reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
martolinka masz racje to Oaza spokoju a wczoraj...:szok::szok: no ale kazdemu puszczaja nerwy, jak sie dowiedzialam wczoraj wlasnie to moglabym swietego z rownowagi wyprowadzic :( moze to i racja ale sie wkurwilam jak nigdy :(:(:(
najgorsze jest to ze teraz bedzie kilka dni ciszy znam Go bardzo dobrze! Nie odezwie sie pierwszy bo ja zawinilam (bedzie sie tylko pytal o rzeczy zwiazane z Kubusiem zapewne), hmm rzadko sie klocimy ale jak juz sie klocimy to na calego :(
jeszcze lepiej, jak wczoraj wyszedl z domu (kolo 22) do pracy to do teraz nie wrocil, a wiem ze mial miec krotsza traske bo gdzies na 8, 9 godzin gora. Dzwonic nie bede na pewno:/ sa dwie wersje albo mu zmienili runde i ma dluzsza (wszystko mozliwe) albo bierze mnie na przetrzymanie:angry:
ale jestem mega wsciekla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

anadri wydaje Ci sie, ze jestem w ciazy??:szok: az tak grubo wygladam??:-(
nie, nie jestem na pewno:-) jeszcze :p

a ja mam taki humor, ze lepiej nic nie pisze, masakra;(

hahahahaha no uśmiałam się :D
Polaa Ty nie jestes gruba, a ciąże wywnioskowałam z tego ci pisałaś wczoraj wieczorem :p co do kłotni .. a u nas to tak grzecznie się zachowywaliscie, mam nadzieję że nie pokłóciliscie się o nasze spotaknie czy coś ... a tak poza tym to ja mam podobnie, nawet jak mój zawini to ja sie zawsze musze pierwsza odezwac, bo ja jestem taka ze nie umiem długo w ciszy siedziec.. a on to ż(rz)adko przeprasza..

kurde ostatnio cos mam na bakier z ortografia. a nie czytam wcale mniej... moze slownik ortograficzny zaczne studiowac.

AZA a co powiesz o mamusi która jak nie ma pod reką tetrusi czy sliniaka to swoim jęzorem oblizuje upaprana od jedzenia buzie maluszka? :D (ps. to mowa o mnie, tzn. juz tak nie robie bo jestem na diecie )

Polaa jak chcesz sie odstresowac to mozemy sie umowic w abey parku na 15-ta na spacerek z maluchami

Ostatnia edycja:
anadri no co Ty absolutnie nie o to sie poklocilismy :) nawet tak nie pisz...;-)
grzecznie?? heh bo bylo ok a potem wojna domowa:(
Moj jak zawini to przeprosi, nie moge napisac, ze nie...ja wiem, ze ja zawinilam(w 99% przypadkach niestety tak jest ale jestem wybuchowa i byle co mnie wyprowadzi z rownowagi, moze nie...za duzo tlumie w sumie a potem sie wszystko zbiera i awantura) ale moglby sie pierwszy odezwac heh:D

Kubus spi, ja sie nudze jak nie wiem co i mam glowe pelna mysli gdzie moj szanowny maz:wściekła/y: a zly na mnie na pewno jak nie wiem co, az sie boje myslec:-)
pewnie w pracy jeszcze ale znac nie da, zawziey czlowiek...

Ostatnia edycja:
Ty sie nie śmiej hahaha bys widziała jak ostatnio w restauracji tak mu lody oblizałam to jaks ie ludzie patrzyli na nas. juz myslalam ze zadzwonia po policje ze matka pedofilka bo krystian potem wystawil jezora i dal mi buzi z jezyczkiem hahaha.
a własnie - czy wasze dzieci tez sie tak caluja czasem ze wystawiaja jezyk i trzeba im ten jezyk polizac swoim? :D

Anadri dla mnie to co napisałaś jest obrzydliwe, naprawde!! Chciałabys zeby ktoś ciebie tak oblizywał fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.

Edit: sorki za pomylke ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry