reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
żyje, udało się przetrwać!!!!!!!!!!!!

Wymęczona jestem po tym weekendzie a tu trzeba znowu zaczac caly tydzien pracy.
Wiecie co te moje szwagierki to chyba wszystkie rozumy zjadły, żal mi ich. Ale co tam ja z nimi nie sypiam

ogladam x-factor calkiem, całkiem ale takie se hihihi

Martuś spotkanko owszem, ale kiedy :O kto to wie, muszę pomyslec o jakims zwolnieniu i wyrwaniu zeba

dzisiaj pierwszy dzien bez ketanolu wiec chyba zapalenie minelo

Witajcie dziewczyny ;)

mama to akurat byli Polacy a nie Anglicy :)
dziunka no to super, ze sie Wam udalo;) zycze szybkiej przeprowadzki
etna dobrze, ze przestalo bolec :) mnie wczoraj cos zab pobolewal ale chwilowo na szczescie...

ale szybko przeleciala ta niedziela:/ tez wlasnie ogladam x-factor, masz racje etna calkiem calkiem ale takie se:D:D:D

Dziewczyny od dziś dieta - jeszcze nic nie wyczytałam, ale już postęp - zalogowałam się na dukanowskim forum. :-D
Zanim zgłębię temat, po prostu zajmę się dziś zwężaniem mojego żołądka;-)

Kot całą noc ujeżdża drugiego, wyobrażacie sobie, normalnie idzie zwariować, idę go dziś umówić na zabieg. Miauczy, grucha i rucha :-D Sorki:zawstydzona/y: Do tego jakaś orientacja nie ta:-D

Asia wczoraj w dzień spała 20 minut, więc myślałam że padnie najpóźniej o 20. Zasnęła o 22:szok: I to wcale nie chciała spać, a dalej się bawić. Masakra.

My od 6:30 na nogach, słonko świeci, od razu chce się żyć!!!

hej hej no o tej godzinie to na pewno spałam ;p
A nam wczoraj dzien minął spokojnie, rodzinnie i troche nerwowo ;p a to dlatego ze mały psocił jakby go coś opętało.... we dwoje czasami nie dawaliśmy mu rady :) najfajniejszymi zabawkami było stawanie na głowie na fotelu, bieg po łózku w pościeli, wchodzenie na półke w meblościance - tam gdzie niby powinno stac tv.
Poza tym niby nie ma biegunki ale te kupeczki sa takie pół na pół - nie wiem podałam mu smekte ale byc moze to od zęba bo od paru dni przebija sie czwórka - ino przebic sie nie moze pierdoła jedna. Przez to Marcel czasami nie swój. Czy u Waszych maluchów tez sa luzniejsze kupki od zębów?? Bo ja juz sama nie wiem :(

Ja szczerze mówiąc nie analizuję konsystencji kupy;-) Raz taka, raz taka, przeważnie taka po środku, nie za luźna, nie za gęsta. No to wszystko zależy co danego dnia zje:tak:

Ja tez nie analizuje zazwyczaj, jednak po jelitówce juz sama nie wiem czy nie do konca Marcela jelitka doszły do siebie czy po prostu przez postępujące ząbkowanie. U nas zazwyczaj były troszke inne ;]

reklama
Witajcie!!!
szkoda, ze to poniedziałek:eek: kocham weekendy , ale najpierw trzeba na nie zarobić.
Gotuję dla moich panów klopsiki.
Dziunka jak wyjrzałam przez okno to faktycznie buzia sama się uśmiechała :tak: jak skończę obiad to pójdziemy z Antkiem do lasu szukać wiosny:-D
Mama mam nadzieję , ze niedługo wybierzecie się na spacer , Ewelia jak u Was?

Kasiula , gdzie jestes babo okropna!!!!!!!!?

Do góry