reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

no i koniec wesołości. mały znów ma 39 stopni i ciągle "mamuje" czyli marudzi. chodzi za mna i "mama mama ma ma am mama". nie chce w ogole jesc. troszke pije. nie ma kataru, kaszlu. nic. moze byc taka wysoka tem. na zeby??

Anadri może być na ząbki, ale Alicja ostatnio poza wysoką gorączką nie miała żadnych objawów- kaszlnęła 3 razy na dzień najwyżej, a okazało się, ze to zapalenie gardła i początki oskrzeli. On miał tę gorączkę w nocy tak i teraz znowu ? Ja bym chyba dała teraz znowu coś na zbicie gorączki i poczekała czy jak lek przestanie działać za 4-5 godzin to znowu tak bardzo skoczy. Jeśli tak to wezwałabym lekarza, albo pojechała.

reklama
hej laski
u nas też ciężka nocka Kuba ma mega katar i do tego wczoraj zaczął kaszleć , no i co chwilę się budzi w nocy , a przez to i ja nie śpię
u mnie dzisiaj na obiad pomysł na danie : karkówka z ziemniakami z tym że zamiast karkówki polędwica :) , a dla Kuby kluseczki z serka homo :)
chciałam wam powiedzieć że jak wszystko dobrze pójdzie to będe mamą listopadową 2011 :)))

powiem wam że byłam zaskoczona i nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać bo z jedne strony chcieliśmy ale jak przyszło co do czego to się zaczełam zastanawiać czy dam rade
martolinka no już bliżej niż dalej hehe
a może któraś do mnie dołączy??:D

powiem wam że byłam zaskoczona i nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać bo z jedne strony chcieliśmy ale jak przyszło co do czego to się zaczełam zastanawiać czy dam rade
martolinka no już bliżej niż dalej hehe
a może któraś do mnie dołączy??:D

Ania a czemu masz nie dac rady??Kilolek ma 2lata roznicy miedzy maluchami i daje sobie swietnie rade..wiadomo poczatki najgorsze:-)teraz zamiast wozka pojedynczego musisz szukac podwojnego hehe

reklama
Do góry