reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hello
ale pyszny temat :))) , ja z tej strony robiłam szarlotkę Szarlotka na cieście kruchym i jest rewelacyjna ,mój mnie co chwilę dręczy żeby ją upiec i na święta też sobie zażyczyć , dodatkowo zrobię sernik i babkę piaskową :)
Aga444 dzisiaj koleżanka pojechała do PL i ma ci wysłać tą torebeczke do wózka :))
u mnie przygotowania do świąt już rozpoczęte bo sklepy w czwartek i piątek już nieczynne więc muszę mieć wszystko żeby przygotować a z reguły w czasie robienia czegoś wychodzi że zapomniałam kupić coś tam :)

reklama
aga444 ja mam tego mopa, używam go już ponad 3 lata i super się sprawdza więc sobie go kup:-)

ze strony moje wypieki też piekę i nawet mi się udaje i smakuje, choć ja też noga do pieczenia

zdrówka dla chorowitków oby katary i inne gadziny do świąt odeszły

a u nas brak czasu na cokolwiek....dziś cały dzień po pracy na dworze, potem w domu coś porobić i teraz wypadałoby sprawdzić kartkówki, ale....tego mi się już nie chce

Ale dzis cichutko :)
wczoraj mnie ne było wieczorkiem dzis dopiero teraz, no ale ale...toc to dopiero po 9 :) ja wstałam po 5 wiec myslalam ze to juz południe :)
Wczoraj przyjechał expert i nam zakładał roletki w cąłym domu, w salonie 2w1 mamy jakies orienty ozdobne, w sypialni w oknie dachowym i w oknie normalnym, w lazience jakąs ozdobną :) mała rzecz a tak cieszy :)

Dzis jak Olis pojdzie spac umyję podłogi Aga :) zdam relację :)

Poza tym tą stronkę z ciastami polecała Kira, ja tylko ją potem zachwalałam :) piekłam z niej juz bardzo duzo :) i polecam w 10000% jest super, nigdzie indziej juz nie szukam :) i nie trzeba miec tutaj daru, troszkę chęci i wszystko wychodzi :) Na swieta tez się skuszę cos zrobić :) Ja wczesniej szalalam ale troszkę mi przeszło juz :)
Dzla dzieci polecam ciasteczka :) przecież mamusine są najlepsze prawda? A jak dzieci juz bedą większe mogą nam pomagac w pieczeniu a potem zajadać się :) no chyba ze ma się takiego niejadka jka mój Olis, no ale sobie chociaż moze pomymlać :)

Ja też wielkiego daru do pieczenia ciast nie mam o czym przekonał sie Mirek z Marta nieraz, więc potwierdzić mogą:-D Ale piekę uparcie!

Za to obiady mi ostatnio wychodzą pyszneeeeeeeee hehehehe;-)

Asia moja kochana dziś grzecznie mamie pomachała i poszła z babą! Pierwszy raz obyło się bez ryku. W końcu zrozumiała że mama nie opuszcza jej na zawsze i zawsze wraca!:tak:
Wczoraj nauczyła się mówić "DAJ" i wykorzystuje przy każdej okazji:tak: do niedawna potrafiła ew. powiedzieć "da" ale rzadko stosowała, a teraz już "j" dołączyło.

A ja jaestem chora na maaaaaksaaaaa!

Czesc dziewczyny. Jakoś ostatnio czasu nie mam na nic, czytam was na bieżąco. Swiateczne porzadki, zakupy i piekna pogoda skutecznie uniemożliwia siedzenie na kompie, a moze to i dobrze bo świerze powietrze lepsze od gapienia sie w monitor.
U nas bez wiekszych zmian, przygotowania do wesela koleżanki i mojego ślubu juz prawie zakonczone, musze tylko jeszcze butów jakiś poszukać i bedzie git ;-)
Obiad już mi sie dogotwuje-dziś kapuśniak z mlodej kapusty i coś jeszcze wymyśle, moze krokiety hmmm . Dobra uciekam myć okna hihi

cześć dziewczynki ja właśnie dom ogarnęłam bo przyjeżdża do mnie kumpela (chrzestana mego syna) z moją chrześnicą z 2009 i jeszcze jedną córą z 2008 więc będzie wesoło :-):-)

Igor właśnie kombinuje co by tu zepsuć....

