w niebogłosy - ot tak sobie. Dopiero włączenie vivy pomogło przytulił się i uspokoił. Polozylam na kocysiu i oglądając zjadł butlę. Potem przytuliłam i odleciał w sekundę. Kupka byla dzis bardzo luźna. Zęby 5 niestety powodują ze zachowuje się gorzej niż przy 4. Ale o dziwo kiedy ma zainteresowanie nie zachowuje się tak. Jak ja te 5 przezyję to armagedon mi nie straszny ;p

reklama
U mnie co jakiś czas wychodzi słoneczko, mam nadzieję, że pogoda się poprawi, bo mam zamiar wybrać się z małym po południu na spacerek. Trzeba korzystaćn jak tylko trafi się ładna pogoda :tak:. Kubuś mój dziś jakiś marudny :-(. Jak kładłam go spać, to płakał i łapał się za głowę. Gorączki nie ma ale może boli go głowa, więc dałam mu panadol, a teraz w najlepsze sobie śpi :tak:. Mam nadzieję, że to nie są objawy jakiegoś chróbska...

Do góry