reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Nie trzeba? Ja jeszcze widzę takie"kwiatki " na ulicy hahah:-DAle też widać dzieciaczki w cieniutkich bluzeczkach bez czapeczek.

A tu proszę:

Tekst mojej pediatry gdy Asia chora:
"Bo zakładacie te rajstopy, przykrywacie kocami i już choroba gotowa!"

Tekst lekarki u której był dziś A z Asią, bo naszej nie było:
"Bo rozbieracie te dzieci, ledwo się cieplo zrobi i już na golasa!"

:-D:-D:-D

Ciekawy artykuł o dzieciach uczących się mowić, m,.in. o telewizji
http://dzieci.pl/breedingAid,133248...ja-dzieciom-sie-uczyc,wychowanie_artykul.html

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny ;)

u nas pogoda tez cudna, juz jestesmy po pierwszym spacerze:tak:
teraz Mlody spi, potem obiad i znowu na spacerek:-) i do miasta musimy jechac na zakupy.
dziunka zdrowka dla Asi, niezle teksty maja lekarki, nie ma co;)
ja mojemu ubralam dzisiaj spodnie dresowe, body dlugi rekaw plus bluza na to:tak:
mama super plany jesli chodzi o remont, powodzonka, oby wszystko sie udalo tak jak sobie zaplanowalas:-) my musimy w najblizszym czasie dokonczyc nasz ogrod:tak: a czasu bez przerwy brak:wściekła/y: nie dziwie sie Mojemu, ze nie ma kiedy i ze sie mu nie chce bo ciagle nocki a w dzien odsypia a weekend przeleci nawet sie czlowiek nie obroci:wściekła/y:

nic ide robic obiadek:tak:
milego dniaa

U nas tez dzis pieknie a mi wszystko opadło ;p

Olis od 11 ma bardzo lejący katar. Wiem wiem katar to nie choroba ale Oli mi nie choruje i u niego katar zwykły nie występuje, wiec juz psychicznie się nastawiam na cos poważniejszego :( oby tylko nie tak poważnie jak ostatnio bo padnę na zwał ;P
Jestem i tak wdzięczna ze ostatnio chorował z 4 msc temu :)Bylismy w sobotę na podwórku u mojej siostry, gdzie wygwizdowo, i na podwórku wiało, to i mam :( Olis nie był ani rozgogoloy ani spocony, no ale pogoda zrobila swoje.
Zrobilam zmasowany atak na katar ale wiem ze to i tak g....o da :( Dobrze ze dzis poniedzialek wiec do pt bede miala czas na obserwację i rozwinięcie choroby, w razie co, potem to swieta i dupka blada.
Nie wiem czy robic te inhalacje bo ostatnio nic nie pomogły a czytalam ze te inhalacje to cuda na kiju.

A takie maialm pomysły, tyle gotowania, pieczenia a teraz ech.....normalnie wszystkiego mi się po prostu odechciało :(

No nic będziemy walczyc :)

Oj widze, że coś dzieciaczki zaczęły chorować... Wszystkim zdróweczka...

Ja zaraz śmigam do mamy bo od jutra mój mąż oddaje swoje autko do blacharza i będzie śmigał moim więc troszku będę uziemiona. Gdzieś pewnie pojeździmy autobusem przez ten tydzień albo będziemy siedzieć na dworku ;))

cześć dziewczynki kochane:)

podczytuje was ale sama nie mam czasu napisać a jak już postanowię że napisze to Igor mi nie da...

u nas też pięknie na polu :):) oczywiście bo weekend się skończył :/

obcięliśmy naszego łobuza i teraz mi strasznie żal jego loczków ale nie chciał się za nic czesać...

martolinka aza fajnie że się spotkałyście :D:D zazdroszczę :p

chorowitkom biednym życzę zdrówka do nas też katar zawitał... pewnie przez tą pogodę raz śnieg raz słońce ech...

wyjątkowa Ulka miała rację pisząc posta jednak ty chyba za bardzo wyjścia nie masz biedaku co?? ucz się ucz znajdź dobrą pracę a potem już będzie tylko lepiej przynajniej masz mega mmobilizację

ula pisałaś że kupiłaś mopa vieledy powiedz tego ULTRA MAX z wiaderkiem oglądałam je ostatnio w sklepie i sama chciałam go kupić ale się wstrzymałam bo nie znam opinii więc powiedz czy to ten i jak się sprawuje??

Ula zdrowka dla Olinka ;)
aga ja jak pierwszy raz obcielam Mojego (tzn fryzjerka:)) to pół nocy nie spalam i myslalam bo wlasnie zal mi bylo tych loczkow, ale teraz juz jest po drugim obcieciu i nie zaluje;) wyglada doroslej ;)

Chojeja wcięło mi posta, więc na szybciocha..
Ula - u nas lepiej, katar teraz klejący... wg Hanki Gonia ma właśnie klejniki ;-) Mam nadzieję, że u WAS nic się nie rozwinie z tego kataru.
Dziunka - dla Asi zdrowia.. taka pogoda, że nie wiadomo jak ubrać siebie i dzieciaki...
Mama - mam nadzieję, że plany remontowe się udadzą.
Polaa - niestety ogród wymaga czasu, mój zarósł mleczami i muszę powalczyć z nimi....

Znikam....

Ula zdrowka dla Olinka ;)
aga ja jak pierwszy raz obcielam Mojego (tzn fryzjerka:)) to pół nocy nie spalam i myslalam bo wlasnie zal mi bylo tych loczkow, ale teraz juz jest po drugim obcieciu i nie zaluje;) wyglada doroslej ;)
Ja mam pierwsze ścięte wloski Tomka schowane heheh
Sama go obcielam maszynką którą strzygę tez meza :-)

AGA444 mamy dokładnie Vileda Ultra Max, ale jakos nie mogłam zebrac sie do zmywania podłóg hehehehe
Jak zmyję to zdam relację o ile nie zapomnę zdac, mam nadzieje ze do swiąt sie wyrobię :) jakby co ponaglaj zebym umyl;a podłogi na swięta :) hehheheh
Narazie OLinek mógłby zdac Ci relację ale nie wiem czy zrozumiesz jego słowa :) On zmywa, na sucho :?)

reklama
AGA444 mamy dokładnie Vileda Ultra Max, ale jakos nie mogłam zebrac sie do zmywania podłóg hehehehe
Jak zmyję to zdam relację o ile nie zapomnę zdac, mam nadzieje ze do swiąt sie wyrobię :) jakby co ponaglaj zebym umyl;a podłogi na swięta :) hehheheh
Narazie OLinek mógłby zdac Ci relację ale nie wiem czy zrozumiesz jego słowa :) On zmywa, na sucho :?)

Ulka umyj chociaż kawałek dzisiaj to jutro skocze na zakupy :-)

Do góry