reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

oj dziewczynki nadrobilam listopad bo dzis od rana na wieeelkich zakupach w stolicy............tak znowu heheheh kupilismy tyle rzeczy do domu ze szok, dywany, czajniki, mopa viledy itd itp bylismy z Olinkiem i dzien wspaniale się potoczył, padam!!!! Olis tylko spałw aucie godzinkę 10.30-11.30 po powrocie do domu ok 16 myslalam ze wszyscy się zdrzemniemy a teraz my padamy, Olis małe oczka ale się jakos trzyma.

Mama ta podmiana mleka Wasza to tez dziwna :) nam alergolog po 1 miarce kazała dawać nowego mleka Ha, nawet mamy książęczkę od niej w ktorej wlasnie tak każą zmieniac mleko na Ha. No ale jak widac są dwie teorie.

Dziewczyny żółw.....zaraz sprawdzę ale nie mam opakowania :(

ok znalazłam żółwia :-)
EDUKACYJNY ŻÓŁWIK zolw ALBERT E-EDU uczy bawi mówi (1557273312) - Aukcje internetowe Allegro

ale jeszcze mamy dinusia ktory uczy cyfer, kształtów, kolorów poszukam i wkleje

http://www.google.pl/images?hl=pl&q=edukacyjny%20dinozaur&rlz=1W1TSEA_pl&wrapid=tlif130288613265111&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1259&bih=599

Ostatnia edycja:
reklama
My w końcu w domu, dorwałam się do kompa, ale już muszę iść bo dupelek mały dostaje histerii jak widzi mnie przy klawiaturze;-) Cały dzień od 12 do teraz była na dworzu z przerwami na przewijanie i posiłki;-) pewnie padnie za chwilę wykończona. Fajnie mi się przestawiła, zasypia na noc już ok 19 :-) Oooo już się słania :-)

Jutro jedziemy do Marty, mam nadzieję że będzie tak pięknie jak dziś i zaliczymy molo:-);-)

Chciałam dziś kupić Asi buty ale jak już ją wpakowałam do wózka to przysnęła przed samym sklepem i wróciłyśmy do teściowej, po wejściu na podwórko obudziła się:wściekła/y: już mi się nie chciało wracać...

Znalazłam fajnego lumpka w mieście, z zewnątrz nic specjalnego, ale w środku:szok: same perełki, połowa nówki z metkami - Next, George, Pumpkin Patch itd. Jak mi z zaplecza zaczęła znosić różne cuda tak kazałam przestać bo z 300 stówy bym zostawiła:-D Trochę kupiłam ciuchów na lato, szczególnie byłam zadowolona ze spodni a'la bojówki moro zapinane pod kolanem dla Julki, ale jak się okazało pannie się nie podobają bo są wojskowe i wogóle, cytuję, "żal" :wściekła/y: Joasia też spódniczkami pogardziła, chłopczyca moja:-D

Hej, a ja znowu buszuje w internecie, wszyscy śpia. Musze sie tez isc plozyc bo padam z nóg. U mnie w koncu po poludniu wyszlo sloneczko, zrobilo sie bardzo cieplo, mam nadzieje ze jutro bedzie ladny dzien, bo zaplanowalam ognisko u nas na dzialce na wsi, znajomi i kielbaska=dobra zabawa. Oby tylko pogoda nie popsula mi tak wspanialego planu hihiih. Milego weekendu życze ;-)

Ps. Co dać na prezent koledze na ślub lub ile pieniedzy wlożyc w koperte hmm??

witam!
wlasnie skonczylam prasowac, dziecko wykapane zasnelo ok 21 na szczescie dal mi poprasowac
Maz w trasie jak to mowi Martolinka na "rybach" :))))
zawalil z jutrzejszym basenem grrrrrr
no ale ostatecznie moja mama podjela sie pojechania z Pawlem na basen i to moim samochodem, a jeszcze go nie prowadzila. Kiedys duzo jezdzila ale ostatnio miala przerwe. Ale czego nie robi sie dla wnuka. Troche dzisiaj jezdzila nim zeby pocwiczyc i mowi ze jutro jedzie z wnusiem. Wiec wstajemy o 7 i ruszamy do babci. Martolinka obiecala że będzie nurkować z Pawłem :) dzięki, dzięki dzięki

Uff ja juz połowe dziennika mam za sobą. Jutro biore sie za liceum i w poniedziałek do Szkoły po opinie . tak to jest jak sie robi na ostatnia chwile.
Etna nie ma problemu :) mam tylko nadzieje , ze Pawełek ma do mnie "zaufanie" a Antek nie wscieknie się z zazdrości :)
I naprawde zrozumiałam , ze Twoj B jedzie na ryby :) jestes moim wzorem wyrozumiałosci wiec mnie to nie zdziwiło :) poza tym M marzy o golonce "bartkowej ".

Mój M już w Bydgoszczy i niedługo bedzie

Witajcie ;)

martolinka powodzenia jutro na basenie z chlopakami, dasz rade ;) a Antos nie bedzie zazdrosny ;))
ilona jesli chodzi o prezent to nie mam pojecia co :( ja jak szlam w zeszlym roku do kolezanki dalam 500 zl do koperty ale daja roznie, jedni dawali po 200 zl a drudzy np 1000 zl (chodzi mi o kolegow i kolezanki Mlodej pary) wiec rozbieznosc jest...

Wlasnie siedze sobie sama, maz spi, musze Go budzic niedlugo do pracy a sama ide spac. Wczoraj mial wolne, wzial je specjalnie dla mnie heh ;) zebym nie byla sama po powrocie z Polski. Jutro mamy miec znajomych wieczorem wiec musze cos przygotowac, domek dzisiaj wysprzatalam na blysk ;)

Cze, ja tak na szybko, przeżywamy katar u Gośki od czwartkowego wieczora, a od wczoraj jeszcze Hankowy się dołączył, poza tym towarzystwo wariuje jak zwykle, w pracy mnie odcięli od wszystkiego, w piątek przeczytałam książkę, bo nie miałam co robić po prostu horror, mam nadzieję, że dziś wieczór znajdę czas i wreszcie posiedzę normalnie na forum.

hej mamuśki

znowu w tyle jestem:-/ wczoraj szczepienie było.i gorączka i wymioty :-( rano też gorączka ale już wraca do "zywych" Igi.
boże jak płakał :-( :-:)-(

widzę że o świetach piszecie.mi się w ogóle atmosfera świąteczna nie udziela.chciałabym napisać ale niestety nie mogę.bo znowu wyciekną moje prywatne informacje z życia rodzinnego.

za 9 dni 1,5 roku :-)

anawawka zdrowka dla dziewczynek ;) taka nuda w pracy, ze ksiazki czytasz?:) A czemu juz nie mozesz siedziec na necie jak mozna wiedziec??

a u nas dzisiaj piekna pogoda, ciepelko, slonko swieci az milo ;)
czekam na meza az wroci z pracy i jedziemy do miasta a potem do parku na spacerek :)
Mlody wlasnie zasypia:)

reklama
Witajcie :)
Pawełek był bardzo dzielny na basenie. Antek natomiast chodząca złość. Nie chciuał żeby Pawełka trzymałą ani mama ani tata. I nie był to rozdzierający płacz , ale raczej złość i wsciekłość.. nie wiem co z tym robić :/

Miłego dnia laseczki , ja czekam na dziunke

Do góry