reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Gratki Cleo 12 zębów bomba.
Etna, martolinka i główna sprawczyni zamieszania;-)dziunka - miłego spotkania
Ja dopiero dziś zauważyłam , że Gosiak posiada górną drugą dwójkę:-D, a jeszcze 3 dni temu jej nie było, za to nie wspomnę o pozosdtałych zębach, bo królewna nie chce pokazywać ząbków zupełnie.
Moja jedna śpi, a druga wariuje. Więc dzień jak co dzień. Na dworzu wieje, zimno, gdzie ta wiosna??

reklama
U nas też wiosny nie ma. Zaraz odwiedzi nas teść z Warszawy wiec musze lecieć obiadek wstawiać. Mała dziś płakała w nocy strasznie-chyba jakis koszmar miala. Życze wszystkim spokojnego weekendu.

Mama - ło matko, moja padła koło 13 do 15 , a teraz Hanka odpłynęła :szok: - coś w takim razie będzie trzeba wymodzić jak wstanie, bo kobitka dam na dzisiaj wycisk wieczorny... i spać pójdzie po 23. wrrrrrrrrrr

Zdrowia życzę, miłego wieczorka i znikammm

Mój Olis spał 10.30-12 i dziadka uciszalam a sama go obudzilam zwalilam cos, tak wiec nie spi od 12 i biorę go teraz na przetrzymanie. Dla mnie super bo zasnie wczesnie.

Boziu zrobilam drozdzóweczki!!!!!!!!!!! Juz zjedzone prawie wszystko :(

Chelsea buns

potem wkleję zdjęcie moich :) DZIEWCZYNKI POLECAM!!!!!!!!!!

19.45 i mój Olis spi :) Padł sam w łóżeczku przy tatusiu a ja robilam mu mleczko po kąpieli. Cały wieczór dla siebie - idę leżeć, leżec i leżec :)

Ostatnia edycja:
A tu co tak cichutko wszystkie odpoczywają po sobotnich imprezkach. Miłej niedzieli dla wszystkich mamusiek i dzieciaczków. My wybywamy na zakupy jak panicz wstanie brrrr wolałabym do lasu na spacer, ale nie ma innej rady trzeba zmienić garderobe na wiosenną.

MAMA może to faktycznie od ząbków. Jaśko też jak szła mu dolna czwórka to robił strasznie brzydkie kupy, a przy pozostałych zębach nie było czegoś takiego.

Pathanka to raczej od zębów bo dzisiaj są kupska normalne a wczoraj 2 ale takie średnio sztywne :D a wczoraj tez go bardzo męczyły zęby oj sie działo......ale musi przebic sie ostatnia czesc czwórki i wychodzi lewa dwójka....

Ale tu ciszaaaa.
My też zmęczeni noc jakaś taka byle jaka. Księżyc był super, pełnia, więc może dlatego. Ząbki też nam lezą, ale nie widać ich...
Mamy upadkowy dzień , obie zlatują z różnych rzeczy. Hanka nawet ma po raz pierwszy rozwalony podbródek, wygląda jakby dostała w niego...
A mój ojc z oimu kardiologicznego przeszedł na ogólny, także powoli idzie ku dobremu.
Znikam, bo Gośka siedzi na moich kolanach, je banana i od czasu do czasu klika....

reklama
Ale cisza:szok:

Wczorajsze spotkanko super! Nie robiłam zdjęć i teraz żałuję!

Antek super wchodził i zjeżdżał SAM ze zjeżdżalni, tylko kilka chwil mu zajęło aby się nauczyć a potem szalał na całego:tak: A Pawełek Etny to w siódmym niebie, latał za Julką, wszędzie wózki, lalki więc zachwycony ;-) No i wyjść z podziwu nie mogę jak wcinał obiad widelcem - takim dużym, jak my jemy:tak:

My już po parku, kaczki najedzone chyba bo chlebem pogardziły:dry:z wczorajszych ziemniaków zrobiłam moje pierwsze kopytka - wyszły PYCHA!

Zaraz chyba pójdziemy na drugi spacer, zgubić obiad:blink:

Do góry