reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej.

Ja też tylko na chwilę.Idę się ogarnąć i wychodze z małym na spacer, może mój brat dojedzie do nas i ja będę mieć chwile na wyście do solarium :p Patryk niedawno zasnął.

Wczoraj B zaczął mi wszystko wypominać i zaczął się czepaiąc ,że bałagan w domu,że ja nic nie robie, że jego matka musi prać mu rzeczy ( my nie mamy pralki:-(), mówił,że nic nie robie itp. itd :( Przykro mi było , bo stram się a nie zawsze mam ochotę od rana do wieczora sprzątać , myć gary czy prac cokolwiek w ręku :( Potraktował mnie strasznie. Chociaż teraz zastanawam się skąd u mnie było tyle spokoju w tej 'kłótni' a skąd tyle nienawiści i złości od B

Przykro jest kiedy ktoś po raz kolejny mówi " Wypier***** z tego domu" , " Nie jesteś do niczego tu potrzebna" :( . Może już jestem za bardzo przyzwyczajona do tych słów...

Coś w aparacie karta nie czyta i zdjęc nie można robić , powiedziałam mu o tym a jak zwykle wina na mnie ,że ja go używam i to moja wina....

Odezwe sie wieczorkiem

reklama
hej dziewuszki :)
My od 6 na nozkach i mały spacer zaliczony. Wrocilismy na obiad i jak zwykle Olis mało zjadł ;/ potem cos się rozgniewał a teraz lezy w łóżeczku i wycisza się. Kanapek be, obiadku be (chociaz buraczkową lubi, dzis kulki wrzucilam mu do mleka to tez be chociaz samego nesquika lubi troszkę zjesc, ech...Wasze to juz frytki, kotlety ech..... ;/

Wyjątkowa..............normalnie nie wiem co napisac bo zachowania Twojego nawet komentowac sie nie da :(
Z drugiej strony zauwazylam ze co msc sie boisz czy nie jestes w ciąży, wiec troszkę wiecej odpowiedzialnosci bo z tego co piszesz jestescie w kropce ;/

Witam się na szybciutko dzis dzień sprzątająco-spaceowy. Jaśko cały dzień na dworze z przerwami na posiłki teraz u dziadków nie ma siły łobuzować. Dziś zaśnie bez problemowo.

MARTOLINKA Twój M był w koninie w wielkopolsce ??? To 6km ode mnie zapraszam kolejnym razem do nas:)

pathanka M był w POSADZIE koło Konina w Wlkp . Przedstawił klientom projekt i chyba bedzie tam jeszcze jezdził. Nie zapraszaj , bo wiesz , ze ja jestem do wszytskiego zdolna :p
Dziunka poszła rodzinka :) jak zawsze było wesoło. Eksmitowałyśmy naszych panów z dziecmi i w końcu byłysmy same . Hurra :)
Teraz M kąpie młodego

Marta a Antek zasypia jak jest jeszcze jasno?
Mój OLis padał ok 18 ale przetrzymuję go jeszcze, wiem ze nawet jak sie z nim poloze teraz nie zasnie bo jasno ;/ Maz pozamawiał roletki do całego domu wiec w sypialni w oknie dachowym tez bedzie :)

Ula mielismy z tym problem . W zeszłym roku cuda na kiju wyczynialiśmy- koce na oknach , bo nie mamy rolet , ale teraz nie ma problemu całe szczescie. Tylko rano wczesniej sie budzi

Hey kobitki! Ja dziś mam dzień lenia, nic mi się nie chce... Udało mi się jednak nareszcie odkurzyć samochód bo aż wstyd :))) Mały teraz śpi, mąż też przed nocką a ja zaraz wypije kawusie. Jutro idę z Konradkiem i koleżankami do Zoo, mam nadzieję, że pogoda dopisze...

Ja mojego potrzymam troszkę, wlasnie się wymyliśmy,zjedlismy i jak się juz sciemni mam nadzieje ze chłopiec mi usnie :)
Ok 18 kiedy ja drzemałam w łóżku, Olis przyszedł do mnie i połozył sie pod kołderką i prawie usypiał, ale nie dalismy mu usnąć :) Mąż z drugiego pokoju dziwne dźwięki wydawał :)

A tak wogole mój Olis od jakiegos 1-2 tygodnia słowo "mama" wypowiada tak swiadomie ze szok :) a mi serce z dumy pęka. Dzis z kiedy ja probowalam drzemac Olis był z tata w pokojach ale co 5-10 minut było słowo mama i przybiegał do sypialni, z babcią na spacerku wytrzymał 5 minut i był taki szloch za mamaą ze szok :) nbylismy dzis u siostry, Olis z tatą biegał ja plotkowałam ale Olis co chwilę szukał mamy :) Mój Synek juz jest taki mądry :)

Ale mnie dzis suszy, piję i piję pepsi (chociaz ja takich rzeczy nie piję :) )...........jak Olis zasnie mam ochote się napic martini bianco ze spritem (ja małopijąca teraz jestem ale dzis mam ochotę )ale nie wiem czy nie usnę z nim ;/

jakby co MILEGO WIECZORKA!!!

Anawawka zdrówka dla dziewczynek!!!

Witam się na szybciutko dzis dzień sprzątająco-spaceowy. Jaśko cały dzień na dworze z przerwami na posiłki teraz u dziadków nie ma siły łobuzować. Dziś zaśnie bez problemowo.

MARTOLINKA Twój M był w koninie w wielkopolsce ??? To 6km ode mnie zapraszam kolejnym razem do nas:)

pathanka M był w POSADZIE koło Konina w Wlkp . Przedstawił klientom projekt i chyba bedzie tam jeszcze jezdził. Nie zapraszaj , bo wiesz , ze ja jestem do wszytskiego zdolna :p
Dziunka poszła rodzinka :) jak zawsze było wesoło. Eksmitowałyśmy naszych panów z dziecmi i w końcu byłysmy same . Hurra :)
Teraz M kąpie młodego

Pathanka, widze ze dosyc blisko mieszkamy ;) ja mam ok godzinke do konina :)
no wiec do mnie tez Was obie oczywiscie zapraszam :))))))) Marta chyba lubi jezdzic po polsce, a tu blizej jak do wrocka ;)

reklama
Z drugiej strony zauwazylam ze co msc sie boisz czy nie jestes w ciąży, wiec troszkę wiecej odpowiedzialnosci bo z tego co piszesz jestescie w kropce ;/

nie pisz mi tu a jakiejś odpowiedzialności proszę, bo nie jesteś moja matką ani nikim ważnym by takie rzeczy mówić.

Zawsze się bałam ,że będę w ciąży nawet biorąc anty, nie jesteśmy już w ŻADNEJ kropce więc nie sądze by łaczenie problemu z dziecinnym zachowaniem mojego B można było łaczyć z tym ,że się marwie czy czasami nie jestem w ciąży.

To ,że jesteś starsza ode mnie nie oznacza ,że masz mi mówić o odpowiedzialność.

Byłam z Patrykiem na spacerze chyba z 3 h, zaliczyłam solarium a teraz odpoczywamy.

Do góry