reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hejka
ja już po pracy, ale ledwo zywa - glowa mi pęka, ucho boli, gnaty łamia nawet mnie dupsko piecze (w które ostatnio zastrzyki dostawałam) a mlody spać nie chce, a tu właściwie zaraz trzeba wstawać i pędzić po Kubę

Co do mojego planu, jedna teściowa zgodziła się bez zastrzeżeń, reszta niezadowolona, trzeba myslec dalej ale nie dziś, dziś to ja snu rzadam!!! Niech smród zasypia, bo zaraz zapikuję w klawiature.

reklama
Lotka ciesze się, że z Tomim wszystko w porządku:tak:
ilona i jak? Plan realizowany??:-) najgorzej sie zabrać a potem pójdzie już z górki:tak:
kilolek biedulko:( weż jakies wolne albo coś!! Wykończysz się, choróbsko jeszcze nie odpuszcza?:-(

A mój urwis spi juz od godziny, zobaczymy jak dlugo. Chociaz ostatnio ladnie spi w dzien, nawet po 3 godziny:szok:
mąż w pracy, jakoś mi dziwnie, ze w tym tygodniu ma na dzien a nie na nocki ale to tylko ten tydzień. Już sie przyzwyczaiłam, że pracuje w nocy a w dzien jest w domu (mimo iz spi ale wiem ze jest:-D). Pogoda nawet ok mimo ze wieje to slonko ladnie swieci wiec po obiedzie spacer:tak:

Hey kobitki! U nas dziś superowa pogoda. Mały po zabawach na podwórku śpi już od 2h hehe.. Dobrze, przynajmniej troszku chate ogarnęłam. Wiecie co, mi tez się nic nie chce... Spanie mnie męczy, tragedia jakaś... Wieczorkiem postaram się Wam jeden filmik z moim potworkiem pokazać :)))

Witam i ja!
Starsza ogląda Mańka a młodsza z mężem na spacerze.. a ja zdycham - głowa nap.... , gardło już trochę zreanimowane, ale z nosa cieknie - teraz mnie jako ostatnią dopadło.. wrrr
Dziś Gonia schowała się mężowi i tatuś się lekko wystraszył, że dziecko zgubił, okazało się, że skubana wlazła pod swoje łóżeczko cała i zbierała swoje smoczki:-D
Lotka - super, że Tomi po szczepionce tylko marudny... poczytałam sobie o tym i włos mi się zjeżył na głowie,,, dobrze, że to ostatnia szczepionka do 6 roku roku życia.
Dziunka - ukryte talenta Twój ma, a Ty nic o nich do tej pory nie wiedziałaś;-);-):-D
Kikolek - zdrowia kobito...
Polaa - przyzwyczajenie drugą naturą człowieka;-), mi też brakowało małżonka jak go nie było wtedy, kiedy zawsze był:-D:-D:-D ale zdanko mi wyszło zakręcone:-D
AZA - jak spanie może męczyć... ja wręcz o nim marzę... :szok:
Ilona - a u nas deszczem postraszyło, wieje wiatr i ogólnie jakoś się ma na zmianę...
Lezę do drugiego pokoj, bo dziwna cisza nastała Hanka broi zapewne na maxa...

Zdrowia dla chorych!!
A ja może zaraz pojde w koncu zjesc obiad ;];];]
MŁODY PADŁ. śpi już mam nadzieje do rana. Eh tak sie umordował na dworze [od 12 z przerwa na jedzenie] ze zdążyłam go wykąpać i przy flaszce zasnął i nawet zębów nie umył ;/;/;/ A wybawił sie za wszystkie czasy. Nowy hit. Malowanie kredą po asfalcie :)

Witajcie!!!
Miałam dziś bardzo zabiegany dzień. Praktycznie cały dzień byłam na dworzu, a młody tak jak Marcel nie zdążył nawet powiedziec sobie dobranoc:tak: M kurcze teraz wieczorami sporo pracuje biedak.. wiec juz drugi raz kapie młodego wieczorem z rzędu:tak:
Byłam dziś w swoim starym Lo i dyrektor kazał mi przyjechac z podaniem o prace:-D:szok: mówi , ze na razie nic sie nie szykuje ,a le w razie czego woli zatrudnic kogos kto jest "swój ". I jezeli bedzie jakas opcja to bedzie dzwonic:tak:
Jutro jade do Bydgoszczy . W piatek lub sobote jedziemy w te Bory- marze o odpoczynku

Laseczki jak zmyc plame z dywanu z czerwonego wina?

Lotka brawo dla dzielnego Tomiego:tak:
anawawka uwielbiam Twoje historie:tak:

Witam wieczornie ;)

Moj Książę już spi :) nareszcie hehe:D
Czekam na meza az wroci z pracy, poza tym dzien praktycznie w domku spedzilismy, tylko godzine na placu zabaw, sama nie wiem czemu tak krotko:/ Chyba mi sie nie chcialo jak mam byc szczera:( a mialam wytlumaczenie ze bardzo wieje:/

Ilona co sie odwlecze to nie uciecze jak to mowia :)
martolinka super, ze dyrektor wyskoczyl z taka propozycja, co nie ?:)
mama fajny pomysl z tą kredą, chyba sie musze w nia zaopatrzyc i Mlody bedzie mial nowe zajecie :)

reklama
Mamy piaskownice hiphip hurrraaaaa :-D:-D:-D Kupiłam w bricomarche za 33.99 zł muszla 2-czesciowa :szok::-D;-)
No to tyle z dobrych wiesci, bo Majce wyskoczyła alergia nie wiadomo na co i zalecenie pediatry: odstawic jogurty,czekolade,kakao, zmienic proszek,plyn do kapieli na emolium i krem do ciala emolium. Fajnie :wściekła/y:

Zajrze później pa

Do góry