reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie,
jestem wykończona ... jeszcze M po powrocie troche mnie wkurzył , ale jakoś przeżyje:tak: wszystkie uczelniane sprawy udało mi nsie załatwić :tak:
Dziunka nie idzie sprac tej plamy po winie.. jeszcze sciane trzeba pomalowac , bo tez sie polało:zawstydzona/y:
co do pracy w szkole to bede brała cokolwiek sie trafi , bo krucho z praca dla humanistów:tak:
Aga- chetnie sie spotkam :tak:a w jakich rejonach bedziesz?

W Bory jedziemy jedank w sobote , jutro na spokojnie sie zapakujemy ,z robimy zakupy
o wow to coście robili, ze ściany i podłogi winem zalane???
tak z ciekawości czym może wkurzyc maż idealny? ;)

jutro piatek!! i weekend czy to nie jest cudowne? Juz się nie mogę doczekać. :D
A tylko 2 dni w pracy bylam ale powiem Wam, ze ludzie jak nie mają problemow to je sobie wymyslają. Gazetkę ścienną wczoraj zrobiłam na korytarzu, na gwałt robiliśmy bo ledwo po świętach a tu już 3 maja za pasem no i piekna taka wyszła, dzis przychodzę a tu wielka awantura czemu ja taka gazetkę zrobilam, skoro 1 beatyfikacja???? hmmm znacie moje podejście do koscioła... z drugiej strony jak najbardzej szanuję JPII i ozywiście mu sie nalezy i święto tak itp ale kurna gazetki z flaga nie mogę zrobić??? Pół szkoły na bialo-żółto i dekoracje i gazetki i ołtarze a moja okazala się "niestosowna" :/ dziwne nieco, nie? zwłaszcza, ze obchody jutro tzn apele itd czyli apel ok ale flaga już nie. Ludzie chyba naprawdę nie mają życia własnego poza pracą

hej :)

dzisiaj spedzilam mily dzien z anadri i Krystiankiem:tak:
chlopaki poszaleli a my moglysmy "spokojnie" pogadac:-)

Ania 5??:szok: wow! niezle, mi tez wystarczy dwojka ;)
agrafka zdrowka!! i powodzenia w starankach;-)
martolinka udanego pobytu w Borach:tak:
ach te regiony zle mi sie kojarza a to dlatego, ze jak bylam dzieckiem i jechalam na wczasy nad moze to tam nam sie samochod zepsu;:-( i musielismy spac u jakiegos wujka, ktorego pierwszy raz na oczy widzialam i o dwa dni pozniej dotarlismy na miejsce

hmm, nie wiem kiedy moj maz wroci:wściekła/y: pojechal na 12 do pracy i jeszcze Go nie ma:wściekła/y: jakies opoznienia byly :/

pola bo on z dużej rodziny pochodzi ,sam ma 4 rodzeństwa więc jestem w stanie go zrozumieć ale niekoniecznie mi się to ma podobać ;) hehehe
mój ma teraz problemy z kolanem i siedzi w domu i powiem wam że mam czasami dość , no ale mam nadzieje że wytrzymam do końca weekendu :) a potem on pójdzie do pracy :D
kilolek współczuje no ale niestety nie wszystkim dogodzisz , może następnym razem zapytaj co by chcieli na gazetce żeby znowu jakiś zgrzytów nie było

Hej wszystkim. Wstaliśmy i zaczynamy slonecznie kolejny dzien.
AniaSm no 5 dzieci wow ;-)
Dziunka, Lotka molestujcie mężów jak sie da hihihi
Kilolek wytrwałości kochana
Agrafka zdrowka i powodzonka w staraniach ;-)
Ula a ty gdzie??

Witajcie,
młody wstał o 6 wiec zaraz wzięłam sie za sprzątanie i już chałupka czysta:tak: Niedługo idziemy na spacer- chłodno 14 stopni.
Musze wejsc do ccc po jakies sandałki , bo w kartonach w piwnicy nie mam zadnej pary.

Martolinka a co twoj mąż przeskrobał, że cie tak zdenerwowal
etna , kilolku wiec wkurzyłam sie bo wracam po 12 godzinach a w domu nie zrobione zupełnie nic. Na obiad dla dziecka słoik , sam obiadu nie jadł. Na podłodze kocie kłaki i piasek z kuwety , pranie jak stało na balkonie to nic nie ruszone itp. Na moje pytanie dlaczego nie posprzatał to stwierdził , ze nie miał kiedy. A jak Antek spał 3 godziny to lezał bo nie chciał go budzic. wiec rece mi opadły . Nsagadałam mu chwile i chyba wyciagnie wnioski;-)
co do wina to jakzawsze siedziałam oparta o kanape i wino stałow kieliszku na dywanie . M zawsze mówił "nie stawaij bo w końcu wylejesz" i sie doczekał. Tak kopnełam jakos niefortunnie noga ze poleciało nie tylko na dywan , ale i na sciane..

Aten pociag co w czoraj miał wypadek to ja nim jechałam.., tylko wysiadłam w 3;-) miescie a on jechał dalej.. az mnie ciarki przeszły

włąśnie przypuszczam ze to zapalenie oskrzeli, myśl o alergii o tak o mi się pojawila bo to jakoś tak nagle zaaatakowało.
No nic, poza kaszlem nie mam innych objawów a przecież karmię wiec żadnego antybiotyku i tak nie wezmę, wiec póki co kuruję się sama... inhalacje, zyrtec i zaparzam siemię lniane. jeszcze jakieś pomysły ?

A można zyrtec jak się karmi? Bo mi zabraniał lekarz zarowno w ciązy i podczas karmienia piersią.
I zgadzam się z Etną - MARSZ DO LEKARZA!

zazdroszcze , mój to chce mieć 5 :szok::szok::szok::szok: ale mi dwójka w zupełności wystarczy ;-)

Taaaak, pogadamy później;-) ja mówiłam że mi jedno wystarczy, a teraz chcę trzecie:-p

Aten pociag co w czoraj miał wypadek to ja nim jechałam.., tylko wysiadłam w 3;-) miescie a on jechał dalej.. az mnie ciarki przeszły

Szok, wczoraj karetka jedna po drugiej a ja nie wiedziałam o co chodzi. Dopiero dziś się dowiedziałam:szok:

A można zyrtec jak się karmi? Bo mi zabraniał lekarz zarowno w ciązy i podczas karmienia piersią.
I zgadzam się z Etną - MARSZ DO LEKARZA!

Sama nie wiem, zakładałam, że jak Ala miała zapisywany Zyrtec to ja też mogę wziąć.
Dziś jest trochę lepiej ale zaraz mam przez godzinę prowadzić szkolenie - nie dało sie go odwołać, więc nie wiem czy to przeżyję..

A do lekarza spróbuję się omówić, ale będę musiała pojechać z Alą...

:-):-) też się cieszę oby pogoda była:-D:-D

Ja to mam taką fazę na dzieci, że jestem bliska zgwałcenia mojego A:zawstydzona/y: tzn do seksu nie muszę go namawiać, ale do bezpiecznego, bo do niebezpiecznego nie mogę:wściekła/y:
I wściekła jak osa chodzę, tak mi szlaeją hormony.
;-)

szalona:-D:-D:rofl::rofl:

Ilona - a ja kwitnę w robocie, a zapewne kiedy będę miała wolne w następnym tyg. to ziąb będzie tak dotkliwy, że odechce mi się spacerów:-D:-D

Ania skąd ja to znam...:sorry2::sorry2:

Aga- chetnie sie spotkam :tak:a w jakich rejonach bedziesz?

W Bory jedziemy jedank w sobote , jutro na spokojnie sie zapakujemy ,z robimy zakupy

Rumia bądź Rumia Janowo... :-D:-D jeszcze nie wiem gdzie się zatrzymam a mój mąż mi oznajmił że on po weselu do domu wraca a Pati że ona woli przed blokiem:szok::szok: więc z Igim samym zostanę:sorry2::sorry2:

zazdroszcze , mój to chce mieć 5 :szok::szok::szok::szok: ale mi dwójka w zupełności wystarczy ;-)
kurcze pomalowali ławki w parku i niby już suche były a wróciliśmy do domu z plamami na tyłku , czym ja to teraz wyczyszcze ?? myślicie że zmywacz do paznokci da rade ?:-(
u mnie dzisiaj były pierwsze zakupy ciążowe , bo spodnie z poprzedniej ciąży jakieś takie wielkie w biodrach i tyłku :szok:

Ania 5 :szok::szok::szok::szok::szok: WOW

co do farby to zapytaj wujka google on zna odpowiedź na każde pytanie:-D:-D

Witajcie,
młody wstał o 6 wiec zaraz wzięłam sie za sprzątanie i już chałupka czysta:tak: Niedługo idziemy na spacer- chłodno 14 stopni.
Musze wejsc do ccc po jakies sandałki , bo w kartonach w piwnicy nie mam zadnej pary.

etna , kilolku wiec wkurzyłam sie bo wracam po 12 godzinach a w domu nie zrobione zupełnie nic. Na obiad dla dziecka słoik , sam obiadu nie jadł. Na podłodze kocie kłaki i piasek z kuwety , pranie jak stało na balkonie to nic nie ruszone itp. Na moje pytanie dlaczego nie posprzatał to stwierdził , ze nie miał kiedy. A jak Antek spał 3 godziny to lezał bo nie chciał go budzic. wiec rece mi opadły . Nsagadałam mu chwile i chyba wyciagnie wnioski;-)
co do wina to jakzawsze siedziałam oparta o kanape i wino stałow kieliszku na dywanie . M zawsze mówił "nie stawaij bo w końcu wylejesz" i sie doczekał. Tak kopnełam jakos niefortunnie noga ze poleciało nie tylko na dywan , ale i na sciane..

Byłam wczoraj w ccc i sandałki od rozmiaru 27 zostały:wściekła/y::wściekła/y: ale to u nas u was może będą

mężowu wybacz a co tam raz mu się zdarzyło mojego mogę na wychowanie podrzucić ...

Sama nie wiem, zakładałam, że jak Ala miała zapisywany Zyrtec to ja też mogę wziąć.
Dziś jest trochę lepiej ale zaraz mam przez godzinę prowadzić szkolenie - nie dało sie go odwołać, więc nie wiem czy to przeżyję..

A do lekarza spróbuję się omówić, ale będę musiała pojechać z Alą...

hahaha agrafka masz takie podejście jak ja ALE DO LEKARZA MARSZ:tak::tak:

reklama
hihi, wlaśnie włączyłam transmisję ze ślubu Willa&Kate.
Takie malutkie dziewczyneczki idą z druhnami, wystraszone jak nie wiem, łypią tylko na wszystkich spode łba :))))))))))0 śmiesznie to wygląda :)

Ale młodzi fajnie wyglądają, tacy wyluzowani - pamiętam jak kiedyś pokazywali fragmenty ze ślubu Diany i Karola to byli wszyscy tak sztywni na maxa że aż przykro było patrzeć :)

Do góry