reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
witam się szybko, lece pod prysznic, bo dzisiaj dyrektor zaprosil nas tzn nauczycieli na obiad i kawe do knajpy. Wiec dzisiaj baluje, a mąż w domu. Ale jade samochodem bo i tak bym zasnela po lampce wina :)

dziunka 1500zl to strasznie duzo, ale co zrobic :(

wszystkiego dobrego z okazji naszego swieta

Martolinka do lekarza migusiem

drogie mamy wklejam link do wstrząsającego materiału o matce , która katuje swoje 5 letnie dziecko
YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona
przeczytajcie co pisze jego ojciec , obejrzycie choć fragment . Potem proszę podpiszcie petycję żeby to dziecko uratować , tyle mozemy zrobić dopóki prokuratura umywa ręce.
::::::www.petycje.pl::::::Ratujcie 5-letniego Szymona katowanego przez matk!

i prosze nie przechodzmy obok tego obojetnie , nie udawajmy , ze nie ma tego problemu. Jestesmy matkami!!!!
jestem wstrzasnieta

Anadri zdrówka dla maluszka!

Marta CO Z TOBĄ?

Ale mieliśmy spacer!!! Po równe 4 km w jedną stronę. W pierwszą - spacerkiem, słoneczko świeciło, cieplutko. Z powrotem już ciemno, z dwoma wózkami i dzieckiem które chce chodzić po chodniku - a raczej biegać w różne strony świata. W końcu musieliśmy ją wsadzić z powrotem do wózka, dla jej bezpieczeństwa i ona natychmiast wstawała. Potem nie byliśmy w stanie jej utrzymać - my - dwie dorosłe osoby!:szok: Na ręku nie, do wózka nie, tylko na nogi. Ale że daleka droga to niestety trzeba było ją do wózka na siłę, pasami przypiąć na maksa, biedactwo płakało prawie całą drogę:-( serce mi się krajało, już nigdy nie ruszę się nigdzie bez chusty!!!!

edit: wiem, na chustoforum też akcja.

Dostałam Maść z antybiotykiem Cortineff i ma byc po 3 dniach lepiej . Powinnam tez isc do okulisty na pobranie wydzieliny z jeczmienia zeby zobaczyc co wywołuje to paskudztwo , które co jakiś czas wraca. Najblizszy termin uwaga- 19 marca

martolinka wlasnie wyslalam ta petycje, masakra jakas:/ nawet nie doogladalam do konca, pierwsze to co bylo napisane przeczytalam i nie chcialam wiecej. Ale widzialam juz to chyba w Uwadze, nie jestem pewna...biedne dziecko:( co za matka!!

reklama
drogie mamy wklejam link do wstrząsającego materiału o matce , która katuje swoje 5 letnie dziecko
YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona
przeczytajcie co pisze jego ojciec , obejrzycie choć fragment . Potem proszę podpiszcie petycję żeby to dziecko uratować , tyle mozemy zrobić dopóki prokuratura umywa ręce.
::::::www.petycje.pl::::::Ratujcie 5-letniego Szymona katowanego przez matk!

i prosze nie przechodzmy obok tego obojetnie , nie udawajmy , ze nie ma tego problemu. Jestesmy matkami!!!!
jestem wstrzasnieta

Petycja podpisana, naprawde brak słów. Wysłuchałam tego do konca, a to dziecko i tak chce do mamy, a nie do taty. Jak te dzieci nas - mamy - kochaja, bezwarunkowo.

Do góry