reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej.
Przefarbowałam się ale musze nanieść poprawki bo nie złapał kolor w jednym miejscu , wyszły troszke ciemniejsze ale nie jest źle.

reklama
Witajcie:tak:
Dzis pogoda juz nie taka cudowna :-(a szkoda!!!
Czekam aż pralka skończy prać i uciekam do miasta pozałatwiać kilka spraw.

Etna powodzenia dziś u hepatologa!!!!
Anawawka co z Tobą?

Etna ta aktorka to Maglaena Walach. Jest to przepiękna kobieta. Chyba ma naturalny ten kolor a do tego cudna buzia!!!

Hey kobitki! Moje dziecko właśnie rysuje abstrakcje w swoim bloku a ja zaraz musze kawusie... Pogoda dziś tragiczna, aż się nic nie chce. Dobrze, że wczoraj porobiłam sobie na obiad kotlety warzywne więc tylko ugotuje ziemnioczki i gotowe hehe...

Dziunka ja swój rudy musze odnowic a efektu u Ciebie jestem ciekawa :)

Ja też:-p

Hej dziewczynki, u nas dzień po znakiem kataru. Alusia smarkała i kaszlała z tatusiem w domu, a ja w pracy.
W nocy po pólnocy zaczęła kaszleć i rzucac sie po łóżku tak że właściwie w ogóle nie spalam, koszmar jakiś - dziś kaszel jest już bardziej mokry wiec może bedzie trochę lepiej...

Poza tym przydarzyła jej sie kupa w wannie :D. Poznałam po zgoździłaym spojrzeniu że coś jest nie tak i niestety była - przyklejona do dna - FUJ :/

A jeśli chodzi o przyjemniejsze tematy to mamy zarezerwowaną kwaterkę w Gdańsku na drugą połowę lipca, więc może uda nam się spotkać nadmorskie dziewczęta :D ?

Zdrówka dla Alusi!!!

Co do kupy - Asia ostatnio takie bąki w wannie puszczała, trzy serio, głośno było w całym bloku:-D ale kupy nie było ;-)

Co do wczasów! Już nie mogę się doczekać naszego spotkania :-)

Matra zapomniała tylko dodać, że między autobusem i domowym obzarstwem bylo dzwiganie dzieci i wozka na 10 piętro bo winda wysiadła :p
a potem na to konto się obzarłyśmy hihihi

OOOOOOOOO MAAAAAATTTTTKKKKOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez mam strasznie romantyczny wieczor: musze zrobic lozko i polozyc sie
znowu sama spac

jesli chodzi o kolor wlosow to podoba mi sie ten:

9ahk0406abnr00.jpg

Mi też, zawsze podniecam się jak widzę jej włosy w Mjak miłość:-D

Witajcie:tak:
Dzis pogoda juz nie taka cudowna :-(a szkoda!!!
Czekam aż pralka skończy prać i uciekam do miasta pozałatwiać kilka spraw.

Etna powodzenia dziś u hepatologa!!!!
Anawawka co z Tobą?

Etna ta aktorka to Maglaena Walach. Jest to przepiękna kobieta. Chyba ma naturalny ten kolor a do tego cudna buzia!!!

Raczej nie. W necie jest sporo jej fotek od blondu po ostry rudy.

Asia dziś się obudziła z zapyziałą buzią. Mam nadzieję ze jest tylko niewyspana.

Hej dziewczyny :)

wczoraj bylam u dentysty kilka godzin zanim mnie przyjela;( ale na szczescie wszystko mam zrobione, dwie wizyty i zabki wyleczone:) bez znieczulenia hehe;) ale jak robila z dwojka to bolalo troche. Ale niestety musze jednego wyrwac;( nie dalo sie Go uratowac (moje zaniedbanie), jutro jade do chirurga i ma sie go pozbyc;) jeszcze nie mialam zeba wyrywanego:) no oprocz mleczakow :p
wracam do domu 14tego (za tydzien w czwartek), czas w Polsce mi super leci, ale chce juz wracac do meza;)
dzisiaj pogoda w miare, nie ma sloneczka ale na szczescie nie wieje.
Mlody wlasnie spi w najlepsze a ja siedze w domu i czekam az powracaja z pracy i szkoly;) dzisiaj jeszcze koelzanke odwiedze, w weekend ma wpasc kuzynka i jakos zleci mam nadzieje:)
anadri piszesz, ze pozbylas sie wozka a masz jakis teraz? Czy Krystianek na nozkach tylko?:)
dziunka kiedys pytalas gdzie jestem w Polsce, sorry dopiero teraz sobie przypomnialam o tym, pod wadowicami :)

tez sie zastnawialam ostatnio czy nie zrobis sobie rudego :) ale na razie chyba nie, juz 2 lata nie farbuje wlosow i fryzjerka w sumie za kazdym razem mi powtarza, ze nie musze bo moj wlasny mam jak farbowany ale ja bym chciala cos chyba jednak zmienic:)

dzien doberek :)
... wstalismy 2 godzinki temu a juz jestem wykonczona ... musze szybko odbudowac kondycje bo mały mnie doprowadzi do zawału serca ! nie nadazam biegac za nim :D

