Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziunka to satyna bawełniana. Wiec to taka posciel bawełniana z przemiłym dotykiem, ale nie sliska ani nie swiecąca. Mam takie wszystkie posciele są cudowne!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie co....właśnie wyczytałam o trzyletniej Malince, która nagle zaczęła utykać. Zrobiono jej badania - ma nowotwór mózgu i to bardzo rzadki i bardzo złośliwy:-( Straszne:-( Jakby któraś z Was chciała przekazać 1% lub darowiznę mam linki. Rodzice zbierają na metodę naświetlania o mniejszej toksyczności.
Straszne jak życie może w jednej chwili runąć :-(a przecież zdrowa była.
MamaMarcel pytam z ciekawości: czemu nie sadzasz małego na nocnik jak kuca ?? Chyba ze nie lubi nocnika ;-)
Jutro u nas zlot rodzinnych sztywniaków tejsciowa zrobila więc umrę z nudow i padnę z zażenowania(((((
Dziunka, nie mów nawet...
Ja codziennie myślę o tym, że coś się może zdarzyć i aż sztywna jestem ze strachu
Wczoraj przeczytałam Kochamy Laurę, jakoś wcześniej nie mogłam się zabrać za to. Masakra. Wzięłam potem Alicję do siebie do łóżka, tuliłam ją i wyć mi się chciało - zupełnie nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji.
A jeszcze bardziej nie wiem co bym zrobiła gdyby drugie dziecko urodziło mi się tak bardzo chore, że musiałabym mu się w 100% poświęcić, co wtedy byłoby z Alutką..
Cała jestem dzisiaj rozdygotana przez tego bloga i przez to myślenie, uff...
Ja juz na nogach od 1,5 godziny))
Pawel wczoraj przez ten wyjazd na basen nie zamknąl nawet oka i zasnął już o 18, ale spał 12 godzin uffff, a bałam się że mi w nocy pobutkę zrobi. Dzięki temu posprzatałam wszystkie graty w pokoju.
Teraz pije kawe, nawet jesteśmy juz po śniadanku. Kupiłam wczoraj te ciasteczka Oreo i są pyszne![]()