hello
ale pyszny temat :))) , ja z tej strony robiłam szarlotkę Szarlotka na cieście kruchym i jest rewelacyjna ,mój mnie co chwilę dręczy żeby ją upiec i na święta też sobie zażyczyć , dodatkowo zrobię sernik i babkę piaskową :)
Aga444 dzisiaj koleżanka pojechała do PL i ma ci wysłać tą torebeczke do wózka :))
u mnie przygotowania do świąt już rozpoczęte bo sklepy w czwartek i piątek już nieczynne więc muszę mieć wszystko żeby przygotować a z reguły w czasie robienia czegoś wychodzi że zapomniałam kupić coś tam :)

Ania dziękuje ślicznie daj znać jak z przesyłką :-)

aga444 ja mam tego mopa, używam go już ponad 3 lata i super się sprawdza więc sobie go kup:-)

ze strony moje wypieki też piekę i nawet mi się udaje i smakuje, choć ja też noga do pieczenia

zdrówka dla chorowitków oby katary i inne gadziny do świąt odeszły

a u nas brak czasu na cokolwiek....dziś cały dzień po pracy na dworze, potem w domu coś porobić i teraz wypadałoby sprawdzić kartkówki, ale....tego mi się już nie chce

Ania dzięki za info :-)

Ale przepisow ale ja nie mam daru do pieczenia ciast

Ja na dzisiaj skonczylam idę spac bo na 6 budzik nastawiony

etna do przepisów z tej strony NAPRAWDĘ NIE TRZEBA MIEĆ TALENTU

Ale dzis cichutko :)
wczoraj mnie ne było wieczorkiem dzis dopiero teraz, no ale ale...toc to dopiero po 9 :) ja wstałam po 5 wiec myslalam ze to juz południe :)
Wczoraj przyjechał expert i nam zakładał roletki w cąłym domu, w salonie 2w1 mamy jakies orienty ozdobne, w sypialni w oknie dachowym i w oknie normalnym, w lazience jakąs ozdobną :) mała rzecz a tak cieszy :)

Dzis jak Olis pojdzie spac umyję podłogi Aga :) zdam relację :)

Poza tym tą stronkę z ciastami polecała Kira, ja tylko ją potem zachwalałam :) piekłam z niej juz bardzo duzo :) i polecam w 10000% jest super, nigdzie indziej juz nie szukam :) i nie trzeba miec tutaj daru, troszkę chęci i wszystko wychodzi :) Na swieta tez się skuszę cos zrobić :) Ja wczesniej szalalam ale troszkę mi przeszło juz :)
Dzla dzieci polecam ciasteczka :) przecież mamusine są najlepsze prawda? A jak dzieci juz bedą większe mogą nam pomagac w pieczeniu a potem zajadać się :) no chyba ze ma się takiego niejadka jka mój Olis, no ale sobie chociaż moze pomymlać :)

TO POCZEKAM NA JESZCZE JEDNĄ OPINIĘ :-)

ja byłam pewna że to ty ją 100 lat temu polecałaś ale zwracam honor KIRA DZIĘKI ZA TĄ STRONĘ :-*

Czesc dziewczyny. Jakoś ostatnio czasu nie mam na nic, czytam was na bieżąco. Swiateczne porzadki, zakupy i piekna pogoda skutecznie uniemożliwia siedzenie na kompie, a moze to i dobrze bo świerze powietrze lepsze od gapienia sie w monitor.
U nas bez wiekszych zmian, przygotowania do wesela koleżanki i mojego ślubu juz prawie zakonczone, musze tylko jeszcze butów jakiś poszukać i bedzie git ;-)
Obiad już mi sie dogotwuje-dziś kapuśniak z mlodej kapusty i coś jeszcze wymyśle, moze krokiety hmmm . Dobra uciekam myć okna hihi

Ilona pewnie pokazywałaś kiecę ale może pokażesz jeszcze raz bo ja nie widziałam?? ale masz fajnie :-)

reklama
Witamy i my. Coraz mniej czasu na pisanie Jaśko z dworu nie chce wracac urządza taki płacz, że hoho. Zamówiliśmu mu piaskownice to może troche posiedzi, bo jak wracam z tych spacerów jego to jestem wykończona. I jeszcze musze uczyc się tych testów brrrr.

A stronka faktycznie fajna musze coż wynaleźć na święta.

Zdrówka dla zakatarzonych maluchów :)

Do góry