Polaa kupiłam na ebay'u zwykła spacerówkę Hauck:

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
fajny tez wózek :) a wiecie co? Marcelowi sie ostatni czwórka przebija i wiecie co? jeden szpic wychodzi ale skórka/dziąsło zamiast sie rozejść to tak dynda normalnie jakby oderwał sie kawałek i ząb wychodzi....dziwnie tak jeszcze nie mieliśmy a to sobie tam dynda :D

MAMA a krwawi albo mały daje znac że mu to przeszkadza? bo jesli tak to lepiej smigac do dentysty. a jak nie to zostawic w spokoju i "nie wtracac sie" :D

aaaaa Marta rusz du..ę !! (uzależniona)

Hej dziewczyny :)

wczoraj bylam u dentysty kilka godzin zanim mnie przyjela;( ale na szczescie wszystko mam zrobione, dwie wizyty i zabki wyleczone:) bez znieczulenia hehe;) ale jak robila z dwojka to bolalo troche. Ale niestety musze jednego wyrwac;( nie dalo sie Go uratowac (moje zaniedbanie), jutro jade do chirurga i ma sie go pozbyc;) jeszcze nie mialam zeba wyrywanego:) no oprocz mleczakow :p
wracam do domu 14tego (za tydzien w czwartek), czas w Polsce mi super leci, ale chce juz wracac do meza;)
dzisiaj pogoda w miare, nie ma sloneczka ale na szczescie nie wieje.
Mlody wlasnie spi w najlepsze a ja siedze w domu i czekam az powracaja z pracy i szkoly;) dzisiaj jeszcze koelzanke odwiedze, w weekend ma wpasc kuzynka i jakos zleci mam nadzieje:)
anadri piszesz, ze pozbylas sie wozka a masz jakis teraz? Czy Krystianek na nozkach tylko?:)
dziunka kiedys pytalas gdzie jestem w Polsce, sorry dopiero teraz sobie przypomnialam o tym, pod wadowicami :)

tez sie zastnawialam ostatnio czy nie zrobis sobie rudego :) ale na razie chyba nie, juz 2 lata nie farbuje wlosow i fryzjerka w sumie za kazdym razem mi powtarza, ze nie musze bo moj wlasny mam jak farbowany ale ja bym chciala cos chyba jednak zmienic:)

A to daleko ode mnie.

Wstawiaj fotkę bo teraz mnie zaciekawiłaś z tym kolorem włosów;-)

dzien doberek :)
... wstalismy 2 godzinki temu a juz jestem wykonczona ... musze szybko odbudowac kondycje bo mały mnie doprowadzi do zawału serca ! nie nadazam biegac za nim :D

Polaa kupiłam na ebay'u zwykła spacerówkę Hauck:

Bardzo ładna:tak:

fajny tez wózek :) a wiecie co? Marcelowi sie ostatni czwórka przebija i wiecie co? jeden szpic wychodzi ale skórka/dziąsło zamiast sie rozejść to tak dynda normalnie jakby oderwał sie kawałek i ząb wychodzi....dziwnie tak jeszcze nie mieliśmy a to sobie tam dynda :D

Auaaaa boli mnie już całe dziąsło:szok:

Zapomniałam powiedzieć że w koncu czwórki pięknie wyszły, teraz rosną w górę a i dwójki się ruszyły HURRA!

reklama
Auaaaa boli mnie już całe dziąsło:szok:

Zapomniałam powiedzieć że w koncu czwórki pięknie wyszły, teraz rosną w górę a i dwójki się ruszyły HURRA!

No widzisz a Marcel sobie nic z tego nie robi :D
Fajnie szybko Asi wyszły :D i sie zdziwiłam ze na obrazku od razu tyle zębów :D az sprawdziłam czy to od Was czy np z Iloną nie pomyliłam hahahaha

ps. Marcel własnie zjadł II śniadanie [cała kajzerka z masełkiem + jogurt jogobella gruszkowy] no i śpi. A ja lece znów cyknąć pare fotek coby wystawić jakies ciuszki na sprzedaz. Ludzie oszaleli. kupują juz letnie rzeczy. Wiec to co wiosenne nie sprzedałam wystawie ja jesien a teraz śmigam z letnimi.

Ostatnia edycja:
Do góry