reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka - wreszcie chciałam odwiedzić moich rodziców w Słupsku. Ojciec ma termin na 9 maja do szpitala na bypassy i po ostatnim jego wypadku w szpitalu jeszcze go nie widziałam , a jednak operacja na sercu to poważna sprawa, więc lekko mnie szlag trafił. Najwyżej jak Rumunka z dwoma uczepionymi pasożytami, torbami będę jechać koleją :-D:-D tylko muszę się ucharakteryzować i chajda...;-)
Z miłą chęcią bym WAS poznała, ale... któż to wie jak to wyjdzie w praniu.
Viki - jaka słodka ta Twoja kruszyna..

reklama
cześć laseczki:-D:-D

u nas pogoda zaczyna się psuć a buuuuuu

a ja tu na majówkę grilla elektrycznego- co prawda- sobie sprawiłam:sorry2::sorry2:

nas też jeszcze szczepionka skojarzona czeka ale odwlekam w czasie...

pomorzanki nadjeżdżam w wasze skromne progi na wesele 30.07 (trójmiasto) więc może się spotkamy bo zostaniemy tam kilka dni:-):-):-):-)

ULA a ty po dupie dostaniesz za ten link do forum muratora bo mnie wciągło jak diabli mój mąż już nie może ze mną wytrzymać... :sorry2::sorry2:

KAMILA GRATULACJE
CUDNA PYZULKA!!!!

Dziunka ja dziś ostatecznie rozmawiam z N o majowym weekendzie i dam Ci znać.
Musze wam powiedziec ze dzis zamówilam w internetowej aptece emolium 400ml do kapieli do odebrania w aptece za 32zł, a normalnie kosztuje 40zł .
Majka śpi, od rana buszowala w piaskownicy, jak wstanie lecimy na zakupy a później pewnie znowu w piasku bedzie sie bawic ;-)
U nas upał na całego.

Ja to mam taką fazę na dzieci, że jestem bliska zgwałcenia mojego A:zawstydzona/y: tzn do seksu nie muszę go namawiać, ale do bezpiecznego, bo do niebezpiecznego nie mogę:wściekła/y:
I wściekła jak osa chodzę, tak mi szlaeją hormony.

Jedyne co mnie trzyma na "nie" to to że muszę zrobić porządek z tarczycą (pod koniec czerwca zabieg) i z nadżerką (lipiec) i to że chcę urodzić na wiosnę a teraz to bym się pewnie jeszcze na grudzień załapała.
A po usunięciu tarczycy też pewnie potrwa zanim będę miałą ustawione hormony, nie wiem nie znam się.
I tym sposobem noworodek oddala się coraz bardziej, a że koniec świata w grudniu 2012 ...
A poza tym bycie mamą trójki dzieci? Niezłe szaleństwo;-)

Ja to mam taką fazę na dzieci, że jestem bliska zgwałcenia mojego A:zawstydzona/y: tzn do seksu nie muszę go namawiać, ale do bezpiecznego, bo do niebezpiecznego nie mogę:wściekła/y:
I wściekła jak osa chodzę, tak mi szlaeją hormony.

Jedyne co mnie trzyma na "nie" to to że muszę zrobić porządek z tarczycą (pod koniec czerwca zabieg) i z nadżerką (lipiec) i to że chcę urodzić na wiosnę a teraz to bym się pewnie jeszcze na grudzień załapała.
A po usunięciu tarczycy też pewnie potrwa zanim będę miałą ustawione hormony, nie wiem nie znam się.
I tym sposobem noworodek oddala się coraz bardziej, a że koniec świata w grudniu 2012 ...
A poza tym bycie mamą trójki dzieci? Niezłe szaleństwo;-)

Wow szalona

Powiem tylko, że Dziunka w pełni Cię rozumiem ;-) mam też fazę na dzieciaka, ale .. mogę sobie pomarzyć i to wszystko. :szok:
Choć nie tylko moje zdrowie studzi ten zapał, ale późniejsze problemy z przedszkolem, szczepieniami, rozwojem itp mnie dobijają:wściekła/y:
Trójka jeszcze jest dla mnie do przyjęcia, ale w głowie mi się nie mieści 8 :-D:-D
Ilona - a ja kwitnę w robocie, a zapewne kiedy będę miała wolne w następnym tyg. to ziąb będzie tak dotkliwy, że odechce mi się spacerów:-D:-D

Witamy my zaliczylismy spacer i oczywiście piaskownice. Jasiek tak szalał, że prawie tam zasnął. Przyniosłam go do domu zdjęłam buty i czapkę patrze a ten tylko poprawił się na poduszce i spi jak suseł. Oj jak wstanie z naładowanymi akumulatorami to ja nie wiem czy dam mu rade.

ILONA zdrówka dla Majki. Asio alergia.

DZIUNKA też mam faze na dzidziusia ale rozsądek podpowiada nie teraz.

reklama
Kamcia serdecznie gratuluje:-) sliczny bobasek:tak:
dziunka teraz jak cos to bylby juz styczen:tak: ja tez mam faze na dzieciatko i dzialamy:zawstydzona/y:
ilona ale fajna macie pogode, u nas niby cieplo ale wieje czasami tak, ze szkoda gadac. Ale w przyszlym tygodniu ma byc juz bardzo cieplo, pozyjemy, zobaczymy.
W sobote byl upal to teraz musi troszke chlodniej byc, oby sie nie rozpadalo tylko jak to w UK...
Kuba spi, maz pojechal do pracy wlasnie a ja sie biore za obiad a potem wypad do miasta...

Do góry