reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

To wy caly weekend bedziecie swietowac ta rocznicę??? komu lepiej. Ale popieram, trzeba dbac o takie "romantyczne" daty.

Etna tak cały weekend jakoś wyjdzie:tak:Jutro wpada nasz kolega , chwilowo słomiany wdowiec , który z tesciowa nie moze wysiedziec..:-D

Co do fotki Marty prezentu jestem ZA!

!!!!

Dziunka jakbym Wam pokazaała siebie w tym stroju to zadna siec by tego nie wytrzymała:-D ale M był zachwycony , ja potem tez:-D

A szampan był baaaardzo wytrawny , lubie takie:tak: mimo wszystko "carskoje igristoje" najlepsze:tak:

Antek śpi po basenie , M czyta gazetke a ja mam wolne bo obiad dzis w miescie. Koło 17 prezyjdzie moja mama a my w tango.

Dziunka lepiej idz z kotem bo zakazenie dróg moczowych , bo tu jest podejrzenie zapalenie moze przyniesc bardzo negatywne skutki:tak:
Ula i jak samorobny szczypior? ja posadziłam rzeżuchę i czekam co wyrośnie

reklama
Hej kobietki ;-) Wróciłyśmy z miasta, obiad zjadłyśmy , mała tańczy i rysuje na przemian a ja mam chwile zeby popisać. Kupiłam dziś sobie śliczna tunikę, chyba muszę sie opanować bo ostatnio za mocno szaleje. Nie mogłam jej sie oprzeć bo kosztowała 24zł hihihih . Małej kupiłam sandałki tu z forum, ciekawa jestem czy z rozmiarem trafie ;-) Dzis idziemy na urodzinki do kuzynki-2latka konczy , nie wiedziełam co jej kupić i wzięłam spodnie dzinsowe. Ide poczytac inne watki

siema
ja też mam chwilke żeby co nieco ogarnąć forum.Mały śpi ,D śpi a ja w necie buszuje w poszukiwaniu mieszkania.
zeżarłam paczkę chipsów ,potem chałwe i popiłam colą -rewelacja :-D tylko bełta puścić teraz.

siema
ja też mam chwilke żeby co nieco ogarnąć forum.Mały śpi ,D śpi a ja w necie buszuje w poszukiwaniu mieszkania.
zeżarłam paczkę chipsów ,potem chałwe i popiłam colą -rewelacja :-D tylko bełta puścić teraz.

No to zaszalalaś ;-) Gdzie szukasz mieszkania??

Dziś imieniny Mai i Marcelego wiec:
MamaMarcel najlepszego dla Marcela z okazji imienin.

Ja od rana próbuję ogarnąć chałupę, trochę mi się udało, jutro będzie lepiej , bo brygada dziadkowa przyjeżdża do pomocy, więc jutro sprzątanie balkonu, mycie okien itp. niestety przy tak szalonej dwójce tylko takie rozwiązanie wchodzi w grę...
Dziunka - przeżyć kupnych nie zazdroszczę, mój kolega opowiadał, że u niego w windzie ktoś walnął kupsko, nikt tego nie chciał sprzątnąć i .... ktoś się połakomił na 300 zł i sprzątnął:szok::szok:
Martolinka - to widzę, że noc udana.... a pozostałe dni świętowania też się dobrze zapowiadają.
Dopiszę potem , bo Goniak atakuje serek wiejski...;-)
Edit.
Pathanka - może ten katar uczuleniowy? lub suche powietrze w mieszkaniu?
Ilona - za taką cenę tunika to jak za darmo...
Cleo - przez tą Gonię to nie zwracam uwagi na słupy.. w razie co idąc na przystanek zobaczę czy nie ma jakiegoś ogłoszenia o wynajmowaniu mieszkania. Mieszanka jedzeniowa niezła,,,:-D
Oczywiście wszystkim solenizantom najlepsze życzonka...
muszę kończyć, bo Goniak łazi mi po plechach , teraz próbuje podłączyć słuchawki do dziurki w kompie, Hanka rozwala zabawki... jejuuuu kiedy się to skończy - mówię o pogodzie.:-D

Ostatnia edycja:
Majeczko i Marcelku STO LAT!

Byli dziś u nas znajomi z 3-miesięcznym synkiem :tak:Słodziaczek, a jaki długi :szok: 74 cm:szok: Jakby położyć Asię koło niego to nie dużo by mu do niej brakowało. Szok, ale co się dziwić, tatuś b.wysoki. Całą budowę ciała ma po nim:tak:

Mój guz daje mi we znaki...:-( ciężko mi oddychać, a w określonych pozycjach głowy bardzo mnie uciska. A wizyta u endo dopiero 9 maja, więc do operacji jeszcze trochę...

No nic, idę klatkę myć.

Acha, kot się zesikał do Asi trampek:wściekła/y:

reklama
Majeczko i Marcelku STO LAT!

Byli dziś u nas znajomi z 3-miesięcznym synkiem :tak:Słodziaczek, a jaki długi :szok: 74 cm:szok: Jakby położyć Asię koło niego to nie dużo by mu do niej brakowało. Szok, ale co się dziwić, tatuś b.wysoki. Całą budowę ciała ma po nim:tak:

Mój guz daje mi we znaki...:-( ciężko mi oddychać, a w określonych pozycjach głowy bardzo mnie uciska. A wizyta u endo dopiero 9 maja, więc do operacji jeszcze trochę...

No nic, idę klatkę myć.

Acha, kot się zesikał do Asi trampek:wściekła/y:
Dziunka to zły objaw idź do lekarza i powiedz o tych objawach, moze masz wskazania do wczesniejszej wizyty. Aż strach pomyśleć co się może stać do maja jeszcze daleko.

Sto lat dla solenizantów!!!!

Pawel dzisiaj sam siebie przeszedł od 6 do 20.30 na nogach, po basenie, po godzinie biegania na dworzu w tym wietrze, po zakupach i spał w ciagu dnia tylko 50 min. Kąpał się dzisiaj w wannie ze swoją 6letnia kuzynką i był zachwycony. Bo wnuki przyjechały do babci na weekend. futryny w drzwiach latają, dzieciai szaleją, energia ich rozpiera. Tylko Paweł byl się wybiegac na dworzu bo reszta bała się wiatru. moze jestem "głupia" ale Pawel zawsze po szczepieniu choruje na 5 doba wiec teraz latamy na dworzu na wypadek gdybysmy mieli zostac zamknieci w domu na tydzien.

Pawel po szczepieniu prawie 13kg i 84cm. Od ostatniego szczepienia 4 cm w górę!!!!

Martuś i Mirku:

Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

images

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry