reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

U nas nocka znowu koszmarna te zębole nie odpuszczają, kupa prawie wylała się z pieluchy, teraz panicz śpi ale ledwo żyje po tym marudnym poranku. A tu jeszcze obiad trzeba ugotować. Pogoda paskudna wieje i pada brrrr.

reklama
No widzisz a Marcel sobie nic z tego nie robi :D
Fajnie szybko Asi wyszły :D i sie zdziwiłam ze na obrazku od razu tyle zębów :D az sprawdziłam czy to od Was czy np z Iloną nie pomyliłam hahahaha

ps. Marcel własnie zjadł II śniadanie [cała kajzerka z masełkiem + jogurt jogobella gruszkowy] no i śpi. A ja lece znów cyknąć pare fotek coby wystawić jakies ciuszki na sprzedaz. Ludzie oszaleli. kupują juz letnie rzeczy. Wiec to co wiosenne nie sprzedałam wystawie ja jesien a teraz śmigam z letnimi.

Niestety nie szybko. Te dolne czwórki wyłaziły już od daaaawna, wielkie gule, potem gule się zmniejszały i na nowo puchły. A na dwójki narzekałam jeszcze chyba wczoraj ze nie ma ich ani widu ani słychu,a tu teściowa mówi mi po południu że dwójki wychodzą:-D przyjrzałam się porządnie i faktycznie, przebiły się już, ale leeedwusio je widać.

Jedno jest pewne że Asi zęby wychodzą równo parami:tak: najpierw były dwie górne jedynki, potem dwie dolne, potem dwie górne dwójki, potem dwie górne czwórki, teraz te dwie dolne czwórki i dolne dwójki. Teraz czekamy na trójki (gdzieś znalazłam info że wszystkie siekacze powinny wyjść do 9 miesiąca?????), bo piatki to dopiero od 20 miesiaca do 3 lat wychodzą.

U nas nocka znowu koszmarna te zębole nie odpuszczają, kupa prawie wylała się z pieluchy, teraz panicz śpi ale ledwo żyje po tym marudnym poranku. A tu jeszcze obiad trzeba ugotować. Pogoda paskudna wieje i pada brrrr.

Ojojoj zdrowia!

Dziunka zainspirowałas mnie i dzis umowiłąm sie na 14 na farbe i henne :) Antonio oczywiscie ze mna :) teraz spi a ja pije kawke!!!
Mama ten Wasz syna ma spust :O :)
Pathanka oby dzien był lepszy od nocki i poranka!!!!

Dziunka a Ty kiedy sia farbujesz?

Dziewczyny tak piszecie o farbowaniu wlosów , ze i ja zaczełam sie zastanawiac nad kolorem. Chce jakis ciemny blad, jasny braz, widziałyście coś fajnego?? No i koniecznie musze sie wybrac w tym tyg na solarium bo blada jestem ze szok, a ślub juz niedlugo hihihi

Ostatnia edycja:
Dziunka zainspirowałas mnie i dzis umowiłąm sie na 14 na farbe i henne :) Antonio oczywiscie ze mna :) teraz spi a ja pije kawke!!!

Martolinka a i dobrze - niech je na zdrowie :tak: ostatnio jednak zauważyłam ze wyszczuplał pomimo tego ze ładnie je, ale chyba poszedł na długość :happy:
Zjedzona cała kajzerka rzadko sie zdarza. Zazwyczaj to tak 3/4 a przy gorszym dniu to połowa. Ale Marcel dzisiaj ma dobry dzien bo mlecza wypił 270 i mu brakło a zazwyczaj miał na styk. Zobaczymy jak mu z obiadkiem pójdzie.
A ja włosy robie za m-c. Po pierwsze mam dość tej kitki po drugie widać mi siwe włosy po trzecie chce zmian. Ale to dopiero za m-c bo bede u rodziców - tam znam fryzjerów, mam z kim małego zostawić i jest moja psiapsióła a ona to taka paniusia modnisia i każe jej coś wymyślic w czym mi bedzie fajnie :D moze jeszcze z nią na ciuchy wyskocze.....zobaczymy. Chce coś zmienic zeby nie wyglądać jak dziewczynka. I dupa blada jakas baba obudziła mi Marcela dzwonkiem i ile on spał?? Godzine? i chyba go teraz z pół godz usypiałam i dupsko. Widze juz ten dzien ;/

Ostatnia edycja:

Ooo Ty zdrajco! Mogłabyś poczekać na koleżankę a nie tak się wybijasz ponad szereg:-p:laugh2:
Ja się farbuję wtedy kiedy mój A mi rzuci kasą;-):-D

Dziewczyny tak piszecie o farbowaniu wlosów , ze i ja zaczełam sie zastanawiac nad kolorem. Chce jakis ciemny blad, jasny braz, widziałyście coś fajnego?? No i koniecznie musze sie wybrac w tym tyg na solarium bo blada jestem ze szok, a ślub juz niedlugo hihihi

No właśnie, tak dziś myślałam o Twoim ślubie :tak:

Ja mam ochotę skonsultować się z jakimś stylistą:tak: ciekawe jakie są ceny takich usług.

Dziunka a co myślałaś??

Muszę wam powiedzieć, ze przeraża mnie myśl ze bede podchodzić do ołtarza i wywine orła hahahahah. Nie chodze w wysokich butach, stale na plaskim a do sukienki musze miec jakis obcas :zawstydzona/y:

Dziunka a co myślałaś??

Muszę wam powiedzieć, ze przeraża mnie myśl ze bede podchodzić do ołtarza i wywine orła hahahahah. Nie chodze w wysokich butach, stale na plaskim a do sukienki musze miec jakis obcas :zawstydzona/y:

A tak, ze to już niedługo i ze Ci fajnie :)

Musisz mieć obcas? Możesz mieć taki niski przeciez.

Mi też marzy się ślub... ale nie żaden z pompą, absolutnie! Taki kameralny, gdzieś daleko, najlepiej tylko my dwoje i świadkowie, w domku, w lesie:-D i jeszcze zeby padał deszcz i było na maksa romantycznie!!!! I na maksa wygodnie, żebym dobrze się czuła w swoich ciuchach ( a więc zero obcasów hihi). Żeby bosko po prostu było...

A tak, ze to już niedługo i ze Ci fajnie :)

Musisz mieć obcas? Możesz mieć taki niski przeciez.

Mi też marzy się ślub... ale nie żaden z pompą, absolutnie! Taki kameralny, gdzieś daleko, najlepiej tylko my dwoje i świadkowie, w domku, w lesie:-D i jeszcze zeby padał deszcz i było na maksa romantycznie!!!! I na maksa wygodnie, żebym dobrze się czuła w swoich ciuchach ( a więc zero obcasów hihi). Żeby bosko po prostu było...

Wiesz ja i tak nie ubiore jakiejs 10cm szpili ale dla mnie każdy obcas to już dużo za dużo hehehhehe
Ja też najchetniej poszłabym na swój slub tylko z N i świadkami, ale tak sie nie da niestety. Wogole nigdy nie lubilam wystepowac publicznie, byc w centrum zainteresowania i troche mnie to przeraza. Wszyscy beda na nas patrzec , a ja ze stresu chyba zapomne jak sie nazywam hihihihiih
Sluchaj a moge spytac czemu nie macie/nie bierzecie ślubu??

reklama
Dziunka mi dzis wpłyneła kasa za prace maturalne to szaleje :p

Ilona miałam dokłądnie takie same odczucia jak Ty :) i najlepiej było już po ślubie jak byliśmy sami , spacer po plaży, kolacja u Francuza . Ciuchów nie zdjelismy- ja w sukience , M we fraku :) chociaz ten jeden dzień :)

Do góry