reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej :)
Witam się wieczorem, o rany jak mnie żołądek boli, ledwo siedzę :/

Ja dziś padam, gardło jakoś zregenerowałam na tyle, zeby mówić ale brzmiałam jak zdarte radio. Ala nadal kaszle, nie wiem co z tego kaszlu wyniknie... W każdym razie do żłobka pójdzie dopiero za 1,5 tygodnia.

martolinka - no właśnie, czego bedzisz uczyć ??
ilona - a jak się ta alergia objawiła ? ja mam z Alą iść do alergologa w maju, żeby ocenił czy ten jej kaszel w połączeniu z chropowatymi polikami to nie alergia. miałam jej zrobić morfologię, ale teraz to chyba bez sensu skoro nie jest jeszcze zdrowa :/

EDIT:

O zapomniałam - dostałam dziś maila z "Mama wraca do pracy" że zostałam nagrodzona w jakimś konkursie - już nawet nie pamiętam, ze brałam udział :). i dostanę zestaw Bebilonu i misia :). Hmm.. ciekawe czy Ala zacznie z tej okazji pić mleko modyfikowane ;)

Ostatnia edycja:
Agrafka , kilolku od tego września na pewno nie , bo mamy dzieciowe plany , ale od nastepnego będę próbować uderzac w 3miasto :) Puck to jednak trochę daleko , ale z braku laku na początek też może być oczywiście jak się coś trafi wolnego.
Jestem panią od polskiego ;)

Witam się i ja!!!
Mam męża w końcu, a nie widzielismy sie od poniedzialku, tylko szkoda bo juz idę spac. Jutro mam na rano, a pawel wstał mi dzisiaj o 5 szoook :(
Ledwo na oczy dzisiaj widze, bo spalam tylko 5 godzin, a dzieci w pracy nie oszczedzaly.

Strasznie dzisiaj tesnilam za Pawlem, a jutro na 7 godzin do pracy :(((((

Dziunka mój mąż tez sam zrobił piaskownicę Pawłowi.

a moze na chata ktos zajrzy??

ilonka wspólczuję

A jak tam wejść bo juz nie pamietam??

(...)
ilona - a jak się ta alergia objawiła ? ja mam z Alą iść do alergologa w maju, żeby ocenił czy ten jej kaszel w połączeniu z chropowatymi polikami to nie alergia. miałam jej zrobić morfologię, ale teraz to chyba bez sensu skoro nie jest jeszcze zdrowa :/

No suche poliki sa objawem alergii, dodatkowo czeste chorowanie niestety też, chociaż to nie jest reguła. U nas sa wlasnie suche poliki + sucha skóra na całym ciele z malutkimi krosteczkami.

Pawła też wysypało i wiem po czym. A tak mu smakowała :(((
Ostatnio jadl kasze manna na sniadanko polana sokiem do rozcienczania, wcinal aż miło. Tylko była na mleku z kartonika. Ciekawe czy tak samo byloby na pasteryzowanym?

Dzisiaj pekalismy ze smiechu, bo Pawel spiacy jak nie wiem co, o 19 oczy mu się zamykaja. więc Bartek poszedl go wykapac, wypil mleczko i dalej sie meczy, oczy na zapalke. No ale coż musiał poczekac na swoj zegar biologiczny i odplynal dopiero o 20:10 - on jest niesamowity

Witam
Podczytałam WAS wczoraj , ale .. taka byłam śpiąca, że pisanie na klawiaturze wydawało się górą nie do zdobycia. Kobitki ślicznie zasnęły, choć starsza miała loty płaczące, na to wygląda, że coś jej się śniło i oczywiście latałam ją utulać.
Martolinka - jak Ty pani od polskiego, to ja przestaję pisać ;-):-D:-D; jeden z polonistów stwierdził, że mam jakiś kompleks pisząc tak rzeczowo :-D:-D , a ja mam tylko umysł ściśnięty / ścisły znaczy się /.
Ilona - też Gonia ma wysypaną skrórę i osuwam po jednym produkcie , patrzę czy jest zaognione i tak w kółko Macieju. Najfajniejsze, że wiem o alergii krzyżowej , coś samego nie uczula , ale w powiązaniu z pyleniem już tak i bądź tu człowieku mądry.
Mama - muszę swoim wreszcie zdjąć kredę z szafy i dać tablicę na balkon, bo nie lubię tego pyłu kredowego w domu... ;-) Fajna sprawa ogólnie.
Etna - super, zegar biologiczny:-D , pocieszę Cię - ja na 8 godzin łażę do roboty, patrząc na dojazdy itp to moją ferajnę nie widzę jakieś 10 .:szok:
Agrafka - nieźle.. wygrana w konkursie fiu, fiu.. mleko opyl komuś ;-)

Kobitki oglądające "Usta" nastawcie się na następny beczący odcinek. Wczoraj na dobranoc obejrzałam z netu.
Poza tym u nas złośliwość rzeczy martwych samochód postanowił zastrajkować, a mieliśmy jechać do Poznania i na Pomorze. Małżon dziś będzie działał, tylko czy po pierwsze mechanik znajdzie i naprawi wadę, a po drugie czy te moje małpki dadzą to zrobić to jest pytanko...

Byłam dziś w swoim starym Lo i dyrektor kazał mi przyjechac z podaniem o prace:-D:szok:

Fajnie! Zawsze jakaś szansa:tak: Ale, ale, coś mówiłaś że nie za bardzo widzisz się w tej pracy czy coś mi się pomerdało?;-)
Co do plamy - sposób jest ale musisz go znaleźć w necie:-p Ewentualnie A wypierze Ci dywan;-)

Mamy piaskownice hiphip hurrraaaaa :-D:-D:-D Kupiłam w bricomarche za 33.99 zł muszla 2-czesciowa :szok::-D;-)
No to tyle z dobrych wiesci, bo Majce wyskoczyła alergia nie wiadomo na co i zalecenie pediatry: odstawic jogurty,czekolade,kakao, zmienic proszek,plyn do kapieli na emolium i krem do ciala emolium. Fajnie :wściekła/y:

Zajrze później pa

Super! U nas nie ma, ale już dawno zauważyłam że w naszym Brico chyba wszystko biorą pracownicy bo rzadko są artykuły z promocji i wiecznie teksty typu: Już nie ma, Spóźniła się pani itd.

Co do alergii - współczuję!

Kobitki oglądające "Usta" nastawcie się na następny beczący odcinek. Wczoraj na dobranoc obejrzałam z netu.
Poza tym u nas złośliwość rzeczy martwych samochód postanowił zastrajkować, a mieliśmy jechać do Poznania i na Pomorze. Małżon dziś będzie działał, tylko czy po pierwsze mechanik znajdzie i naprawi wadę, a po drugie czy te moje małpki dadzą to zrobić to jest pytanko...

A gdzie na to Pomorze? Bo marzę o poznaniu Twoich łobuziarek:tak: Razem z Asią stworzą bobogang:-D

Ja jestem od rana mega wkurzona ale dlaczego napiszę poźniej bo muszę się uspokoić:-D

reklama
Do góry