reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Synek spi ufffffffff.................
a się bałam bo w dzien mi spal 4 godziny i z trudem go obudzilismy. wykapalam go na wszelki wypadek dopiero po 20, wymeczylam go w wodzie z dobre 20 miniut i padl anioleczek. Ja siedze przed kompem chyba dzieki dwum kawa i braku snu w dzien, wczoraj o tej godzinie po popoludniowej drzemce juz spalam. dziwne to zjawisko

My z pawlem tez sie wybieramy do Dziunki i ja tez robie salatke :)
Mysle ze maly po tym 4 godzinnym snie bedzie juz zdrowy i wytrzyma podroz samochodem
Maz za kulkiem do 2 ajjj szoda mi go, ale co zrobic

reklama
Hej.U nas niestety nieciekawie.W skrócie napiszę.Musimy szukać nowego mieszkania,bo właścicielka zazyczyła sobie znów 1500zł odstepnego za przedłuzenie umowy wynajmu wiec nie stac nas na to i mieszkać za tyle w tych 32m,troche przesadziła, wolimy wynajac inne... Poszłaby na reke bysmy dawali jej w ratach ale 700zl nie bedziemy im placic bo za tyle mamy o wiele wieksze mieszkanie.Mój B zaczał pracować od 14tej í ciezko mi wymyslec opíekę dla małego kiedy ide do szkoły.W tym miesiacu jestesmy pod kreska z kasa...Ehh...nawet neta nie mam dobrze,ze w tel mam to do was napisałam.trzymajcie sie cieplutko.

Martolinka czytasz w moich myślach:-)

znam fajny przepis na sałatkę z selera,wychodzi przepyszna mimo moich obiekcji jak usłyszałam przepis ale warto :-)zeżarłam całą michęęęę

seler spory
mandarynki
majonez
szczypta soli

seler na tarce grube oczka,mandarynki kroimy na 3 czesci wrzucamy majonez sól mieszamy i smacznego.

Agrafka - wow, w podstawówie specjalnie wybieraliśmy się w odwiedziny do piekarni i dostawaliśmy chleb gorący... mniammm ... już nigdy potem mi tak chleb nie smakował, nawet ten pieczony w maszynie do chleba.
Ania - jak u Was wychodzą chleby z tej mieszanki? My jedziemy zgodnie z przepisami z instrukcji obsługi i powiem szczerze, że najlepszy chleb jest od razu po upieczeniu albo chałka,,,
Etna - jak śpi to się regeneruje;-) po chorobie. Fajnie, że się spotykacie
Wyjatkowa - trzymam kciuki by się ułożyło i byście wyszli na prostą.
Cleo - jeszcze takiej sałatki nie jadłam.. seler z mandarynką, seler z rodzynkami mi smakuje;-)
Moje kobitki padły po 21, standard więc, zdziwiliśmy się, jak starsza nie chciała byśmy z nimi poleżeli, a się okazało, że zaplanowała rozrabianie:-D i zonk... bo tata w końcu przyszedł i musiały grzecznie w łóżeczkach leżeć:-D

anawawka powiem ci że najbardziej mi smakuje słonecznikowy ale z dynią też dobry , no i u nas to 1 dzień i po chlebie ale jak kiedyś upiekliśmy dwa różne to mieliśmy na dłużej i były dobre , na pewno lepsze niż te sklepowe

kurde ale akcja. Marcel sie przebudził i zwymiotował ;(((((((( juz jestem posrana za przeproszeniem. Boje sie tego cholernego wirusa........ Mam jednak nadzieje ze po prostu nie odbilo mu sie po mleczku bo zasnął jak tylko wypluł butle albo z przejedzenia bo tez sporo zjadł...... no i moze dlatego.......przekonamy sie do rana. Oby to nie wirus :hmm:

Witajcie,
na chleb sklepowy trzeba miec po prostu swoje miejsce , ulubiony i sparwdzony chleb :) ja nie narzekam :) ale podziwiam mamy ktore pieka , bo taki dom pachnacy chlebkiem do razu dobrze sie kojarzy :)
mimo wszytsko Ula napisz , czy buleczki wyszły dobre , bo moze sama sie zmobilizuje :) sa takie jak maslane? czy inne?
nie ma sie co zloscic , bo szkoda marnowac energie :)

DZIS Antek przespał całe 12 godzin , cała noc bez obudzenia!!!!!!!!!!! hurra :p wiedziałam ,ze to kiedys nastapi :D
Wkleje dzis przepis na sałatke z selera naciowego :)
My jzu po sniadanku , wybieramy sie jeszcze przed basenem na spacer

mama jak Marcel?

reklama
a dziekuje w miare dobrze. wymioty jednorazowe......... chyba po prostu coś mu "usiadło" na żołądku. Kupki tez OK wiec nie mam juz stresa. Jednak ząbkujemy ostro od rana taki płacz i lament ze ja juz nie moge.......juz sama nie wiem jakie zeby ida......chyba wszystkie na raz :"(((

wzięłam Marcela na ręce zeby uspokoić a on mi biedaczek padł na ramię i usnął w 2 min...... niesamowita uczucie :)) biedny mój niuniek....

Ostatnia edycja:
Do góry