reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Wyskoczyły mi na przedramieniu takie małe czerwone krostki, głownie na lewej rece, nie bardzo wiem co to jest. Mama mnie wystraszyła ze to może różyczka, ale czytałam w necie ze wysypka pojawia sie za uszami, na twarzy i ciele. Moze to jakies uczulenie lub otarcia co?? Kurcze zestresowałam sie. Dziewczyny jak wyglada różyczka??

reklama
anawawka dzieki. Probuje sie dodzwonić ale lipa ...
Wracajac do Twoich dziewczyn to sa niesamowite, Starsza to mistrzyni cietej riposty :)
Dziunka a ile wiecej bedziecie tam placic?

dzień dobry :)
u nas nocka spokojna. maly obudził się bez gorączki i w świetnym humorze, więc jestem pełna optymizmu. dziś znów piekna pogoda, ale chyba posiedzimy w domku tak na wszelki wypadek.

martolinka i ilona - zdrówka Wam życzę !!

Dziunka, własnie dużo więcej będziecie płacic? może wystarczy jakas robótka chałupnicza w domku?

Dziś obudziłam sie rano i nie mogąłm tego cholernego oka nawet otworzyc . W przychodni dowiedziałam sie, ze tylko jeden pan doktor przyjmuje, pozostali chorzy. Pani odeslala mnie do okulisty a tu sie okazuje , ze nie przyjmuje bo nie podpisał kontraktu z NFZ. Jakas paranoja!!!
mam jeszcze numery do dwóch innych okulistow w Sopocie , ale tam nikt nie odbiera i poza tym nie wiem , czy mnie przyjma bez skierowania od ogolnego

Słuchaj, ale to pilna sprawa, może lepiej idź prywatnie. U nas takie wizyty kosztują najwięcej 80 zł, wiesz, z okiem nie ma żartów:no:
Państwowo się u nas nie dostaniesz, trzeba przyjść rano o 5 i czekać w kolejce a i tak nie powiedziane że Cię przyjmą.

Wyskoczyły mi na przedramieniu takie małe czerwone krostki, głownie na lewej rece, nie bardzo wiem co to jest. Mama mnie wystraszyła ze to może różyczka, ale czytałam w necie ze wysypka pojawia sie za uszami, na twarzy i ciele. Moze to jakies uczulenie lub otarcia co?? Kurcze zestresowałam sie. Dziewczyny jak wyglada różyczka??

Nie, chyba nie różyczka. Masz na coś uczulenie? Jakiś np. metal?

anawawka dzieki. Probuje sie dodzwonić ale lipa ...
Wracajac do Twoich dziewczyn to sa niesamowite, Starsza to mistrzyni cietej riposty :)
Dziunka a ile wiecej bedziecie tam placic?

Tzn to wygląda tak.
Nasz właściciel chce 300 zł podwyżki.
Więc: 800zł wynajem+450zł węgiel i drzewo+ok.200 zł opłat =1450zł na miesiąc

A nowe mieszkanie to: 1000zł wynajem+ok.500zł opłat(czynsze, różne opłaty typu palenie światła na klatce i w piwnicy haha, prąd, gaz, woda) = 1500zł na miesiąc

Więc to samo, a nawet i lepiej, bo nie czeka nas remont dachu, mieszkania, wymiana okien;-) No i trzy pokoje.

Anadri a jaką pracę masz na myśli?
Chciałabym mieć jakieś małe książki do księgowania, ale skąd tu znaleźć, przecież nie będę chodzić po ulicy i wołać firmy do siebie ;-)

Ostatnia edycja:
Dziunka chyba pojde prywatnie. Swissmed na MOrenie jest do pozna otwarty. Ja raczej do lekarzy nie chodze, ale nie widze zadnej poprawy a wrecz jest coraz gorzej.
Dziunka mysle , ze nie masz sie co stresowac M mówił , ze A zmienił prace na lepiej platna wiec bedzie dobrze. Nie bedziesz musiała sie martwic o piec itp

dziunka to czym Ty się martwisz kobieto !! ciesz się ! pewnie stresuje Cię po prostu sama świadomośc przeprowadzki :) będzie dobrze! ja przezyłam takowe 4 w ciągu jednego roku, więc chyba już magisterke moge robic hahahaha.

Dziunka nie mam pojecia czy jestem na cos uczulona. Wczoraj jedynie umyłam rece w plynie do naczyn chyba pur, ale zeby on mnie uczulił na przedramieniu??

reklama
anadri mój odkąd wstaje około6 o 11 ma zazwyczaj odlot więc ja mam już spokój i ciszę :)
byliśmy na krótkim spacerku , a po obiadku wybierzemy sie nad morze zobaczyc czy ktos na krze nie pływa :)

Do góry