reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja już rozpoczełam wieczór :tak:M pojechał po zakupki , Antek spi. Biorę się za "Zwierciadło".
cały czas pada ten przeklęty deszcz:-(
anawawka dobrze , że się odezwałaś!!!

reklama
Ja się witam wieczornie ;))) Konrad śpi a mąż bawi sie swoją nową zabawką wiec mam czas tylko dla Was i mojego facebooka :))) Troszku jestem zmeczona bo latałam z koleżanką za sukienka dla niej bo jest świadkową. Ja dziś odebrałam mój chlebaczek i cukiernice hehe... :))) Muszę zorganizować im miejsce :))) Taka mała rzecz a cieszy...

ja ciągle wywalalam te nakrętki ( w zyciu nie przyszłoby mi zbierac ich ) a teraz zaczęlam zbierac mam z ok 10 :)
Moj Olis jeszcze się bawi w piżamce, o 19 niby mega spiący a teraz nie. Nie biorę go jesdzcze do spania bo się bardzo ładnie bawi klockami :) dam mu jeszcze chwilkę :)
mi dzis przyszły zakupy z allegro, 5 paczek, czekam jeszcze na 3 :)

mi przyszło do glowy po soatatnim konkursie. Jak Kuba był mały to też byl ale myślalam, ze to jednorazowa akcja, a potem w zeszlym rok jak zobaczyłam, ze jest kolejny to stwierdzialam, że może i będzie jeszcze jeden i oto jest

mam nadzieję, że nie bedzie mu to przeszkadzać. Ja mam na ósemkach take nachodzące dziąsło - takie które się nie rozeszło tylko został taki "ogonek" i nachodzi na ząb. I jest to strasznie wkurzające bo bardzo trudno pod nim wyczyścić, szczoteczką się podrażnia i boli :/
to jest tzw "kieszonka" - ja mam to samo i przez to dziąslo miałam już dwa razy stan zapalny i antybiotyk za tydzien w czwarte wyrywam tego mądrego zęba na NFZ u chirurga bo mam juz dosc. Boję się jak diabli, ale chcę mieć to za sobą. Mam jeszcze 2 mądrości, ale z tymi nic się nie dzieje.
Ja na chwilkę,,, żyjemy, latamy jak głupie po dworzu, w Gliwicach kazali nam czekać na zabieg zamknięcia zapinką do 3 roku życia, za pół roku kontrola,, sama nie wiem co robić - muszę jakoś to ogarnąć i zaakceptować, że sprawa szybko się nie skończy.
Wczoraj poczytałam Was, ale odpowiedzieć mi się nie udało, dziś w pracy brak neta, a teraz ... czas dla kobitek. Postaram się ogarnąć WAS wieczorkiem.
Dziunka - mam nadzieję, że z Asią wszystko już dobrze, bo wczoraj ten opis szpitalny mnie zmroził....
Może i dobrze że wam kazali poczekac. U dzieci sie wszystko zmienia i moze bedzie poprawa. Jesli chodzi o to czekanie to cie rozumiem, sama musze czekac na wizyte 6 miesiecy żeby zobaczyc co się dzieje z wadą serca Pawła. Na szczescie wizyta już na samym poczatu czerwa.

ja ciągle wywalalam te nakrętki ( w zyciu nie przyszłoby mi zbierac ich ) a teraz zaczęlam zbierac mam z ok 10 :)
Moj Olis jeszcze się bawi w piżamce, o 19 niby mega spiący a teraz nie. Nie biorę go jesdzcze do spania bo się bardzo ładnie bawi klockami :) dam mu jeszcze chwilkę :)
mi dzis przyszły zakupy z allegro, 5 paczek, czekam jeszcze na 3 :)
Ja juz nie daje sie bawic po kapaniu bo bym chyba nad tym urwisem nie zapanowala, po kapaniu juz spanie ewentualnie ksiazka czytana przez mamę, ale juz w pokoju pali sie tylko lekkie swiatelko a pawel w lozeczku.

Ja dzisiaj dalej sama, ale mąż wraca ok 1/2 w nocy wiec moze chociaz sie przytule bo o 6 do roboty trzeba wstac.

Dziunka ja bede milczec ja .....

reklama
to jest tzw "kieszonka" - ja mam to samo i przez to dziąslo miałam już dwa razy stan zapalny i antybiotyk za tydzien w czwarte wyrywam tego mądrego zęba na NFZ u chirurga bo mam juz dosc. Boję się jak diabli, ale chcę mieć to za sobą. Mam jeszcze 2 mądrości, ale z tymi nic się nie dzieje.

Laseczki teraz tak mysle i na dolnej czwórce tez był kawałek dziąsła który nachodził na zęba mimo ze ten był juz wyrośnięty. Ale jakoś w miare upływu dni zasuszało sie to i pewnego dnia odkryłam czysty ząbek. A co do aktualnie dyndającego kawałka na górnej czwórce u Marcela to sie sprawa rozwiązała sama...... po prostu odpadło to dzisiaj przy wieczornym myciu zębów. Marcela nic nawet nie zabolało wiec musiało sie tylko trzymać minimalnie. A i dobrze, nie bedzie mnie to wkurzać...

Do góry