reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

anadri wydaje Ci sie, ze jestem w ciazy??:szok: az tak grubo wygladam??:-(
nie, nie jestem na pewno:-) jeszcze :p

a ja mam taki humor, ze lepiej nic nie pisze, masakra;(

reklama
Polaa powiedz co sie stało? moze Ci naprostujemy myślenie !!! :)
Anawawka odzywaj się czesto!!!
Aza na długo jedziecie do Gorzowa?
kochane wrociłysmy ze spaceru i pwoiem Wam , ze wiosna jest w przedprogach :) cudnie. Antek szalał w kałużach , dotykał gałązek.Ja wypatrzyłąm sobie baleriny w ccc , dla młodego trampki , ale to juz na bardzo wiosenne dni :)

Mama mój miał tak samo pod koniec. 2 kupki oki a nagle znowu biegunka. Ciesz się, że już nie ma wymiotów. Myśle, że jutro lub pojutrze będzie oki :)))

Anadri ale miałaś piękny początek dnia.

Wiecie co... ja chyba jestem dziwna... nie wiem jak Wy ale jakoś nie lubie jak mnie dzieci całuja w usta. Nie, że sie brzydze ale jakoś mi się wydaje, że dorośli mają za dużo bakterii w gębie ;))) Dlatego zawsze Konrada całuję w policzek i próbuję tez go tego nauczyć z miernym skutkiem. Pewnie powiecie, że jestem dziwna ale już tak mam. Tak samo nie znosze jak mamusie oblizują dziecku smoka... hehe....

Martolinka jedziemy tylko do niedzieli bo mojego męża chrześniak ma roczek :)) A powiedz Antos w tych kałużach szalał w gumiakach jakiś?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, od ranka siedze na necie i szukam sukni slubnej hehehe. Wow ale wybór. U nas spokojnie, pogoda piekna, mała ma drzemke, obiad zrobiony.
Dziunka zrób test i bedziesz mieć pewność. Ja co miesiac myśle ze jestem na pewno w ciązy heheheh
Mama Marcel a mały jeszcze wymiotuje??? Jesli nie to moze daj mu coś "scislejszego" do zjedzenia, bo jaka kupke ma zrobic jak tylko kleik dostaje??

AZA ja tez nie znosze jak mamy oblizuja smoka, tego nie robie ale w usteczka caluje Mlodego;) nie uwazam, ze jestes dziwna;) kazdy ma cos...:D
martolinka ach tak sie wczoraj poklocilam z Moim, ze glowa mala, ale wszystko do tego dazylo, od kilku dni napieta atmosfera, nic mi nie pasowalo, On sie wkurzal i tak do siebie sie nijak odzywalismy az w koncu wczoraj wybuchlam i pewnie niepotrzebnie...ale nie wytrzymalam, On tez juz mial dosc i swoje dopowiedzial (wydarl sie) , ja tez cichutko raczej nie mowilam, szkoda gadac nawet:( jeszcze tak ostro nie bylo...
dziunka zrob test i daj znac, aby bylo po Twojej mysli tylko :) powodzenia

AZA ja tez nie znosze jak mamy oblizuja smoka, tego nie robie ale w usteczka caluje Mlodego;) nie uwazam, ze jestes dziwna;) kazdy ma cos...:D
martolinka ach tak sie wczoraj poklocilam z Moim, ze glowa mala, ale wszystko do tego dazylo, od kilku dni napieta atmosfera, nic mi nie pasowalo, On sie wkurzal i tak do siebie sie nijak odzywalismy az w koncu wczoraj wybuchlam i pewnie niepotrzebnie...ale nie wytrzymalam, On tez juz mial dosc i swoje dopowiedzial (wydarl sie) , ja tez cichutko raczej nie mowilam, szkoda gadac nawet:( jeszcze tak ostro nie bylo...
dziunka zrob test i daj znac, aby bylo po Twojej mysli tylko :) powodzenia

Kochana czyli zrobiliście katharsis swojego małżenstwa. Co jakiś czas trzeba wybuchnąć, nie da się inaczej :))) My tez ogólnie sie nie kłócimy ale raz na kilka miesięcy o jakąś pierdołe robimy awanture. Czasem trzeba wybuchnąc i już...

Hej dziewczyny, od ranka siedze na necie i szukam sukni slubnej hehehe. Wow ale wybór. U nas spokojnie, pogoda piekna, mała ma drzemke, obiad zrobiony.
Dziunka zrób test i bedziesz mieć pewność. Ja co miesiac myśle ze jestem na pewno w ciązy heheheh
Mama Marcel a mały jeszcze wymiotuje??? Jesli nie to moze daj mu coś "scislejszego" do zjedzenia, bo jaka kupke ma zrobic jak tylko kleik dostaje??

Ilona Marcel nie wymiotuje - miał jedną noc tylko z pn/wt od 1 do 5 rano. A tak to luz. I zupki oczywiscie tez dostaje :) takie lekkie z ryzem, marchwia na warzywach gotowane bez przypraw, tylko osolone bo sól zatrzymuje wode w organizmie. Cos ty on by padł bez obiadu ;p

cześć dziewuszki:-D:-D:-D:-D

u nas też dzisiaj pięęknie:-)
czekamy aż Pati zrobi zadanie i sruu na pole:-)

martolinka
ale miałaś wczoraj dzień...

andari
pobudka rewelacyjna:-):-)

biednym listopadowym chorowitkom życzę dużo zdrówka:-:)-(

etna
wyrywaj wyrywaj tego zęba bardzo ci współczuję:-(

aza a ty nie wyrywaj przyda się jeszcze palec :-)

dziunka rób test!!!!:-):-) co ma być to będzie a jak by nie było to będzie dobrze:-):-)

reklama
Aza Antek chodził w swoich zimowych butkach , one nie przemakaja- mój syn to sprawdził już wielokrotnie. Bałabym się zakładać mu teraz kalosze , bo one w ogóle niocieplane są - przynajmniej te co widziałam w sklepie

Polaa Twoj to oaza spokoju z tego co piszesz wiec musiało byc ostro . Moze jeszcze dzis sie pogodzicie?

Do góry